Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

bana henüz kimse elbise alınacak bayramlık falan demedi, belki gidince takı takarlar
yada havamı alıp gelirim healthın dediği gibi

pek suya sabuna dokunmuyorlar çünkü

iyyim canım ...

bakın size bir nişanlı haberi...

Osmanlı Padişahı Vahdettin'in son torunu Neslişah Evliyazade, anne Hanzade Özbaş'ın sahibi olduğu Kuşadası Kısmet Otel'in bahçesinde düzenlenen törenle genç iş adamı Emre Ekmekçi ile nişanlandı. Neslişah Evliyazade'nin şık tuvaletini anneannesi Hümeyra Sultan'ın yakın dostu ünlü modacı Vural Gökçaylı hazırladı. 500 kişilik bir davetli topluluğunun şahitliğinde yüzüklerini birbirlerine takan genç çiftin nişan töreninde davetliler, olimpiyat madalyalı su balesi grubunun gösterisini izledi.

grace cim ne kadar asil duruyor insanlar.biz aslında abartıyoruz bilezik olsun şu alınsın bu alınsın.zenginler hiç yapmıyo ki bişey:roflol:

evet canım baksana takı yok elbise çok sade saç çok sade ömakyajlar doğal... aynı şeyi düşündüm resme ilk baktığımda...

canım senin kullandığın 8.1 de karamel tonları değilmi çok değişiyor renkler yaa.
bir gittiğimde bakim dediğin markanın 8.8 ine ben daha kızıllı bişey istiyorum.
ya çikolata kahve var ama o koyu. ben daha açık istiyrm bakır tonu kızıl karışımı ne alcam kafam çok karıştıı

canım bizde annemler gitmicekler uzak yok die kaç kişi şimdi kalkıp gitsek olmaz.
onlar gelirmi bilemem. sanırım kayınvaldem gelmez.
hediye olayına gelinceee hiiçç bilmez öyle şeyleri.
doğum gnümde aldı bişey ya yeter o işte:)
daha da almasın istemem.
normalde hediye alınır bizde takıyı bilmem maddi duruma bağlı.
bende bayramda gidicem elim boş çok kızgınım o bana alsın ama bazende diyrm sinir etmeye götürsemmi acaba bişey.
annem nişanlıma hediye alıcak ama.
dayısıyla halasına giderken de tatlı götürcem.

kurban götürme varmış hatta banada getiriceklermiş
ben de dedimki ben koç moç istemem onun yerine bilezik takın dedim ama
olmas diyo nişanlım :)

kurbanda eskiden koç gidermiş ama öyle adetleri bilmiyrm ben şimdi nişanlımdan istemiştim koç isterim die şaka yapıyrm sandı.
demekki almıcak
:umursamaz:

Canlarım nasılsınız opuyorumnanaktan
Gracem ne sade olmuş.Bizde nasıl süslensek diye bisürü sey arıyoruz :roflol:
kızlar bizim buralarda da nişanlısının evine erkek tarafı kurban yollar.Ama biizim memlekette öyle adetler yok.Sadece nişanda el öpmeye gidilir.
Ufak bi hediye falan da gider.

iyiiz canım sen nasılsın?
benim hediyeden bile pek ümidim yok :umursamaz:

ama kızlar biz geliniz biz niye hediye götürelimki bayramda
düşünsenize bayramda hep büyükler küçüklere hediye vs. verir.
ben hediye götürmeyi pek düşünmüyodum aslında siz diyene kadar

zeynep bu arada ben seni rüyamda gördüm,
bi tane doblo araban varmış nişanlını görmeye gelmişsin ama önce bana uğramışsın
2 saat sonra gelicem nişanlımı bir göreyim sonra seni alıcam alışverişe çıkıcaz diyosun
bende tamam diyorum :)

iyiiz canım sen nasılsın?
benim hediyeden bile pek ümidim yok :umursamaz:
İyiyim cnm.
Öyle deme kız düşünürler herhalde CADIARZU

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden zeynep bizide al kız giderken :roflol:
Hay sen çok yaşa pınar :) opuyorumnanaktan

pınarım hediye götürmeyi bende düşünmüyrm özellikle eli boş gidicem ben ztn.
o akıl edip alsın bana bişeyler.
alması şart değil düşünüp bir havlu bile verse yeter.
önemli olan düşünmesi hediyesi değil benim için.
annem erhana alcak bişeyler.
halasına ve dayısına ilk defa gidicem evlerine eli boş gitmek istemedim ondan alıcam yarım kilo tatlı yeter

elektrikler kesildi offf

aaa amin kuşum ya olsa keşke gezeriz hep beraber.
çok istiyrm almayı rabbim kabul ets,n dualarımı.

İyiyim cnm.
Öyle deme kız düşünürler herhalde CADIARZU

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden zeynep bizide al kız giderken :roflol:
Hay sen çok yaşa pınar :) opuyorumnanaktan

düşünmezler bilmezler öyle şeyleri.

ayıpsın ne demek kuşum alırım tabiii

eheh
hadi ben kaçtım kıslar iftardan sonra görüşürüz

oruç tutanların oruçlarını allahım kabul etsin.

am,n canım görüşürüz bye bye

kızlar ben de anneme sordum da geline kıyafet alınırmış bayram için. kayınvalideye de giderken tatlı ya da çikolata olabilir dedi annem. ama bilezik takanları da duydum özellikle kurbanda.tabi maddi duruma bağlı. ama evlendikten sonra hediye gider bizde bayramlarda.ama ben zaten gidemicem sadece telefon bizde.bazen özeniyorum sizden böle gittim geldim deyince.biz bi sözde bi nişanda görüştük o kadar. ama evlenince hep görüşücez o ayrı.ama şimdilik uzağız böle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…