Kızlar ben çok güzel bi evlenme teklifi aldım.onun doğum günüydü beraber yemeğe çıktık.yemekten çıkışta ben arabaya bindim bu binmiyo bi sn falan dedi.bi baktım bana doğru biri geliyo postacı kıyafetli biri soyadımda postacı bu arada :) neyse adımı sordu sizmisiniz dedi evet dedim.elinde bi zarf.bu tarihte size gönderilmiş bi mektup var dedi.ben şoka girdim ne bu falan derken adam elime zarfı tutuşturup gitti.bi açtım içinde bulutların üstünde ikimizin fotoğrafı.arkasında evlenme teklifi yazıo.ben aval aval bakarken.bagajdan koca bir demet çiçekle geldi ellerimi tuttu ve benimle evlenirmisin dedi.bendeee boynuna atlayıp evet diye dakikalarca sarıldım.çok güzeldi çooook:kedi:
Kızlar ben çok güzel bi evlenme teklifi aldım.onun doğum günüydü beraber yemeğe çıktık.yemekten çıkışta ben arabaya bindim bu binmiyo bi sn falan dedi.bi baktım bana doğru biri geliyo postacı kıyafetli biri soyadımda postacı bu arada :) neyse adımı sordu sizmisiniz dedi evet dedim.elinde bi zarf.bu tarihte size gönderilmiş bi mektup var dedi.ben şoka girdim ne bu falan derken adam elime zarfı tutuşturup gitti.bi açtım içinde bulutların üstünde ikimizin fotoğrafı.arkasında evlenme teklifi yazıo.ben aval aval bakarken.bagajdan koca bir demet çiçekle geldi ellerimi tuttu ve benimle evlenirmisin dedi.bendeee boynuna atlayıp evet diye dakikalarca sarıldım.çok güzeldi çooook:kedi:
azalmış nanzemuszemus
benimde hala daha var eksiklerim:sinifsinif:
mesela
bıçak setim
cezve takımım
gündelik yemek takımı ile çatal kaşık bıçak takımım hala yok akannehir
Selam kızlar ya gerçekten al al bitmiyor özellikle mutfa eşyası çok fazla ıvır zıvır var.bizim kiler doldu şimdi oturma odasında oturmuyoruz diye bi köşeye yığmaya başladık.kaydirigubbakcemile3
Kızlar merhaba kolay gelsin hazırlıklarınız.Nişanlınız size evlenme teklifi etti mi yoksa nişanlandıktan sonra mı etti evlililiğe karar verdiniz?
amin canım hepimizie:Saruboceq:pöffff benim çok eksiğim war çoookkkmafoldumben
aldıklarım : yemek takımı, kahwaltı takımı, çatalbıçak takımı, bide ufak tefek şeyler amerikan servis, salata tabağı gibi..
alacaklarım: ......................... bitmeeezzzz:umursamaz:
ALlah hepimize kolaylık wersin kızlar:Saruboceq:
buarada kızlar çok moralim bozuk, kpssde 0.610 puan fark yüzünden tercih yapamıorum atamalara, bugün gittim dersaneye yazıldım, aynı stresi yaşıcam yine:sinifsinif:
oy ceyız demişsiniz gene bende bir çoğunu aldım sanırım;
yemek takımları(günlük-misafir)
catal kasık takımları(günlük-misafir)
su takımı vitrin için - su bardakları cay bardakları hem günlük hem misafir için
mutfak robotu - tost makınası - ütü - ekmek kızartma makınası -elektrık süpürgesi
celik ve teflon tencerelerım- baharatlıklarım - düdüklü tencere - tuzluk biberlik vs.
uyku seti - nevresim ve pike takımları - cezve - fincan takımları - cay tepsisi - kahvaltılık takımı hem günlk hem mısafır ıcın aklıma gelenler bunlar
mecig necmim napıyon kıs
öle cnm ya hayırlısı olsun diorum elden gelen bişe yokkamin canım hepimizie:Saruboceq:
çok azmış kuzum ya neyse vardır bir hayır diyip çalış gene elden ne gelirkibenneyaptımki
Kızlar bu nasıl
ya bidaha baktımda kenarları tüylü müylü çok kokoş yaws hoşuma gitti :)))
allahın kokoşu seni :mymeka::roflol::roflol:
yeşilim içim gidiyo koyma nan :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?