Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

konunuzu uzaktan takıp edıyorum arada atlıyorum ksura bakmayın
goruyorumkı herks te bayramda hedıye muhabbetı var. neden kaynanalar boyle olmak zorunda benım annem nısanlım ıcın elınden gelenın en ıyısını yapmaya calıyo ama onlar tam tersı olursa olsun olmazsa olmasın
off su byaram bı gecsın. asıl sınır oldugum herkes soracak ne aldılar sana bayramda dıye
havamı aldım desem olmaz. en ıyısı onlar alım dedı de ben ıstemem dedım barı derım :S
hee bırde oldukı 10 gun sonra falan sana bız bayramlık alıcaz derlerse yok ben aldım demeyı sunuyorum yalandan tabıkı sırf sınır etmek ıcın sıze muhtac deılım demek ıcın
ama onlar bana kesın boyle bırsey teklıf etmezya neyseeee

ben hem bayram elbisesi alıcam hemde kayınbiraderimin nişanına elbise ve ayakkabı alıcam saç yaptırcam off mecburmuşum gibi tınmıyorlar. yakındım biraz nişan için.
kaban alcaktım alamıcam bir sürü masraf dedim.

niye aldrmıyorsun bence aldır nasılsa bu tarz şeyler etrafça önem veriliyor kız aileleri vs..

ben bu beceriksizlikle bunu yapabilirsem helal olsun bana:)
yaparsın senn ne güzel şeyler yapıyorsun sabunlar vs...

canım yapıyrm yapmasına da yastık oluşu zor.
yoksa işlerim bunu bişey yok pek.
olmadı yastık gibi yapmam bende ya başka bişey yaparım.

atkı yapıcaktım aslında.
olmadı ikisinide yaparm

kızlar birde ben bayramda kot alıcam yine olur mu sizce.
sevmiyrm kumaş ya da keten giymeyi yakışmıyor da zaten.
üzerimede bakarım birşey hırka tarzı düşündüm ama ne bulursam t.dağ da imkan az.

kot alma bence yaaa başka bişey al nişanlı ilk bayramın nasılsa opuyorumnanaktan değişklk olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…