Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

kupanın üstüne resim basıyolar rengi siyah görünüyo içine sıcak su koyunca rengi açılıyo resim gözüküyo cnm bende teyze kızından duydum öyle bişey olduğunu

valla ben iki tane yaptırdım bide kuzenim sevgilisine istedi.
Bide kendime yaptıracam sevgülümle fotom olsun

delikafaduldenolsun canım ya menevi değeri de var ama.ama dikkat etsin de kırılmasın
sen nişanlımısın canım saati nişanda ya da düğünde takardın

bende iki tane yaptırdım bi tarafında ikimizin resmi bi tarafındada tek resimlerimiz var benimkinde onun resmi onunkinde benim resmim var ortasınada yazı yazdırdım güzel oldu

güle güle kullansın canım ben de almıştım saat yaklaşık bir buçuk yıl önce doğumgününde.hala söler ama çok duygulanmıştı.nişan için bi daha aldım artık.eminim seninki de çok sevinecektir

inş cnm çok merak ediyorum pazartesi günü görücem artık napıcağını :1hug:

slm kızlar.
gracem çok teşk. ederim kuşumm.
pastamı kendim yaptım sormuşsun resimlerde.
nişanlım geldiğinde ellerimle yapılmış pastamı yesin die:)
üzerinide bonibonlarla süslemiştim.

şebnem canım sana da çok teşk. ederim güzel dileklerine çok sağol
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar birşey sorucam ya netten hediye almak güvenlimi.
bazı net siteleri var mesela almak istiyrm ama güvenemiyorum.
alışveriş edeniniz oldumu

ben alıyorum arasıra bu zamana kdr pek sorun yaşamaım ama bilinen siteler var alışverş siteleri ordan aldım bikaçkere . ... bilinmeyen yerlerden pek almam yine de...

ben alıyorum arasıra bu zamana kdr pek sorun yaşamaım ama bilinen siteler var alışverş siteleri ordan aldım bikaçkere . ... bilinmeyen yerlerden pek almam yine de...

canım hangi sitelerden alıyorsun ya.
kızlar burdan yazılmıyorsa reklam oluyor die özel mesaj atarmısınız güvendiğiniz siteleri lütfen :)

26 eylül-Lepi
Eylül-Ocean
eylül-diloom.
eylül-esra8608

17 ekim-Broxni''Düğün''
19 aralık-bebik yüzlü

var mı listeye eklenecek kızlarrrrrr?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…