kızlar nasıl anlatcagımı da bilmiyorum yani sürekli ailelerden kaynaklı seyler oluyor benm ailem biraz tutucu herşeye izin vermez hani cıkıp gezelim edelim ya da telde öle saatlerce konusalım falan bizde olmuyor öle şeyler bunlar doğal olarak benim canıımı sıkıyor bunu ona yansıtmıyım diye birşey yokmus gibi davranıyorum ama artık onun içinde zor hani cıkalım dyoruz olmuyo konuşmamız gereken şeyler oluyor konuşamıyoruz sonra ben ona patlıyorum hani ailemle alakalı birşey söylemiyim diye herşey benim üstüme kalıyormafoldumben
ya bizim kalmak falan değil karşıda oturuyorlar bu söz olayı olalı 1 yıl oldu nrdeyse biz zaten öncesinde konusuyorduk ama ben hala bir kez olsun gitmedim onlara tek başıma biz dışarıya da cıkamıyoruz mesela beraber en fazla 1 saat o da cok nadir yani bunları da bir yana bırak bazı şeyleri ona anlatmak onu ailemden soğutur diye de susuyorum ama sustukça da biz kırılıyoruz arada bize oluyor olan bilmiyorum napmak lazım kızlar ama cok yoruldum sanırımmafoldumben
günaydn magicim benim pek iyi gitmiyor janım nişanlılıkmafoldumben
evet annen size belli zamanlarda buluşma ayarlasa?
anneler bu konuda uzmandır kaydirigubbakcemile3
deli yaakaydirigubbakcemile3
:mymeka:ne gülüosun
senin annen süper lig maçları olduğu zaman idare etmedi mi :mymeka:
gece saat 22:30 u gösterdiğinde müyesser hanım nasılmış kızım iyi mi diye sormadı mı babanın yanında:mymeka:
mesai bittiğinde az eve geç gelince demedi mi o otobüs hattını kaldıranın ben die söylenmedi mi :mymeka:
:roflol::roflol::roflol:
annem hep idare etmiştir sağolsun kaydirigubbakcemile3
şuanki rahatlığımın zeminini hazırlamış demek ki delikafadulden:roflol:
bacımmm ne sordunnn?:uhm:üzüldüm
ama nişanlının bunu olgunlukla karşılaması gerekiyo diye düşünüyorum.
en azından ayda 1 veya 2 yemeğe çıksanız bile yeter.
ama tamam hadi aileler karılırda seninkide çok karışıyomuş güzelim ya :sm_confused:
gracekafa sen bnm sorularımı nie kaale almıyon la:mymeka:
neçmim sen dün zampuşun konusunu okudun mu :roflol:
bu kezde reşat ayaklarını zampuşun ayaklarına değdirmiş :roflol:
canım sizin düğün ne zaman?benim annem tam tersi canım
dedim ki izne ayrıldın mı :mymeka:şu listeyi yapıştırır mısın gracekafambacımmm ne sordunnn?:uhm:
koş koş geyik bölümünde kaydirigubbakcemile3annaaaa okumadım lennn süreklide kontrol edim yeni konusu warmı die ama dün kaçırmışımmmkaydirigubbakcemile3
ayaklarınamı değdirmiş ayaklarını,, rahatsız nan bu karıı senaryolara bakkkaydirigubbakcemile3
ay kızlar bizim aile tutucu değildir.ama yine de böle konularda tutuculuk yapıolar.mesela nişanlım gelince yatmaya otele gidio.bakalım bundan sonra kalır belki nişan oldu ya.
annem de hiç idare etmez sağolsun :) nişanlımı babamdan önce biliodu.ama yine de babama sölemedi hbri yok gibi davrandı. ben söledim ilk açtım konuyu ki bu genelde annelerin görevidir
grace nasılsın canım heyecan ne durumda
iyiyim em4561 canım benim ne olsun koşturmacalar misafir var şuanda ... yarında gelecekler... heyecanlıyımmmdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?