Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

annen nerde ki janım
allah yardımcnz olsun rabbim sifa versin

9eylüle hem kontrole hemde yeni rapor çıkartmaya gitti canım babamla.yani ikisi ordalar. babam onlarla uğraşırken annem üzülmüştür diye düşündüm. tahminen yarım saate evde olurlar.bende birazdan çıkıcam. evde öğrenicem gelişmeleri.

:teselli: Geçmiş olsun canım benim.
Evet kurumlar ödüyo yoksa en ucuz ilaç 100 tl tutuyo :umursamaz:
9 tlye de var tabi ilaç.yerimseniben
böbrek hastalarınınkinide ödüyo.
Keşke ülkemizde sağlık bu kadar pahalı olmasa.benneyaptımki

NıSANCIM ÇOK GEÇMıŞ OLSUN CANIM. RABBıM ŞıFA VERSıN ANNECıĞıNE :Saruboceq:

günaydın kızlar.
nasılsınız bakalım.
hepinize çok teşekkür ederim. annem gitti bugün.
o 3bin tutan ilaç annemin kemoterapisiymiş.yani bugün alacağı ilaçlar.
saolsun dün kayınvalidem 1000lira getirdi hemen,herzaman sölüyodu nezaman ihtiyaç olursa isteyin diye.
akşamda komşumuz öğrenmiş karta geçmeyin alın bunu dedi 1.500 lira getirdi. e daha ne olsun. bide babam kart limitini hiç yüksek tutmaz.
3 kartı var 3ü 2bin liralık etmez yani.ondan çok düşündürmüştü hemen nsl bulcaz parayı die. ama allah hepsinden razı olsun.
ve dün akşam nişanlımla yine konuştum. ama bu defa çok başkaydı. yani nasılsın iyimisin faslından sora yemin töreniyle ilgili bişiler anlattı. eğer 2buçuk ay yapacak olursa acemiliği ve eğer ailesi yemin törenine gelirse, askerlik izninden kullanıp bizle dönme şansı varmış bayrama denk geldiği için. ben o izni kullanıcam dedi.nasıl istersen dedim. çok özledim,görmem lazım seni dedi.fotoğrafına bile hala bakamadım kndmi koyvercem diye,gücümü kaybedicem yoksa dedi. çok kötü oldum:1no2: bişi söylüyordum tam, bianda konuyu kapatmaya çalışarak; komutan bugün yat saatine kadar iştima almıcakmış ben gidip yatayım dedi. sesi çok kötü ağlamaklı geliyodu.benden saklamaya çalıştığı apaçık ortadaydı. bişi diyemedim. dersem ağlar diye korktum. knd iyibak seniseviyorum faslından sora kapattık. ve ağlamaya başadım. kıyamadım ona.mafoldumben

Günaydın kızlarrrr

nisancım rabbim annene acil şifalar versin, sağlık gercekten cok önemli ama bu ilac tedavi masrafları falan ınsanları cok zorluyor ama sükür ki etrafımızda cok duyarlı insanlar var

ay kıyamam ben size ya ağlaama
valla ne diyecegimi de bilmiyorum aslında bende cok ağlamıştım askım askerdeyken:kedi:

insan böyle zamanda anlıyor dostunu düşmanını.
ya bide askerde meslekçi seçilme olayı varya. burda bitek şöförlük varmış ve bende girmek istiyorum diyo. ve ne benim ailem nede onun ailesi istemiyo. şöförlük zor,araç üzerine zimmetli ve en küçük bişeyde seni sorumlu tutuyo diyolar. ama nişanlım diretiyo, 2 buçuk ay acemilik yapmak istemiyorum diyo. komutanları çok güsel bişeymiş gibi baya anlatmışlar.eğer şöför olursa karakola veriliyomuş. yani ne diyeceğimi bilemedim. kafana ne yatıyosa onu yap diyebildim. her gece dua ediyorum onu düşünüyorum. neyin iyi olduğunu bilmiyorum hiç..

hımm bende hıc anlamıyorum su askerlikten ama nişanlım santralciydi sürekli santralde duruyordu diğer yerlere göre daha rahattı görevi ama sürekli dört duvar bir odada durmak zor oluyordu sanırım

hımm bende hıc anlamıyorum su askerlikten ama nişanlım santralciydi sürekli santralde duruyordu diğer yerlere göre daha rahattı görevi ama sürekli dört duvar bir odada durmak zor oluyordu sanırım

dört duvar arasında insan patlıyo. bilirim acısını kaydirigubbakcemile3
şuan patlıyorum mesela.-tatlicadiarzu-

of off bende bir yalnız kalıyım istiiyorum şöyle evdeki herkesi bir yere yollasam tek kalsam ewde ses seda yok alsam 3/5 film izlesem ahhh ahhh 4 duvar yeterdi

kızlarr nabersiniz?? yyaaa demin facebookta üniversitede bi arkaşımın ewlnediğini gördüm foto koymuş, okdar sewindimki anltamam. bide içim burkuldu yaa, zaman çabuk geçsin ewlenim bendeee:gitme:

nisan naber canım. annen nasıl oldu haber verdiler mi?
ben etamin alamadım dün. kuaföre gittim vakit geçti yaa pazar günü nişanlımlara davetliyiz ailece. ya saçıma örgü modeli yaptırıcam kuförde delikafadulden
bu etamini işleyip resmini buraya koyucam nasıl olmuş bak bakalım tamam mı? ay görünce bayılacak alkisalkisalkis hep senin sayende nisancım.

necmi görüyorum seni nan şakkıdı

kızlarr nabersiniz?? yyaaa demin facebookta üniversitede bi arkaşımın ewlnediğini gördüm foto koymuş, okdar sewindimki anltamam. bide içim burkuldu yaa, zaman çabuk geçsin ewlenim bendeee:gitme:

ooyy kıyamam benim güzelime bitaneme tatlımaaa :teselli:
üzülme bizim zamanımızda gelecek inşallah hayırlısıyla:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…