Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

evet cnm bence etamini beyaz al derim. bak sana bi şekil daha çıkartıcam öle yapabilirsin.

nasıl bi şekil canım?
yaa hani logonun rengi sarı kırmızı olacak ya o yüzden siyah etaminde güzel olur diye düşünmüştüm. beyaz al diyosunuz yani. peki ben etamini hangi boyutlarda alıcam ki CADIARZU
ay hiç anneme çekmemişim :roflol:

evet canım ya süper olur ama siyah iplerin arasından beyaz etamin görünebilir CADIARZU

off desene o siyah yerler beni çok uğraştıracak :roflol: ama o yüzündeki sevinci görmek için herşeyi yaparımkaydirigubbakcemile2

nisanım o logoyu tamamladıktan sonra siyah iplerle çalışıcam di mi?:uhm: en sonda şöyle simli iple çerçeveye alırsam süper olur. :sm_cool:
ay canım herşey senin sayende olacak inşallah.Şeniz allah gönlüne göre versin senin. :Saruboceq:bu akşam malzemeleri almam lazım. :dance:

gracem görünmüyo ya nişanlısıyla geziyo olabilir canım

aaa aklıma bişey geldi düşünsene ben hepsini tamamlıyorum yastığı diktiriyorum. ön tarafı siyah arka tarafı beyaz çirkin durmaz inşallah:sm_confused:

aaa aklıma bişey geldi düşünsene ben hepsini tamamlıyorum yastığı diktiriyorum. ön tarafı siyah arka tarafı beyaz çirkin durmaz inşallah:sm_confused:

yok canım durmaz rahat ol. işlemeye başlamadan önce etaminin tam ortasını bulacaksın. ve logoyu tam ortaya denk getir. ben hep tek tek kareleri sayarak yapıp yerleştirdim.logo tam ortaya denk gelecek ve çirkin durmayacak bence. ki beyaz etamin açar bence. bnm yaptığım yastık eni ve boyu 50 cm di. alırken etamini öle söledim.
siyah yerleri işlerken biraz zorlanırsın ama dediğin gibi değer bence.yerimseniben tahminime göre logonun etrafında yer kalır istersen kıyıya köşeye biyerine değişik süste yapabilirsin. yada isimleriniz veya başharflerinizi koyabilirsin bence.
yastığın arkasını işleyecekmisin.

hmm tamam canım eni ve boyu 50 cm.lik beyaz etamin alıcam ortasını bulucam ve başlıcam yerimseniben
ay logonunda ortasını bulmam gerekiyo :roflol: ipleride alırım iğneyide alırım.
yok canım süs yapmıcam galiba çerçeve yapıcam logoya göre uzaklığını ayarlayıp.
arkasını işlemicem herhalde canım. a.s
sen o yastığı fermuarlı mı diktirdin? :uhm:
ön ve arka için ayrı ayrı 50 cm.lik etamin aldın di mi?:uhm:
çok başını ağrıttım ben senin ya :)))

yok cnm ayrı olmuyo. normalde seccade ve minder için satıyolarya. çift taraf oluyo o. vermezsede sölersin sen. anlatırsın.
ben elbiseler için gizli fermuar oluyoya ondan aldım 50 cm. ve babam dikti onu dikiş makinasıyla.
eğer yapacak biri yoksa terziye falan götür diker o.yastık olarakta elyaf yastık aldım. yani işlediğin etamin yastık kılıfı gibi olacak.
ayrıca soru sorabilirsin. hiç sorun değil.yerimseniben

tamam canım bütün tüyoları aldım akşam annemle tuhafiye yolu görünüyo bana :roflol:

bide düşünsene çoşuyomuşum yastığın arka kısmınada aynı işlemeyi yapıyomuşum muhahaha :roflol:

ay ne insanlar varya. allah doğru yoldan şaşırtmasın. kimi baldızına sarkar kimi sevgilisinin kardeşine aşık olur..lmaz:lmaz:
tiksiniyorum böle insanlardan.:mymeka: hayatında biri varsa bi başkasına nasıl bakarsın.:mymeka: nasıl bi vicdandır bu..

napalım canım. geziyoruz topik topikkaydirigubbakcemile3
az önce babamla konuştum. hastaneye gittiler bugün.yarın annem yine terapi alacak.
raporu değişecekti bugün. ilaçlar 3bin lira tutmuş. birden duyunca çok üzüldüm.
ama allahtan kurum ödüyomuş.napardık ödemeseydi. bu kadar yüksek bi tutar beklemiyoduk.
anneciğimde yalnız oralarda. parayı duyunca nasıl üzülmüştür kimbilir.
daha konuşamadım meşgul etmiyim orda die. çok merak ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…