etrafınızda terzi yokmu cnm dikebilicek
fermuarlar dikceksin ebatı sana bağlı içi olacak dolduracaksın içini yumuşak yumuşak yüzünü koysun sevgililerimiz:asigim:
konunuzu uzaktan takıp edıyorum arada atlıyorum ksura bakmayın
goruyorumkı herks te bayramda hedıye muhabbetı var. neden kaynanalar boyle olmak zorunda benım annem nısanlım ıcın elınden gelenın en ıyısını yapmaya calıyo ama onlar tam tersı olursa olsun olmazsa olmasın
off su byaram bı gecsın. asıl sınır oldugum herkes soracak ne aldılar sana bayramda dıye
havamı aldım desem olmaz. en ıyısı onlar alım dedı de ben ıstemem dedım barı derım :S
hee bırde oldukı 10 gun sonra falan sana bız bayramlık alıcaz derlerse yok ben aldım demeyı sunuyorumyalandan tabıkı sırf sınır etmek ıcın sıze muhtac deılım demek ıcın
ama onlar bana kesın boyle bırsey teklıf etmezya neyseeee
yaparsın senn ne güzel şeyler yapıyorsun sabunlar vs...ben bu beceriksizlikle bunu yapabilirsem helal olsun bana:)
kızlar ii gcleropuyorumnanaktan
sen yaparsın komşum zor bişey deilki
kot alma bence yaaa başka bişey al nişanlı ilk bayramın nasılsa opuyorumnanaktan değişklk olsun ...
oy kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmm güle güle gitsin tez zamanda geri gelsin inşallah...:teselli:gittii:gitme:
oy kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmm güle güle gitsin tez zamanda geri gelsin inşallah...:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?