benimle aynı tarihte nişanlanmışsın canım
valla bnm nşanlımın ailesi daha çok üstüme düşer oldu kayınvalidem haftada 1 arar sorar beni nasılsın der ailemi sorar selam söyle der. sonra aradan 5-6 gün geçer bu defa ben ararım anne nasılsın derim. geçen gün çaya davet ettik geldiler. konuşma esnasında kayınvalidem anneme tanıdığın pikocu mu dedi bişe sordu var mı dedi seville bnm kızlara pike diktiricem dedi benimde hoşuma gitti. sonra bayramda kıyafet alıcaklarmış nişanlım ağzından kaçırdı :)) bende istemedim tabi ama bizde adettir dedi susturdu beni:). bizde de var böle şeyler. bnm annemde yengeme çok şeyler yapmıştı. ne bilim ya güzel şimdilik herşey opuyorumnanaktan
ay su bayram konusu aslında bızdede adet. ya kıyafetı alınır yada altın bılezık falan alınır ama ben emınımkı bana sadece bayramın mubarek olsun derler kötükedihüso ve ben gene fiitil olurum kötükedihüso
aslında acık konusmak gerekırse soyle bı durum var. ben gosterıs meraklısı deılım yanlıs anlasılmasın. ben evın tek cocuguyum kardesım falan yok. ve bızı tanıyan butun herkesın gozu ustumde yanı damat tarafı kıza ne kadar deger verıyo nasıl davranıyo vs hele su bayram gelsın herkes soracak sana ne takdılar dıye ama sırf gıcıklıgına soracklar. sonrada bıyık altından bana gulecekler yada dırek lafı sokacaklar bı bılezıkde alamadılarmı dıye. offffffffff offfffffff ne zor seyler yaa
haklısın canım.insan böle durumlarda çevrenin lafına çok önem veriyor.aslında öyle yapmamak lazım.boşvermek gerek ama olmuyo.ben de tek çocuğum.kulağımıza bişey gelmio ama herkes sana bakıo.boşver takma kafana.kayınvaliden biraz soğuk bence.ama huyu öyleyese yapcak bişey yok
bence sen kulaklarını tıka canım kimsenin lafına takılıp moralini bozma.nişanlınla aranızı bozacak şeylerdende bahsetmeyin. biz mesela nişanlanmadan önce konuşmuştuk eğer ailelerimiz olurda bir konuda anlaşamazlarsa biz birbirimize asla yansıtmayacağız diye söz vermiştik birbirimize ve allaha şükür ters giden hiçbirşey olmadı. bizde çok mutluyuz şükür.haftaya pazarda iftara davetliyiz onlara.
ne çok samimiyiz, nede çok resmiyiz. ortayı bulduk galiba :roflol:
allah bozmasın canım
valla bız nısanlımı sımdıye kadar en az on kere yemege cagırdık onlar benı bı kere bıle cagırmadı. iftarada cagırcagını hıc sanmam.
ayy ben bu kadına karsı ne cokk doluymusummm delikafadulden
bak sen kendini bu şekilde şartlandırma. kötü yönlerinin üzerine gidersen ileride hiç sevemezsin onları. bence biraz bekle bakalım ne olacak. zamanla anlaşılır zaten oğlundan seni kıskanıp kıskanmadığı. umarım böyle birşey yoktur çünkü hiç çekilmez ya
yaa sıze nasıl soylım bılmıyorum ama hanı dıyrsunya kotu yonlerının uzerıne gıtme dıye. saolsun ıyı bı yonu yokkı.
kısaca nasıl bırı oldugunu ozet gecım bunu soylemek benım ıcın cok cok zor :1no2:
asırı dedıkoducu tahmın edemeyecegınız kadar
herkese lakap takan bırı :1no2:
karslıklı sohbet dıye bırsey bılmıyo. sadece o konusacak sen dınleyeceksın. sen konussanda dınlıyo gıbı yapar ama hıc umurunda deıldır kafamçokkarıştı
kendı egrısını gormez ama herkese egrısın der
işte özetle benım kaynanam :gitme:
hanı bunda ıyı bı yan
valla şaşırdım ne desem bilemedim bi an. madem böyle birisi o zaman üzülme güzelim sende nişanlınla tartışma beni nie çağırmıyolar diye boşver sen kafana takma herşeyi ya sabır de geç. inşallah düzelir ya kaydirigubbakcemile5
yaa tartısmak bende ıstemıyorum sabır dıyorum ıcıme atıyorum ama en olmadık anda sacma sapan bı konuda tak tak gecmste olan herseyı sayıyorum ona :1no2:
zaten sorunda ıcıme attıgımdan dolayı oluyo. dedımya kardesım yok evde dertlesecek bırı yok. annemle konussam ona boyle boyle desem o benden daha cokk uzuluyo :1no2:
bu durumda da sevgılım arkadasım sırdasım anam babam herseyım nısanlım olunca ıyıyıde koutuyude onunla konusmak zorunda kalıyorum.
ama şu anda daha çok yenisiniz. tmam herşeyini ounla paylaşacaksın ama dediğim gibi biraz dur ve bak olaylara neler gelişiyo neler oluyo.
hg esroş naber?
off bılmıyorum valla
neyse benı dınleyıp cevap verıdıgn ıcın cokk saolun konusmaya gercekten ıhtıyacım vardı ıyı gecelerrr a.s.a.s.
iyidir cnm senden benimkinin pazartesi doğum günü saat almıştım neeten pazartesi günü gelicek diye bekliyodum bugün gelmiş çok sevindim saati şnceliyorum beğenicekmi çok merak ediyorum
görenler beğendi ama bide sihirli kupa yaptırdım üstüne resmimizi koydurdum güzel oldu saatin bugün gelmesi süpriz oldubeğensin artık düşünmüş almışsın :mymeka:kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?