ayy bıde ben bunlara bayramda hedıye almayı dunuyordum yok yaa bomsos gıdıcem cok sınır oldum
ayy bıde ben bunlara bayramda hedıye almayı dunuyordum yok yaa bomsos gıdıcem cok sınır oldum
cnm üzüldüm senin adına. zor bi durum gerçekten. sanırım ailen pek büyütmedi durumu. sorun olmadı yani. ailen sorun etmediyse sende boşuna üzme kndni. nişanlımla ben genelde böle durumlarda ailelerin birbirini yanlış anlayıp araya soğukluk girmesinden korkarız. onlar tamam dedimi sorun yoktur. sizde üzmeyin kendinizi.
bir iftar düşünceside bizim evde var.CADIARZUkayınvalidem davet etti. şimdi sıra bizde ama annem malum,ağrıları çok fazla.bugün dedimki ben yaparım yemeği temizliği,sen elleme.hem alıştırma olur işte fenamı dedim.olmaz öle şeylmaz: ben knd ellerimle hazırlayacağım,öle özeniyorum dedi.şuan kemikleri ve parmak uçları çok ağrıyo.iş yapamıyo yani. eğer iyi olursa bu cumartesi alıcaz.iyi olmazsa daha uygun bizamanda alıcaz. şuan tek dileğim annemin iyi olması tabi.:Saruboceq: ama ne varki bende yapsam, yemek dimi ama.kaydirigubbakcemile3 zehirlenmezler yani.
canım aılem durumu uumrsamı degıl ama bellı etmıyolar
cunku annem kırıldıgını bana edınce ben daha cokkk uzuluyorum annemde o yuzden alttan alıyo normal bırsyemıs gıbı karsıylıo :1no2: sadece bana yansıtmıyo cunku o benden heveslıydı :1no2:
ayrıca annenıze allah acıl sıfalar versın hastalıgı nedır bılmıyourm ama umarım kısa zamanda ıyı olur :Saruboceq:
slm kıslar nasılsınız bakalım
nisancım geçmiş olsun askerine inş çabuk iyileşir
dilom enişteninn yaptığıdda ayıp hee sen babanı ikna et o kadar enişte yan çizsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?