Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

bnde 1 aya kadar nişanlanıcam 6 aya kadarda düğün düşünüyoruz çok mu hızlıyım :)))

magicim son konuşmalara göre düğün tarihi belli mi bacım?
kuzuşummm son konuşmlara göre temmuz 20-25 gibi olcak inşş..

şuan çok kötüyüm kızlarrr kpss taban puanları açıklanmış ingilizce 74 olmş yaaa geçen sene 65ti 71 le kapatmıştı, ama şimdiii 9 puan artmış... bana heres kesin atanırsın derken barajı bile geçemeyen biri oldum yaamafoldumben
bnde 1 aya kadar nişanlanıcam 6 aya kadarda düğün düşünüyoruz çok mu hızlıyım :)))

hayırlısı olsun cnm şimdiden a.s. yoo hiçte değil aslında biribirinizi tanıosanız we imkanlarınızda uygunsa uzatmanın bi anlamı yok bence cnmm...

oyy kuzummmmmmmmmmmm çok yükselmiş yaaaa offff hayırlısı olsun kuşum hiç mi olmaz acaba ?nerden bakyrsun taban puanlara bende bir bakayımmm

ya inanlır gibi değil ben iki ay önce dedimki nişanım 27 sinde gitmiş teyzemin kızı aynı güne nişan tarihi almış arıyorlar yamafoldumben

oyy kuzummmmmmmmmmmm çok yükselmiş yaaaa offff hayırlısı olsun kuşum hiç mi olmaz acaba ?nerden bakyrsun taban puanlara bende bir bakayımmm

ya inanlır gibi değil ben iki ay önce dedimki nişanım 27 sinde gitmiş teyzemin kızı aynı güne nişan tarihi almış arıyorlar yamafoldumben[/QUOTE]

cnmm gerçekten yuh yaniiikafamçokkarıştı nie böle bişe yaptılarkii?? senin tarih kesinmiydi??

evet kesindi şimdi aramış diyor.
ama bozmadım işte tarihi ya değiştirirler ya da aile bölünür bukdar basit

izmir yok yaa anlamadım izmirrrr yokkk atama listesinde.......

lepiii alla allaa biliyordu değil mi senin nişanın var niye öyle almış ki

allahım ege şehirleri yokkkkkkk !!!! ben ne yapıcağım yaa aydın yok izmir yok yok allaha allahhh sınıf öğrtemenliği ve okul öncesi çok fazlaaaaaaaa sözleşmeleriler var :S nasıl bir iş anlamadım

biliyorlardı tabi canım bilmez olurlar mı hiç.
neyse olacağına varsın artık.

grace sen okul mu arıyorsun kendne

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Cilek., em4561, graceful+, lepi, magiclowe+, scarce, sebnem42
ooo ramazanın bereketi buraya da uğramış kaydirigubbakcemile3

yok canım yaa öğretmen atamalarına bakıyorum illerde kaç kişi atanacak vs... ben izmir istiyorum fakat izmir yok denecek kdr az :gitme:

grace cim nişanlın nerde çaılışıyor.izmir yüksek kapatır canım ya alternatif yakın olarak manisaya bakabilirsin ama o da az değil.

yok ki zaten hiç em4561 izmir aydın manisa muğla bile yok istanbul sözleşmeli edebiyattan 30 kadrolu bile 11 mi ne düşün ... ama izmir yok :gitme:

lepi nasıl olacak öyle yaa sonuçta senin teyzen enişten senin nişanına gelemeycek mi şimdi? ee ne olacak şimdii ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…