Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

yemekli bir organiz. en iyisi müzikte olucak.
çok güzel olur bence ama tabbiii daha çook varr
daha ne fikirler gelir aklımıza.
ben kına istemiyrdum mesela belkide kına yapabiliriö.
ama sırf şu püsküllü kına sepetlerinden istiyrm die:):)

kızlar ben çıkıyrm nişanlım arıcakmış.
güzel rüyalar hepinizee.
iyi gecelerr bye byeee opuyorumnanaktan

slm kızlar napıosunuz? ya şu düğün işleri nolcak bakalım.benim galiba kendi memleketimde en fazla 100 kişilik yemekli bi şeyler bitimini de 1 saat kala kına yakalım die düşündük. biz de herkes dışardan gelio yemek vermek gerekio.nişanlımın memleketinde de nikah istiyoruz.ama nikahı önce yaparsak nasıl olcak bilmiorum

günaydın kızlar. iyi haftalar...
nasılsınız. 1 haftadır pek takip edemedim. arada girdim ama aklım nişanlımda oldğu için pek yazdıklarınız aklımda kalmadı.
bugün başladım işe. inş vakit hızla geçer gider...

günaydın kızlar
zeynepcim fotolarınıza baktım cok sekersınız maşallah cokta yakışıyorsunuz
ve pasta da cok nefis gözüküyorcokacimcoook

saol canım.amin.
az önce aradı nişanlım. bi boşluk bulsun hemen arıyor. çok şaşırdım sesini duyuncaopuyorumnanaktan

oyy kuzummmmm üzülme hiç ne güzel gittii görevini yapıp gelecek biranönce ... rahatmıymış nasılmış?

evet canım. yemekleri beğenerek yiyor. hatta pirinç pilavı yemeyen adam pilav yiyo şuan ordakaydirigubbakcemile3
bütün gün yürüyoruz diyor. öyle koş,yat kalk olayı yok diyo.
botlar topuklarını acıtmıştı. bugün acı falan yok dedi. en çok buna sevindim.
dün dedimki fotolara falan bakıp duruyorum. ben bakamıyorum dedi. yanında değilmi beraber çekildiğimz neden dedim. yanımda ama kötü oluyorum dedi. zaten bi botlar acıtıyo canımı, bide seni çok özledim. başka hiç bi sorun yok dedi:teselli: kıyamam ya.
inş 18inde yemin törenine gidebilirim.gitmemizi çok istiyo.çok özledim çok...

kıyamam size ya
inş günler cabucak gecer janım kavusursun bir an önce sewdiğine:1hug:

grace nisann hgeldiniz kızlar naslsın neler yapıyorusunz

iznim bitti çalışmaya başladım.biraz halsizlik var üstümde sanki.
cuma günü teyzeme gittim.kuzenin nişanlısı ve ailesi gelecekti nişan arkası için. ikram hazırladım. çiçekyağı kullandık hepsinde. veee gece sahura kalktığımda berbat haldeydim. midem alt üst,şiddetli bi karın ağrısı var. ve bugün hala etkileri sürmekte. çiçek yağı anneme çok dokunur yiyemez. bana pek etki etmezdi ama bu defa çok fena dokundu.hala oruç tutamadım ya. nişanlımda tutma,halsiz kalırsın,evlenelim,beraber tutarız hep diyo.
bilmiyorum napıcam. ama bi an önce iyi olmak istiyorum...

kıyamam size ya
inş günler cabucak gecer janım kavusursun bir an önce sewdiğine:1hug:

amin canım. çabucak geçsinde kavuşayım aşkıma yaturkbayragi
kndme oyalanacak bişeler bulmam lazım. bu 1 ay pek olmazda. bayramdan sora şart. yoksa zaman geçmez. oylanmam lazım bişeylerle.
anneme diyorumki bi çuval yün alayım. örgü öreyim durmadankaydirigubbakcemile3
anca öle vakit geçer belki

hamarat kız al ipleri de ör bos olunja insan sürekli düşünüyor. kafanı dağıtırsın hem...

bu arada sonunda yapabildim takvimimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…