Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

ayy bıde ben bunlara bayramda hedıye almayı dunuyordum yok yaa bomsos gıdıcem cok sınır oldum

ayy bıde ben bunlara bayramda hedıye almayı dunuyordum yok yaa bomsos gıdıcem cok sınır oldum

ya neyse boşver onlar bi hata yapmış.
Bak nişanlında çok üzülmüş.
Tavrınızı koyasınız.
Ama hediye alacaksan nişanlının kullanabilceği bi hediye al.
Yada tatlı al git.
Sen küçüksün onlar her nekadar belli etmese yaptıkları büyük olduklarına işaret olmasada aile büyüğünüz.
Boşveeer şakkıdı

cnm üzüldüm senin adına. zor bi durum gerçekten. sanırım ailen pek büyütmedi durumu. sorun olmadı yani. ailen sorun etmediyse sende boşuna üzme kndni. nişanlımla ben genelde böle durumlarda ailelerin birbirini yanlış anlayıp araya soğukluk girmesinden korkarız. onlar tamam dedimi sorun yoktur. sizde üzmeyin kendinizi.

bir iftar düşünceside bizim evde var.CADIARZUkayınvalidem davet etti. şimdi sıra bizde ama annem malum,ağrıları çok fazla.bugün dedimki ben yaparım yemeği temizliği,sen elleme.hem alıştırma olur işte fenamı dedim.olmaz öle şeylmaz: ben knd ellerimle hazırlayacağım,öle özeniyorum dedi.şuan kemikleri ve parmak uçları çok ağrıyo.iş yapamıyo yani. eğer iyi olursa bu cumartesi alıcaz.iyi olmazsa daha uygun bizamanda alıcaz. şuan tek dileğim annemin iyi olması tabi.:Saruboceq: ama ne varki bende yapsam, yemek dimi ama.kaydirigubbakcemile3 zehirlenmezler yani.

canım aılem durumu uumrsamı degıl ama bellı etmıyolar
cunku annem kırıldıgını bana edınce ben daha cokkk uzuluyorum annemde o yuzden alttan alıyo normal bırsyemıs gıbı karsıylıo :1no2: sadece bana yansıtmıyo cunku o benden heveslıydı :1no2:

ayrıca annenıze allah acıl sıfalar versın hastalıgı nedır bılmıyourm ama umarım kısa zamanda ıyı olur :Saruboceq:

slm kıslar nasılsınız bakalım
nisancım geçmiş olsun askerine inş çabuk iyileşir
dilom enişteninn yaptığıdda ayıp hee sen babanı ikna et o kadar enişte yan çizsin

saol canım.annem meme ca ameliyat oldu.kemoterapi görüyor.bu ay ilaç değişti.bulantı-kusma yerine ağrı yapıyor böyle...

inş aileler arasında sorun olmaz bu canım.

slm kıslar nasılsınız bakalım
nisancım geçmiş olsun askerine inş çabuk iyileşir
dilom enişteninn yaptığıdda ayıp hee sen babanı ikna et o kadar enişte yan çizsin

saol canım.inş. azönce aradı. yemek yemiş tekrar uyumaya gidiyodu. daha iyiymiş.
sen nasılsın..

saol canım.
aynen valla. bende geldim mi ayrılamıyorum. sabah geldiğimde ilk hemen buraya giriyorumkaydirigubbakcemile3

Diloommm enişteye bir kötek de benden klava: sinir oldum bak şimdiii eylülü zor getirdik yaa ne 9 ayyyyy nasıl ertelenir ya...klava: baskını kur bacım hayır de otursun çalışşsın geçsin ne var yani bunda ...

nisanımmm geçmiş olsun tatlım inş nişanlı tez zamanda iyileşir...
Anneciğine de Allahtan acil şifalar bitanem...

heath ,inan söyleyecek söz bulamadım nasıl düşüncesiz insanlar var ya ne olur yaaa zehir olsa yiyip tatlı yedim demek müslümana yakışan .. bu mu yani hoşgörü bu mu büyüklük bu mu örnek olunacak davranışlar.. Allah herkesi Gönlü gibi yaşatsın ... yazık şurda mutluluk paylaşılacakkken şu büyüklerin gençelere huzursuzluk vermeleri niye yaniklava:

herkese selam bu arada canlarım sinirlendim böyle üzülen arkdaşları görünce selamı unuttum:kedi:

iyiyim canlarım walaa istanbul da hava kapalı yağmur var sonbahar geldii yaz geldi geçtiisenağlama

ay havalar soğusa diye bakıyorum ben ya. çok sıcak burası. dünde bugünde odamdaki vantilatöre rağmen pişiyorum yani.yazın çok zor burda çalışmak.odada zor duruyorum valla. kışın yolunu gözlüyorum diyebilirimkaydirigubbakcemile3

nisanım inş ısmet olursa ben de izmire yerleşeceğim evlenipopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…