Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

fıstıklarımmmm günaydınnn opuyorumnanaktan

nisanyağmuru nekadar güzel herakşam berabersniz Allah daim etin canım mutlulğunuzu,ağzınızın tadı bozulmasın :Saruboceq:
kardeşin içinde gözünüzaydın cnmm, ne mutlu size, bölümde gayet güzel rahatlıkla iş bulabilir..

yeşilcim nbr cmm?? nasıl gidio nişanlılık??

hayırlı olsun cok güzel bir bölüme yerleşmiş iş bulması daha kolay olur

günaydn magicim benim pek iyi gitmiyor janım nişanlılıkmafoldumben

:1ninca:hayııdır canım

bilmıyorum yanı sorunlarımız var biraz rabbim yardımcımız olsun ama ne biliyim işler yolunda gitmiyor bir türlü:sinifsinif:

bilmıyorum yanı sorunlarımız var biraz rabbim yardımcımız olsun ama ne biliyim işler yolunda gitmiyor bir türlü:sinifsinif:

ayy çok üzüldüm yaa :sinifsinif:
birbirinizin kalbini kırmayın cnm yaa. herşey gelir geçer. sen biraz alttan almaya bak a.s
birbirinize aile içinde konuşulanları aktarmayın mutlaka tartışma çıkıyo o zaman fisfisfis

takma kafana düzelir herşey inşallah. :Saruboceq:

alttan almak düzeltmiyor malesef sorun bende aslında oof offff:gitme:

gracem ya sorunlarımız var ama halledemiyoruz bir türlü sürekli tekrardan cıkıyor ortaya ve benden kaynaklanıyor mafoldumben

alla allaa canım ya halbuki nişanlılık en güzel dönemdir...benden kaynaklanıyor demişssin niye canım benim yaaa...

evet canım bu hafta hep beraberiz.bu akşam teyzede yarın anneannede. cumayada ya teyzeme yada amcama gidicez.pazar kuzenimin nişanı var.hep beraber ordayız zaten.
kardşm buyıl baya sevindirdi bizi. bide 3 kanka bi arada olacaklar orda. o dahada çok sevindirdi.

hayırlı olsun nisancımm cok sevindim kardeşinin adına

saol canım

hayırlı olsun cok güzel bir bölüme yerleşmiş iş bulması daha kolay olur

:1ninca:hayııdır canım

evet canım. iş olanağı daha iyi dedi. bide 3yıldır hep hemşirelik die tutturdu.sonunda oldu.
kısmet buüneymiş diyoruz.çünkü lisede sağlık meslek lisesini kazanmıştı ama gitmedi. sora 3yıl öss de hemşirelik kazanıcam die tırmaladı.lmaz:

kızlar nasıl anlatcagımı da bilmiyorum yani sürekli ailelerden kaynaklı seyler oluyor benm ailem biraz tutucu herşeye izin vermez hani cıkıp gezelim edelim ya da telde öle saatlerce konusalım falan bizde olmuyor öle şeyler bunlar doğal olarak benim canıımı sıkıyor bunu ona yansıtmıyım diye birşey yokmus gibi davranıyorum ama artık onun içinde zor hani cıkalım dyoruz olmuyo konuşmamız gereken şeyler oluyor konuşamıyoruz sonra ben ona patlıyorum hani ailemle alakalı birşey söylemiyim diye herşey benim üstüme kalıyormafoldumben

canım sıkma canını dediğin gibi Rabibim yardımcımız olsun, hepimizin başına geliyor ee kolay değil artık büyük bir aile oluyoruz herkesin kişiliği düşünecesi farklı farklı biraz altdan almak gerek sanırım ama sakın kendini üzmee, hiçbirşey buna değmez çünki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…