Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

slm kızlar.
nisancım orda yüzük takabiliyomu?
bu konuda hiç bilgim yokta???

canım yerine göre değişiyo sanırım. bazı yerlerde izin var,bazı yerlerde yok ama bizim şansımıza takılabiliyor. nişanlım öyle mutluyduki bunu söylerken. gelirken sakın unutma getirmeyi dedi. ama sola takıcam sola takılıyo dedi. ve niye sol parmağa takılıyo,bunun mantığını henüz çözemedik.CADIARZU

hamarat kız al ipleri de ör bos olunja insan sürekli düşünüyor. kafanı dağıtırsın hem...

bu arada sonunda yapabildim takvimimi

kış geldimi yün deposu bana çalışıyo zaten.kaydirigubbakcemile3
geçen kış nişanlıma atkı ve ceket ördüm. hemde o en kalın iplerle. kapkalın bişey oldu. bayıldı. askere giderken yanımda götürüp giyicem diyoopuyorumnanaktan
kndmede atkı ceket ördüm. anneme kocaman yine kalın iple şal ördüm. ve okadar çok işe yaradıki hastalığı döneminde. hastaneye gittiğimzde falan hep yanında götürdü. dua ede ede bi kaldı..ki hala kullanıyo o şalı yaz olmasına rağmen. malum kan değerleri sürekli oynuyo ve biz terlerken o üşüyebiliyo akşamları.
bu yıl bitane daha öreyim diyorum. nslsa bol bol zamanım var.

hiç bir zorluğu yok güselim. bana babaannem öğretmişti küçükken. o çok patik örerdi. artık ipleri bana verirdi. düz örgü gösterdi bana. zamanlada düzünü tersini öğrendim. ve kndm değişik desenler çıkarmaya çalıştım. hatta bi gün kndmce keşfettiğim örneğin pirinç örneği oldğunu öğrendim. ne çok sevinmiştim anlatamam.
keşke yakında olsanda öğretsem sanada. vakit geçirmeye birebir örgükaydirigubbakcemile3

Sağ elleriyle selam verdikleri için sola takıyorlar.selam verdiklerinde dikkat çekmesin gözükmesin diye.öyle söylemişlerdi banada.

selam kızlar.

esramm güzel bir gece geçirmeniz dileğiyle.
ne aldın kuzum.

nisancığım bende örüyrm bişeyler patik ördüm geçen hafta çok kolay bişey tekini 1 günde yapıyrm.
bilekten bağlamalı. örneğini bulursam koyarım:)
nişanlımada kurban bayramında atkı örücem.

cnmya çok sevinirim valla resim koyarsan. seviyorum değişik şeyler yapmayı.

canım çok kolay bişey.
ben pek örgü fln bilemem ama yapabiliyrm bunu. değişik geldi bana.

üzerinde reklam olduğu için siliyrm kızlar

Son düzenleme:
ben buna benzer yapmıştım geçen kış. çok değişik geliyo bu modeller. bunuda deneyeceğim. saol canım..

rica ederim canım. benim çeyizimde hiç patik yok 3 tane var sadece bikaç tane böle yapsam nasıl olur sizce.
kız çeyizinde olurmu dersiniz böyle bşey

anamm zeynebimm bende de patik enflasyonu yaşanıyor aksine kaydirigubbakcemile3 allahım sayısı belli değil yani okdr çok var ....

gracem bizde patik pek kullanılmaz.
gelin çeyizi derler birkaç tane lazım.
saonra bir patiği bile yoktu demesinler :) kaydirigubbakcemile3

canım ben enfazla 6 7 tane patik koyucam. kullanmıyrm boşuna emek.

ben napcam okdr patiği bilmem artık birilerine götürürüm napim kaydirigubbakcemile3

havlular beğendim çok güzel onlardan alacağım bende de banyo aksesuarlrına takıntım var napcam bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…