kızlar sonunda mutlu sona ulaştık. karşdm üniv yerleştirmesi oldu.
hemşireliği kazandı:lepi:
hemde en yakın arkşıda aynı ünivde fen bilgisi öğrtmenliği kazanmış. ikiside sevinçten uçuyoosositososito:sm_cool:
kızlar sonunda mutlu sona ulaştık. karşdm üniv yerleştirmesi oldu.
hemşireliği kazandı:lepi:
hemde en yakın arkşıda aynı ünivde fen bilgisi öğrtmenliği kazanmış. ikiside sevinçten uçuyoosositososito:sm_cool:
günaydn magicim benim pek iyi gitmiyor janım nişanlılıkmafoldumben
bilmıyorum yanı sorunlarımız var biraz rabbim yardımcımız olsun ama ne biliyim işler yolunda gitmiyor bir türlü:sinifsinif:
ayy çok üzüldüm yaa :sinifsinif:
birbirinizin kalbini kırmayın cnm yaa. herşey gelir geçer. sen biraz alttan almaya bak a.s
birbirinize aile içinde konuşulanları aktarmayın mutlaka tartışma çıkıyo o zaman fisfisfis
takma kafana düzelir herşey inşallah. :Saruboceq:
niye kiii canımcığımfisfisfisgünaydn magicim benim pek iyi gitmiyor janım nişanlılıkmafoldumben
gracem ya sorunlarımız var ama halledemiyoruz bir türlü sürekli tekrardan cıkıyor ortaya ve benden kaynaklanıyor mafoldumben
fıstıklarımmmm günaydınnn opuyorumnanaktan
nisanyağmuru nekadar güzel herakşam berabersniz Allah daim etin canım mutlulğunuzu,ağzınızın tadı bozulmasın :Saruboceq:
kardeşin içinde gözünüzaydın cnmm, ne mutlu size, bölümde gayet güzel rahatlıkla iş bulabilir..
yeşilcim nbr cmm?? nasıl gidio nişanlılık??
hayırlı olsun nisancımm cok sevindim kardeşinin adına
hayırlı olsun cok güzel bir bölüme yerleşmiş iş bulması daha kolay olur
:1ninca:hayııdır canım
bilmıyorum yanı sorunlarımız var biraz rabbim yardımcımız olsun ama ne biliyim işler yolunda gitmiyor bir türlü:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?