Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

kızlar hayırlı ramazanlar hepinize.
ramazanınız bolluk bereket ve huzur içinde geçer inş.
bütün dualarımız kabul olsun.

zeynep kayboldun cnm
çilekcm iş güç uğrasyrm ramazanda geldi şimdi onla geçer
bu aralar pek yaptıgım bir şeyde yok nişanları atlattık telaşta bitti

canım arada netim gidiyor benim gelmesini beklemedim yattım hemen siz gelmişsiniz.
geç geliyorsunuz görüşemiyrz ki

selam kızlar.
yine kimseler yok
umuyorum bu sessizlik ramazandan sonra bozulur.
kızlar yarın nişanlım geliyor.
doğum günümü kutlıcaz.
gerçi 3 gün önce kutluyrz ama napalım artık.
uzak şehirlerde olunca böyle oluyor malesef
bugün gittim kuaföre süslendim hazırlandım.
gerçi ufak da bir talihsizlik yaşadım.
kuaförümün sıkıntıları var bu aralar biraz dalgındı sanırım kahküllerimi biraz fazla kesti dalmış kesiyor baktım çok üzüldüm tabiii..
ama yine de moralim iyi.
toka ile baktık çaresine.
evde kendim pasta yaptım:) nişanlıma süpriz yapmak istedim.
dua edin bana yarın güzel bir gün geçireyim.fotoğraflarımı eklemeye çalışıcam buraya olmasada albüme eklerim artık
hepinize iyi haftasonları kızlar

kızlar napıyorsunuz bakayım nerdesiniz yine ne oldu bu topiğe anlamadım kimse uğramıyor:gitme:

kıslar merhaba 1 hafta izindeydim cok özlemişim yaaa ben yokken grace nişanlanmış cok güzel olmuşsun hayatım,

Hayırlı ramazanlar herkese

hayırlı ramazanlar canlarım...:Saruboceq:
dreamlife canım benim çok teşekkür ederimmmmopuyorumnanaktan

zeynepcim inş cok güzel birgün geçirirsin bugün sevdiğinle kaydirigubbakcemile5

zeynepcim iyi gezmeler canım

çok teşekkür ederim kızlar.
çok güzel bir gün geçirdim
sabah kalktım erkenden nedense çocuklar gibi heycan yaptım:)
nişanlım geldi elinde çiçekler oyy gözlerim doldu o an.
fotoları albümüme koyucam kızlar bakarsınız.

slm kızlar ınanın konunuzun ıcerıgını bılmıoyurm baslıgı gordum hemen atladım yakın zamanda nısanlanan: ewet benım opuyorumnanaktan
yaa merak ettgıım bırsey var nısandan sonra hayatınız değiştimi? yanı kaynananız yanı damat tarafıyla baglar daha mı kuvetlı hale geldı yoksa hersey aynı mı?
aslında karısık bı soru oldu. sanırım kendı derdımı soylersem ne demek ıstedıgımı daha ıyı anlayacaksınız. ınanın ıcımı dokmek zorundayım sıkıntı yaptı resmen kötükedihüso
ben 25 temmuzda nısanlandım vee cokkk ısteyerek oldu. hiç pişmanda deılım.
nısandan sonra hıc bırsey değişmedı nısanlımın aılesı konusunda. öncedende yolda gorunce slmlasıyorduk gene aynı -tatlicadiarzu-
gene aynı resmıyet. benım annem nısanlımı bıze cagırıyo gelsın dıyo kaynasalım samımıyet kuralım dıyo. ama onlar bana karsı hala resmı. hee bıde ustelık bız aynı mahallede oturuyoz hergun kapımızdan gecıyolar yanı.
aslında kaynamı sevıyorum dıyemem bu durum benımde hosuma gıdıyo bı bakıma fazla vıcık vıcık olmak ıstemıyorum. ama bunlarda fazlaca resmı canım.
ayy offf sızınkılerde boylelermı :uhm:
nısandan sonra tavırları değiştimı benneyaptımki
onlar boyle yaptıgı ıcın samımıyet gostermedıklerı ıcın anne babada dıyemıyorum halaa :bbo: :enbuyukkk:

canım ben de uzun bir süreç sonunda geçen c.tesi nişanlandım daha çok taze herşey ama bizde değişen pek bişey olmadı.. bu nişan çok isteyerek ve zamanı çoktan gelmiş bir nişandı... yani biz zaten okdr öyle içli dışla olmayı seven aileler değiliz o sebeple böyle mesafeli olması daha sağlıklı bence... ben anne baba diyorum istendikten sonra dedim hatta hemen... o yüzden ne olumlu ne olumsuz bu süreç içinde pek bir farklılık yok canım...

ama bana göre daima biraz mesafe en güzeli...

benimle aynı tarihte nişanlanmışsın canım
valla bnm nşanlımın ailesi daha çok üstüme düşer oldu kayınvalidem haftada 1 arar sorar beni nasılsın der ailemi sorar selam söyle der. sonra aradan 5-6 gün geçer bu defa ben ararım anne nasılsın derim. geçen gün çaya davet ettik geldiler. konuşma esnasında kayınvalidem anneme tanıdığın pikocu mu dedi bişe sordu var mı dedi seville bnm kızlara pike diktiricem dedi benimde hoşuma gitti. sonra bayramda kıyafet alıcaklarmış nişanlım ağzından kaçırdı :)) bende istemedim tabi ama bizde adettir dedi susturdu beni:). bizde de var böle şeyler. bnm annemde yengeme çok şeyler yapmıştı. ne bilim ya güzel şimdilik herşey opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…