Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

2011 yazı gibi yani buralarda Allah nasip ederse olursak son günlerimizi yaşayacağız hep birlkte opuyorumnanaktan

amin canım hayırlısı ile.
nişanlanırken sizlerden fikir almak güzeldi.
evlenirkende fikirlerinizi alıcam kızlar.
o zaman da telaşelerimiz başka olucak tabii.

kızlar nasıl bir düğün istiyorsunuz? ya da düğün olacak mı ? nikah düşünen var mı? kına gecesi yapacak mısınız?

aa o kendine baksın yaa zevzekk

benim nişanlım hediyemi aybaşında alıcakmış çok üzgün süklüm püklüm söyledi ay başında alabilicem diye
bende boşver aşkım hiç gerek yok sen ban ahediyesin dedim
:)

kızlar nasıl bir düğün istiyorsunuz? ya da düğün olacak mı ? nikah düşünen var mı? kına gecesi yapacak mısınız?

bn düğün salonu düğünlerni pek sevmiyorum
o yüzden muhtemelen nikah, ardından en yakın 50 60 kişi ile toplanıp bir müzikli yemekli bir organizasyon düşünüyorum

canım benim nişanlım polis eğer tayinimi yozgata yada tokata aldırabılırsem nikah erken olucak eş durumu tayını için şark için.birde bizim memleketler uzak oldugu için benım memlekette kına öbür tarafta düğün olucak...karışık yani:)

Son düzenleme:

gracem benim nikah olucak büyük ihtimal ben hep öyle istedim çünkü.
ama memleketler ayrı olduğu için kına gecesi belki yapabiliriz o da gelemicek olanlar da görsünler die.
belkide nikahtan sonra bizim sitenin havuzu var orda eğlence yapabiliriz.
yine kınam olursa orda olucak.
ya da nikah t.dağ da olursa düğün gibi bişeyde ist.da olabilir.
çok karışık benim ama mutlaka nikahım olucak.

sen nasıl planlıyrsun

benimkide biraz üzgündü.
bişey alamadım fln dedi ama bende senn gibi dedim.
sen beni bi kerecik öpsen o da yeter bana dedim:)
ama beğendim aldıklarını.
tamda üzerime uydurmuş:):asigim:

anladım sebnemciğim .... hayırlısı olsun...

pinarpin ben de öyle düşünüyorum ama bakalım aslında düğünde kalabalık çok güzel oluyor...

ev tadilatı yaptırıyorda hiç parası kalmıyor garibimin , çok üzüldüm öyle süklüm püklüm konuşmasına karşımda mafoldumben

oluyor canım ya.
onlarda ev mi açsınlar nişanlılarına hediye mi alsınlar.işleride zor valla.
ben istemiyrm bişey demiştim ama telde çok gzl bişey alamadım demişti.
seside üzgün geliyordu çok üzülmüştümm
insan kıyamıyor pınarım

daha hiç konuşulmadı belli değil tabii ve de zaman daha çok var o sebeple belirsiz...

üzerindeki elbiseleri almış sanırım, güle güle giy cnım

bende sevmiyrm salon düünlerini.
birde bana anlamsız geliyor.
o yüzden küçük organzasyonlar her zaman daha güzel oluyor.
benimde en fazla düğünüm olursa küçük birşey olur 50 60 kişilik.
gerçi nişana bile 30 kişi gelmişlerdi.düğüne mi 50 kişi gelcekler

ben de düğün salonundan hiç hoşlanmıyorum ... düğün salonu olmaz yani .. alternatif ne olacak bilemiyorum ama CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…