Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

hoşbuldum çileksuratımmmmopuyorumnanaktan

he nan en son motor alıp gezmeye kara wermişin sıkıntıdan :roflol::roflol:

hoşbuldum çileksuratımmmmopuyorumnanaktan

he nan en son motor alıp gezmeye kara wermişin sıkıntıdan :roflol::roflol:

CADIARZUona ne zaman karar vermişim ki acaba necmim ya kafamçokkarıştıdoğrudur habire kararlar alıyrm ama hiç icraat yok :roflol:delikafadulden
şimdide gözümü spor aletlerine diktim :dance:hihoyyyt:enbuyukkk:

CADIARZUona ne zaman karar vermişim ki acaba necmim ya kafamçokkarıştıdoğrudur habire kararlar alıyrm ama hiç icraat yok :roflol:delikafadulden
şimdide gözümü spor aletlerine diktim :dance:hihoyyyt:enbuyukkk:

wala blmim ben bi sayfada okudum ama belkide yanlış okudum bana akıl ermez wala kaydirigubbakcemile3

hangilerine taktın nan kafayı kaydirigubbakcemile3

step aleti aldım geçen gün :roflol:
kız necmim doğrudur ya bi ara öyle bi düşünmüştüm şimdi hatırladım ama şimdi değil ileride alırım belki oda. bizimki kesin alırda delikafadulden

günaydın kızlar.
nasılsınız bakalım.
fb logosuu nasıl yapacağım yaaa

canım sen bana logo bul. ben yapmaya çalışırım.

canım çok güzel yaa bende yapmak istiyrm.
ama nerde o yetenek.
ellerine sağlık canım
güle güle kullansın nişanlında.

saol canım.:kedi:

rica ederim canım. inş beğenirsin.

öhöm öhöm ne istesemkine:jeyyar:
çok masraflıyımıdır bak:jeyyar:

hayırlısı janım bak gunler yavas yavas gecıyor...
merak etme sayılı gün tez gecer derler

bende takvımıme bakıyorum da benım düğüne de az kalmıs ya:kedi:

evet canım. ne güsel az kalmış bak. inş bende o günleri görürüm. zaman bu önü sonu geçecek diyorum. üzülmüyorum artık. bide nişanlımla günde en az 2 kez konuşuyorum.ve iyi olduğunu duyuyorum. sesi çok iyi geliyo.
ama dün uykusuzdu. salı günü koğuşları değişmişti. akıllının teki gidip boş bulduğu yatağa yatmış.:mymeka: ve gece sayımda bi kişi eksik çıkıyo. sayıyolar tekrar. yine eksik. bütün askerleri gece dışarı çıkarmışlar. kısakollular,pijama falan 12 ye kadar dışarda bekledik,donduk diyo. tabi bide içeri gir yat falan zaman geçiyo. uykusuz kalmış kıyamam.

he buarada dün kayınvalidemde yemekteydik. güsel bi iftar yemeğiydi.

ay ne güzel bak rahatca konusuyorsunuz da çok sükür.. uykusuzluk falan zamanla hersey düzene girer inş. janım sen bunları düşünüp üzülme hem bu askerlik azcık sıkıntı cekicekler illa ki
kayınvalidenle de maşallah janım aranız baya iyi sanırım allah bozmasın opuyorumnanaktan

öyle canımya. iyi kötü atlatıcaz zamanla.
kayınvalidemlede çok iyi anlaşıyoruz.
yıllar öncesine dayanan bi aile dostluğumuz vardı zaten.
nişan olayıyla dahada bağlandık. hep dua ediyorum,böle devam etsin diye:Saruboceq:

iyiyim canım. birgünü daha arkamda bırakmanın mutluluğu var. şafak 449 oldu zemuszemus

çileğim bak burayada ekledim logoyu
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/277923-sozlume-dogum-gunu-hediyem-4.html

canım aldım logoyu mail attım sana okursun a.s
senin düğün ne zamandı nisancım?
sence ben bu gs logosunu siyah etamine işlesem nasıl olur. hani rengi sarı kırmızı ya bide diyorum ki galatasaray yazısını simli iple işlesem? bide simli iple çerçeve yapsam logoya. CADIARZU

canım siyah etamin çok kapatabilir rengi. ama simli ip fikri çok güsel. çok hoş durur bencede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…