canım sizin düğün ne zaman?
nişan sorun değil düğüne denk gelmesinde :kedi: terbiyesiz magiçççkaydirigubbakcemile3tam da halam geldi kızlar yaaaa off belim çok ağrıyorrrr :çok üzgünüm:
ya kasımın 2. haftası ya da aralıkın ılk haftası janım o da ayrı bır muamma kafamçokkarıştı
hay allah tamda gelecek zamanı bulmuş halanda he :mymeka:tam da halam geldi kızlar yaaaa off belim çok ağrıyorrrr :çok üzgünüm:
yeşilim çok yakınmış düğün bak ne güzel.ya kasımın 2. haftası ya da aralıkın ılk haftası janım o da ayrı bır muamma kafamçokkarıştı
ansiklopedi bitirioo kaydirigubbakcemile3burcak09 la, ppamuk uğramıyo hiç di mi?
kaderol nerede ya :roflol:
yok yaws onun çaresine bakarım öyle bir durum olursakaydirigubbakcemile3
15 agustos-graceful
15 agustos-burcak09
15 -16 agustos-ppamuk
26 eylül-Lepi
Eylül-Ocean
eylül-diloom.
17 ekim-Broxni''Düğün''
19 aralık-bebik yüzlü
nişan sorun değil düğüne denk gelmesinde :kedi: terbiyesiz magiçççkaydirigubbakcemile3
ayy hakikaten ya o zamanda halalarımızın geliş tarihine göremi ayarlıcaz acaba düğün gününü :içelim:
ben öyle ilaç falan kullanmak istemiyorum da kafamçokkarıştı
ayy hakikaten ya o zamanda halalarımızın geliş tarihine göremi ayarlıcaz acaba düğün gününü :içelim:
ben öyle ilaç falan kullanmak istemiyorum da kafamçokkarıştı
ewet ya mutlaka değişio öne ata ata bakıom ay sonuyken ay ortasına dönmüş :kedi:çileğim düğün günü organizasyonu aylar öncesinden hazırlanıyor ee bu halalarında tarihleri zman içinde değişikliklere uğruyor bilmem naparız artık
ben nişan günümde regliydim son günüydü cok ağrılı olur normalde aaay neyseki Rabbim yarıdm etti hiç ağrım olmadı yaa cok asabi olurum somurtmam inşallah demiştimki bütün resimler 32 dişimde gözüküyor :lepi:
wallaa ilaç tek çare evlenmişssin o anı düşün bir de halayla mı uğraşcaksın yaaa :kedi:
çilek suratt sorma yawss, ben bi ilaç alsam geciksin die 3 ay gelmez wala biliom benimkini gelmesine yakın normal ilaç bile içsem 3-4gün gecikio, balon gibi olurum wala sonraalülülülülülü
ayy evet kızlar yaa ama ben yine hesaplıyorum bu ay 10nda olduysam öbür ay 14ünde falan oluom öle yani :roflol:çileğim düğün günü organizasyonu aylar öncesinden hazırlanıyor ee bu halalarında tarihleri zman içinde değişikliklere uğruyor bilmem naparız artık
kaydirigubbakcemile3ozamanda 2 sene nişanlı kalacak kızlar topiğinde buluşuruz aldığımız verdiğimizi geyik yaparız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?