Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

böyle bişey istiyrm iştee yaa.
neyse salı akşamı boyatıcam çarşamba foto çektirirsem resmi eklerim bakalım beğenicekmisiniz.

yok esram uzun süre kusföre gitmem kahkül kazasından sonra gitmeyi düşünmüyrm.
ztn kendileri boyamak için söylemiyorlar:)

kızlar ben kaçtım fikirleriniz için teşk ederimm.
iyi geceler hepinize bye bye

fıstıklar tosun paşamı yatırdım we ben geldimzemuszemus

sonbahrım o renk karamelin bi tonu oluor.. alix 8.8 die düşünüorum(sen yinede sor), 8.1ini ben kullanıorumda ordan biliorum.. çok hoş bi renk bence yakışır a.s

dilommm arıkafam elbisen çok hoş özellikle mawisi daha süper olur bencede, güzel seçim :lepi: göğüslerin çok büyük değilse özellikle bomba olurvereliniortak

zayıflık konusuna gelince 1.63 boyum war 54 kiloyum şimdilik idare eder, ama kilo almaya müsait bi yapım war yaa, üniwersite 1de 46 kiloydum yapmadığım kalmadı kilo almak için olmadı, 1sene sonra 11 kilo birden aldım, sonrada 7sini werdimkafamçokkarıştı bi değişiğim yani 1 haftada kilo alırım öbür hafta pat die weririm anlamıorum bendekafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kızlar selamm
nasılsınız bakalımm

yaa bişi dicem, bayramda napcaksınız , nasıl olucak herşey, ailecek mi gidilir ziyarete yoksa sadece o bize gelip bayramlaşıp sonrada beni mi götürmeli evlerine,
acaba geline bayramda takı takılırmı, benim onlara giderken bişi götürmem gerekirmi
ne düşünüyosunuz bu konularda

bızde bayram aynen soyle olur
once damat bıze gelır bayramlasma faslı falan sonra kızı alır gıder. ufakda olsa bı hedıye gıder bos pek gıdılmez bızde.
gelıne takı konusuna gelınce ewet takılır ama bazıları gelının bayram kıyafetını alıyomus.
ama benım gıbıler sanırım sadece havasını alır hiç işi yok bana altın takacak delikafadulden
bızım komsumuz vardı gecen yıl oglu nısanlandı işte 1 yıl nısanlı kaldılar bı yıl ıcınde dogum gunu ve bayramlar dahıl aldıgı hedıyeler he bırde kız normal geldıgınde de gonlunden koparak aldıkları; altın bılezık,altın bıleklık, yuzuk, altın kolye , bi kerede gumus takı setı almıs.kafamçokkarıştı

kurban götürme varmış hatta banada getiriceklermiş
ben de dedimki ben koç moç istemem onun yerine bilezik takın dedim ama
olmas diyo nişanlım :)

yaa bızde oyle bırsey oldugunu sanmıyorum. bızde soyle bı sorun var bunlar hiç bı adeti bılmıyolar sankı aynı memleketten deılız.
ben bıle su yasımda buranın butun adetlerını bılıyorum onlar bılmıyo.
yakın zamanda bırıncı dereceden akrabalarında hiç duğun nısan olmamıs. nısanlımda ilk cocuk yanı ılk evlenen. o yuzden adetlerı bılmıyolar yada unutmuslar yadaaa bılmemezlıkten gelıyolar :)
aılesıde malum bırsye bılmıyo eger biri gelıp bu da boyle oluyo derse adet yerıne gelıyo :S
neyse gorucez az kaldı bayrama bakalım ne oluyo

bunların hepsini bende duydum kızlar, altın takmada koç kesmede bayramlık kıyaft almada warmış bizde, ama 1 yıllık nişanlı olmama rağmen hiçbirini istemedik.. nebilim yaa çokta sorun değil, sırf adet die yapılcaksa yapılmasın, normal bi zamanda alınan ufak hediyeler daha güzel we anlamlı bence gönülden geldiği için..

pınarcım nişanlın koç diosa alsın kessin koçu cnm, ben ikna etcem die çok uğraştım istemem koç die we başardım ama hala sölüo çene yapıo bana almam gerekiodu çok bunalttın beni wazgeçirdin dielülülülülülü sonra çene çekmesi zor oluo kaydirigubbakcemile3

ben sana soyle kısa bı özet gecım o zaman sorun daha ıyı anlasılır.
bız cok erken nısanlandık o 22 ben 21 yasındayım benım ıcın normal bı yas olsayda erkek ıcın cok erken bı yas. askere gıdecek dıye nısan oldu aklım arkada kalır dedı bız ısteyerek kabul ettık
ama onun tarafı tam bellı etmıyolar ama sanırım daha erken oldugunu dusunuyolar gıbıme gelıyo davranısları oyle cunku. yanı nasıl desem benı cıddıye almıyolar gıbı. o daha cocuk derlerya oyle bı davranıs seklı var. nısanlım bana bellı etmıyo ama sanırım nısandan once baya bı atısmıs aılesıyle nısan yapmazsanız askere falan gıtmem dıye. bunlarda bu lafın uzerıne mecbur nısn yaptılar.
ben nısanlıma bı cok seyı dedım bızde adet boyledır soyledır dıye ama benım nısanlım henuz calısmıyo yanı babasının yanında oda saolsun maas vermıyo. artık oda cok bunaltı ben ılerde ıse gırınce sana ıstedıgın herseyı alıcam dıyo
yanı daha ustume gelme gıbısınden bende artık sesımı cıkarmıyorum
cunku desem bızde boyle boyle bayrmada altın taıkılır dıye gıdıp annesıne dıyecek oda kesın almayacak bu sefer nısanlım cok uzulecek
off bazen dıyorum acaba bırz daha mı beklesydık dıye ama artık gec

Geçen gün kayınvalidem açtı konuyu bayramda kıyafet alıcaklarmış ona tamam dedim.kurbandada koç kesilirmiş istemem dedim.içten içe sevinmişlerdir heralde kaydirigubbakcemile3 o kadar masrafa gerek yok bence.kıyafet yeter bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…