Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

geçebn gün liste yaptım mutfak eşyasında nelerim var diye baya bir eksiğim var kızlar.. benim aldıklarım:

12 kişilik yemek takımı
kahvaltı seti
çaydanlık
hem günlük hem misafir çatal kaşık seti
tencere teflon set
diğer bir tencere seti

off ve bunlar mutfağın 4 te biri bile değil yaa çok alacağım şey var..

tava seti
cezve seti
fincan-bardak-çay seti
baharatlıklar
küçük ev aletleri su ısıtıcı-tost vs...
günlük yemek takımı
.................
.....................

uzadıkça uzuyor offff

grace canım yavaş yavaş al bak nasıl azalıyor lsten.
ben aldıklarım
tencere
küçük tavalar
küçük tencereler
günlük ve misafirlik çatal bıçak ve tabakalar
cam saklama kapları büyük ve küçük olmak üzere
tuzluk muzluk-tatlicadiarzu-
borcamlar
günlük bardak ve sürahiler
çay bardağı ve altıkları
salata tabakları
rende ve sarmısak ezici(acelesi varmış gibi)-tatlicadiarzu-
tahta kaşıklar oklava(annem almış ilahi biz-tatlicadiarzu-)
çaydanlık
bıçak seti
gibi gibbi ...

kalanlar aarsında
cezve
yemekleri koymak için servis seti
kek kalıpları
birde ıvır zıvır plastikler kaldı sanırım
he bir de tutcaklar var ya el yanmasın diye onlardan alcam

lepim benime almam lazım ufak ufak sevgilim seneye agustos yerine nisanda giderse eğer askere düğün 2011 e kalmaz ozaman bende kalırım ortada dımdızlakdelikafadulden

artık gördükçe beğendikçe almam lazım ama annem nereye koycam diyeee alma diye başımın etini yiyyorrr

grace canım o listeye ne bakıosun kendine göre sil ordaki gereksizleri.
kaldıki onların çoğu set halinde aradan çıkıyoe zaten.
git beğendikçe al ben öyle yaptım bi bakıyorsun çoğu şeyin tamamlanmış bile.
valla bak gözünde büyütme hepsi olur

canım garecim bikerem biyer senin olacak oraya atacan aldıklarını bizim salnda bi köşe ful çeyizlik-tatlicadiarzu-
hatta koli getrdim doldurdum düzenli dursun diye.
köşe doldu oama geçtim tencereler ve çatal bıçak odamda köşede.
yatak örtüm yatağımın arkasında.
nevresimlerim bazamın altında
küçük tencerelerim mutfak robotum mutfaktaki eskiden boş olan bir dolapta.
battaniye ve uyku seti gardolabın arkasında
bulduğum yere tıkıyom valla yapcak bişi yok-tatlicadiarzu-
nere el atsan bişi çıkar durumda bazamın altında yer kalmadı artık banyo dolplarına sarıcam da korkuom nemden küf olur diyesırnaşık şey

azalmış nanzemuszemus
benimde hala daha var eksiklerim:sinifsinif:
mesela
bıçak setim
cezve takımım
gündelik yemek takımı ile çatal kaşık bıçak takımım hala yok akannehir

Selam kızlar ya gerçekten al al bitmiyor özellikle mutfa eşyası çok fazla ıvır zıvır var.bizim kiler doldu şimdi oturma odasında oturmuyoruz diye bi köşeye yığmaya başladık.kaydirigubbakcemile3

Kızlar merhaba kolay gelsin hazırlıklarınız.Nişanlınız size evlenme teklifi etti mi yoksa nişanlandıktan sonra mı etti evlililiğe karar verdiniz?

Kızlar merhaba kolay gelsin hazırlıklarınız.Nişanlınız size evlenme teklifi etti mi yoksa nişanlandıktan sonra mı etti evlililiğe karar verdiniz?

Ben evlilik teklifi filan almadım ama 39 gün sonra evleniyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

pöffff benim çok eksiğim war çoookkkmafoldumben

aldıklarım : yemek takımı, kahwaltı takımı, çatalbıçak takımı, bide ufak tefek şeyler amerikan servis, salata tabağı gibi..

alacaklarım: ......................... bitmeeezzzz:umursamaz:

ALlah hepimize kolaylık wersin kızlar:Saruboceq:

buarada kızlar çok moralim bozuk, kpssde 0.610 puan fark yüzünden tercih yapamıorum atamalara, bugün gittim dersaneye yazıldım, aynı stresi yaşıcam yine:sinifsinif:

Hayırlısı olsun canım.Allah tamamını erdirsin hep mutlu olun inşallah.Bende nişanlıyım bakalım bende 2 ay sonraya yada yaza evlenicem iş durumuna göre.Ama evlilik teklifini işini yola koyunca yapcak herhalde.......

cnm benim nişanlım doğrudan ewlenme teklif etti, yani sewgililik dönemine çıkma teklifiyle değilde ewlilik teklifiyle başldıkkaydirigubbakcemile2

teşekkürler güzelimm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…