fıstıklar tosun paşamı yatırdım we ben geldimzemuszemus
sonbahrım o renk karamelin bi tonu oluor.. alix 8.8 die düşünüorum(sen yinede sor), 8.1ini ben kullanıorumda ordan biliorum.. çok hoş bi renk bence yakışır a.s
ı
kızlar selamm
nasılsınız bakalımm
yaa bişi dicem, bayramda napcaksınız , nasıl olucak herşey, ailecek mi gidilir ziyarete yoksa sadece o bize gelip bayramlaşıp sonrada beni mi götürmeli evlerine,
acaba geline bayramda takı takılırmı, benim onlara giderken bişi götürmem gerekirmi
ne düşünüyosunuz bu konularda
kurban götürme varmış hatta banada getiriceklermiş
ben de dedimki ben koç moç istemem onun yerine bilezik takın dedim ama
olmas diyo nişanlım :)
bence karamel çok hoş renk capuccino da koyu olur o sbeğle sen daha açık olan karamel tonlarında boyaa canım koyu gitmiyor sana benim gibi...
Canlarım nasılsınız opuyorumnanaktan
Gracem ne sade olmuş.Bizde nasıl süslensek diye bisürü sey arıyoruz :roflol:
kızlar bizim buralarda da nişanlısının evine erkek tarafı kurban yollar.Ama biizim memlekette öyle adetler yok.Sadece nişanda el öpmeye gidilir.
Ufak bi hediye falan da gider.
İyiyim cnm.iyiiz canım sen nasılsın?
benim hediyeden bile pek ümidim yok :umursamaz:
zeynep bu arada ben seni rüyamda gördüm,
bi tane doblo araban varmış nişanlını görmeye gelmişsin ama önce bana uğramışsın
2 saat sonra gelicem nişanlımı bir göreyim sonra seni alıcam alışverişe çıkıcaz diyosun
bende tamam diyorum :)
zeynep bu arada ben seni rüyamda gördüm,
bi tane doblo araban varmış nişanlını görmeye gelmişsin ama önce bana uğramışsın
2 saat sonra gelicem nişanlımı bir göreyim sonra seni alıcam alışverişe çıkıcaz diyosun
bende tamam diyorum :)
İyiyim cnm.
Öyle deme kız düşünürler herhalde CADIARZU
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden zeynep bizide al kız giderken:roflol:
Hay sen çok yaşa pınar :) opuyorumnanaktan
eheh
hadi ben kaçtım kıslar iftardan sonra görüşürüz
oruç tutanların oruçlarını allahım kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?