kızlar ben de anneme sordum da geline kıyafet alınırmış bayram için. kayınvalideye de giderken tatlı ya da çikolata olabilir dedi annem. ama bilezik takanları da duydum özellikle kurbanda.tabi maddi duruma bağlı. ama evlendikten sonra hediye gider bizde bayramlarda.ama ben zaten gidemicem sadece telefon bizde.bazen özeniyorum sizden böle gittim geldim deyince.biz bi sözde bi nişanda görüştük o kadar. ama evlenince hep görüşücez o ayrı.ama şimdilik uzağız böle.
evet trabzon manisadelikafadulden
canım ya allah tez zamanda kavuştursun hepimizi.
zeynep saçının rengi koyuysa zaten ilk seferde bu renk olması imkansız bu katalogtakinden daha koyu olacak senin onu düşünerek al canım ... sanırım saçların şuan siyahmış siyah kolay kolay açılmaz
kızlar ben de anneme sordum da geline kıyafet alınırmış bayram için. kayınvalideye de giderken tatlı ya da çikolata olabilir dedi annem. ama bilezik takanları da duydum özellikle kurbanda.tabi maddi duruma bağlı. ama evlendikten sonra hediye gider bizde bayramlarda.ama ben zaten gidemicem sadece telefon bizde.bazen özeniyorum sizden böle gittim geldim deyince.biz bi sözde bi nişanda görüştük o kadar. ama evlenince hep görüşücez o ayrı.ama şimdilik uzağız böle.
boya yoksa oz amn daha iyi alır rengini yine de biraz koyu duracak hemen moralini bozma bidahaki boyamada tam oturur...
pınarımm kuzum özledim seni yaaaelisacım nasılsın,
nasıl gidiyor nişanlılık, çok az kaldı bitirdinmi hazırlıklarını
aldınmı gelinliğini kuşum
kuzum onlar bize alsın yaaa:umursamaz:elisaa bende de aynı durum bişey almaycağım onların da alacağını pek sanmıyorum...
benim babam bozulmuştu açıkcası.
erkekler pek ilgilenmezler ama
bizde bayramlar özeldir.
babaannemde hep anneme bişey almamış ama her bayram oyalı mendille çorap vermiş
o yüzden babam bekliyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?