Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

canım çok mu uzaktasınız siz.

zeynep saçının rengi koyuysa zaten ilk seferde bu renk olması imkansız bu katalogtakinden daha koyu olacak senin onu düşünerek al canım ... sanırım saçların şuan siyahmış siyah kolay kolay açılmaz

zeynep saçının rengi koyuysa zaten ilk seferde bu renk olması imkansız bu katalogtakinden daha koyu olacak senin onu düşünerek al canım ... sanırım saçların şuan siyahmış siyah kolay kolay açılmaz

evet canım siyah şuanda ama arada kızıllıklar var ve onlar hiç renk değiştirmiyor ne boyarsam boyayım.
sence bu katalogta hangisi iyi gider şimdi dediğim olmaz mı daha mı koyusunu alsam korkuyrm da ya güzel olmaz sa die

evet kızlar nişanlı kıza erkek trafı bayram hediyesi getirir normalde
ama benimkiler nerdeeeeeeeee
açıkcası ben aramayı bile düşünmüyorum :umursamaz:
ama mecburiyetten aramak zorunda kalıcam kesinlmaz:

bence dedğin olur fakat tam olarak o renk gibi durmaz siyah olduğu için zemini ilk seferde hemen isteğdğin renk olmaz sen yavaş yavaş peyderpey açmaya bakacaksın zemini... normalde kuaföre gitsen der ki akıtmamız lazım önce saçındaki boyları sonra hangi renk istersen ona boyar ve tam o rengi alır saç ama altı koyuysa renkler hep koyu olur .. şimdi senin seçtiğin o renk daha koyu duracak senin saçında ...

elisacım nasılsın,
nasıl gidiyor nişanlılık, çok az kaldı bitirdinmi hazırlıklarını
aldınmı gelinliğini kuşum

benim saçımda şuan hiç boya yok.
kendi saçım üzerine olucak dediğin gibi
siyah die koyu durabilir.
sağol canım çok teşk. ederim.
umarım kötü olmazzz

elisaa bende de aynı durum bişey almaycağım onların da alacağını pek sanmıyorum...

boya yoksa oz amn daha iyi alır rengini yine de biraz koyu duracak hemen moralini bozma bidahaki boyamada tam oturur...

boya yoksa oz amn daha iyi alır rengini yine de biraz koyu duracak hemen moralini bozma bidahaki boyamada tam oturur...

tmm canım sağol.

benimde aynı valla hiç sanmam hediye fln alsınlar.
geçen sene bayramda hiç sözlü fln değildik.
annemle babam hediye almışlardı ona.
ben gitmiştim yine elim boş döndüm.
o zaman bile bozulmuşlardı alınmazmıymış bişey.
die.
aslında istediğim çok abartılı bişey değil.
sadece bir havlu oyalayıp verse yine gönlümü yapar. önemli olan düşünmesi derim ama nerdeeee

bir de o sorun oluyor mesela sen düşünüyorsun karşı taraf bi şeklde bilmiyor,bilmemezlikten geliyor ya da yapmak istemiyorsa ,yapmıyorsa insan çok bozuluyor ben niye yapıyorum diyorsun içinden bir de kızların annesi çok bozuluyoırlar böyle durumlara

benim babam bozulmuştu açıkcası.
erkekler pek ilgilenmezler ama
bizde bayramlar özeldir.
babaannemde hep anneme bişey almamış ama her bayram oyalı mendille çorap vermiş
o yüzden babam bekliyor olabilir.

bence de maddiyat demek değildir herşey bir havlu ,bir bluz,bir hediyelik bişey maksat anılmak,gönül almak... eee durumlar iyi değil diyorlar kriz vs.. ama yapılmayacak şeylerde değil bence de bahanesi olmamalı olursa başka şeylker var arka planda o halde ..

elisacım nasılsın,
nasıl gidiyor nişanlılık, çok az kaldı bitirdinmi hazırlıklarını
aldınmı gelinliğini kuşum
pınarımm kuzum özledim seni yaaa
bnm zaman gittikçe daralıyor ama ortada bi şi yok
gelinliğimi henüz almadım cnm
ev üzerine yoğunlaştık bu aralar bi tane uygun bi ev bulduk gibi bakalım tutabilecekmiyiz..
hatırlarsan nişanımada son bir haftada hazırlanmıştım :))
galiba düğünümde öle olucak :)))

elisaa bende de aynı durum bişey almaycağım onların da alacağını pek sanmıyorum...
kuzum onlar bize alsın yaaa:umursamaz:
almıycam tabiki de bende :dilcikar:

benim babam bozulmuştu açıkcası.
erkekler pek ilgilenmezler ama
bizde bayramlar özeldir.
babaannemde hep anneme bişey almamış ama her bayram oyalı mendille çorap vermiş
o yüzden babam bekliyor olabilir.

bizde de çok önem verilir..
annem kayınvalidem biz bayramda hediye filan getiremeyiz elisaaya diyince çoooook sinirlendi. cnm anneciğim sırf ben istiyorum die katlanıyo nişanlımın ailesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…