Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

tam da halam geldi kızlar yaaaa off belim çok ağrıyorrrr :çok üzgünüm:
nişan sorun değil düğüne denk gelmesinde :kedi: terbiyesiz magiçççkaydirigubbakcemile3

ya kasımın 2. haftası ya da aralıkın ılk haftası janım o da ayrı bır muamma kafamçokkarıştı

neyse cnm ya üzülme düğününüz yaklaşmış enazından, en geç aralıkta istesede kimse kocişinin yanından alamaz seni.. hiç üzülme cnm benim bugünlerin tadını çıkar gelecek güzel günlerini düşün..opuyorumnanaktan

tam da halam geldi kızlar yaaaa off belim çok ağrıyorrrr :çok üzgünüm:
hay allah tamda gelecek zamanı bulmuş halanda he :mymeka:
ya kasımın 2. haftası ya da aralıkın ılk haftası janım o da ayrı bır muamma kafamçokkarıştı
yeşilim çok yakınmış düğün bak ne güzel.
idare ediceksiniz birbirinizi artık yerimseniben

15 agustos-graceful
15 agustos-burcak09

15 -16 agustos-ppamuk
26 eylül-Lepi
Eylül-Ocean
eylül-diloom.
17 ekim-Broxni''Düğün''
19 aralık-bebik yüzlü

ee kızlar bu liste yavaş yavaş eriyip bitecek opuyorumnanaktan
peki o zaman nerede buluşucaz :roflol:

nişan sorun değil düğüne denk gelmesinde :kedi: terbiyesiz magiçççkaydirigubbakcemile3

ayy hakikaten ya o zamanda halalarımızın geliş tarihine göremi ayarlıcaz acaba düğün gününü :içelim:
ben öyle ilaç falan kullanmak istemiyorum da kafamçokkarıştı

ayy hakikaten ya o zamanda halalarımızın geliş tarihine göremi ayarlıcaz acaba düğün gününü :içelim:

çilek suratt sorma yawss, ben bi ilaç alsam geciksin die 3 ay gelmez wala biliom benimkini gelmesine yakın normal ilaç bile içsem 3-4gün gecikio, balon gibi olurum wala sonraalülülülülülü

çileğim düğün günü organizasyonu aylar öncesinden hazırlanıyor ee bu halalarında tarihleri zman içinde değişikliklere uğruyor bilmem naparız artık

ben nişan günümde regliydim son günüydü cok ağrılı olur normalde aaay neyseki Rabbim yarıdm etti hiç ağrım olmadı yaa cok asabi olurum somurtmam inşallah demiştimki bütün resimler 32 dişimde gözüküyor :lepi:

ozamanda 2 sene nişanlı kalacak kızlar topiğinde buluşuruz aldığımız verdiğimizi geyik yaparız...

wallaa ilaç tek çare evlenmişssin o anı düşün bir de halayla mı uğraşcaksın yaaa :kedi:

ewet ya mutlaka değişio öne ata ata bakıom ay sonuyken ay ortasına dönmüş :kedi:

wallaa ilaç tek çare evlenmişssin o anı düşün bir de halayla mı uğraşcaksın yaaa :kedi:

ayy ewet yaa, helede balayına çıktığındada dewam edio falan düşünsnizee:gitme:

çilek suratt sorma yawss, ben bi ilaç alsam geciksin die 3 ay gelmez wala biliom benimkini gelmesine yakın normal ilaç bile içsem 3-4gün gecikio, balon gibi olurum wala sonraalülülülülülü

çileğim düğün günü organizasyonu aylar öncesinden hazırlanıyor ee bu halalarında tarihleri zman içinde değişikliklere uğruyor bilmem naparız artık
ayy evet kızlar yaa ama ben yine hesaplıyorum bu ay 10nda olduysam öbür ay 14ünde falan oluom öle yani :roflol:
ozamanda 2 sene nişanlı kalacak kızlar topiğinde buluşuruz aldığımız verdiğimizi geyik yaparız...
kaydirigubbakcemile3

kızlarr geldimmm bennn.

ama yine kimseler yokk
Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
sonbahar14

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…