ooyyyyy magicim necmim opuyorumnanaktan
hoşgeldin çok sevindim adına :kedi:
bizde aynı bildiğin gibi nişanlar bitti ne yapacağımızı şaşırdık :roflol:
''canlarım ciğerlerimmm bilgisayarıma bi format attım bidahada nete bağlanamadım, Ama tam bu sorunla uğraşırken hayallerimin irkeği geldi we kurtardı beni '' :roflol: hahahhaha :)))
hoşbuldum çileksuratımmmmopuyorumnanaktan
he nan en son motor alıp gezmeye kara wermişin sıkıntıdan :roflol::roflol:
CADIARZUona ne zaman karar vermişim ki acaba necmim ya kafamçokkarıştıdoğrudur habire kararlar alıyrm ama hiç icraat yok :roflol:delikafadulden
şimdide gözümü spor aletlerine diktim :dance:hihoyyyt:enbuyukkk:
fb logosuu nasıl yapacağım yaaa
canım çok güzel yaa bende yapmak istiyrm.
ama nerde o yetenek.
ellerine sağlık canım
güle güle kullansın nişanlında.
ayy canımsın yaa çok teşekkür ederim. sana şimdi özelden mail adresimi atıyorum cnm oraya mail atarsan sevinirim. çok sağol canım ya benden istediğin bişey var mı :kedi:
bende buna karşılık sana bişey yapmam lazım CADIARZUçok vericiyimdir deyerimsenibenkaydirigubbakcemile3
gunaydın bayanlarrr nasılsınz
ay ne güzel bak rahatca konusuyorsunuz da çok sükür.. uykusuzluk falan zamanla hersey düzene girer inş. janım sen bunları düşünüp üzülme hem bu askerlik azcık sıkıntı cekicekler illa ki
kayınvalidenle de maşallah janım aranız baya iyi sanırım allah bozmasın opuyorumnanaktan
iyiyim canım. birgünü daha arkamda bırakmanın mutluluğu var. şafak 449 oldu zemuszemus
çileğim bak burayada ekledim logoyu
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/277923-sozlume-dogum-gunu-hediyem-4.html
canım aldım logoyu mail attım sana okursun a.s
senin düğün ne zamandı nisancım?
sence ben bu gs logosunu siyah etamine işlesem nasıl olur. hani rengi sarı kırmızı ya bide diyorum ki galatasaray yazısını simli iple işlesem? bide simli iple çerçeve yapsam logoya. CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?