Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

valla bende almadım.doğrudan bnmle evlenirmisin gibi bi cümle kurulmadı ama en başından beri evlilikle ilgili konuşuyoruz. şöle yaprız böle olur falan. zaten çalışmıyodu. ama askerlik dönüşü ne olur bilemem.

bende yavaş yavaştan tekrar çeyiz olayına giriyorum.
belli başlı çok para tutacak eşyalarım tamam şuan. yani kahvaltı takımı,sutakımı,günlük ve misafirlik çatalkaşık takımı,yemek takımı,elektrkli süpürge,uyku seti,nevresim ve pike takımları,porselen ve çelik çaydanlık,kabartmalı battaniye,su bardakları,kaseler,servis tabakları,tencere takımı vs vs vs alındı. aklıma geldikçede alıcam inş.daha... bitermi acaba çeyizkaydirigubbakcemile3

oy ceyız demişsiniz gene bende bir çoğunu aldım sanırım;
yemek takımları(günlük-misafir)
catal kasık takımları(günlük-misafir)
su takımı vitrin için - su bardakları cay bardakları hem günlük hem misafir için
mutfak robotu - tost makınası - ütü - ekmek kızartma makınası -elektrık süpürgesi
celik ve teflon tencerelerım- baharatlıklarım - düdüklü tencere - tuzluk biberlik vs.
uyku seti - nevresim ve pike takımları - cezve - fincan takımları - cay tepsisi - kahvaltılık takımı hem günlk hem mısafır ıcın aklıma gelenler bunlar

Kızlar ben çok güzel bi evlenme teklifi aldım.onun doğum günüydü beraber yemeğe çıktık.yemekten çıkışta ben arabaya bindim bu binmiyo bi sn falan dedi.bi baktım bana doğru biri geliyo postacı kıyafetli biri soyadımda postacı bu arada :) neyse adımı sordu sizmisiniz dedi evet dedim.elinde bi zarf.bu tarihte size gönderilmiş bi mektup var dedi.ben şoka girdim ne bu falan derken adam elime zarfı tutuşturup gitti.bi açtım içinde bulutların üstünde ikimizin fotoğrafı.arkasında evlenme teklifi yazıo.ben aval aval bakarken.bagajdan koca bir demet çiçekle geldi ellerimi tuttu ve benimle evlenirmisin dedi.bendeee boynuna atlayıp evet diye dakikalarca sarıldım.çok güzeldi çooook:kedi:

çok güzelmiş gerçekten allar bir ömür mutluluğunuzu bozmasına.s.

çok şeker cnm yaa :)) hep mutlu olun inşallahhh:Saruboceq:

azalmış nanzemuszemus
benimde hala daha var eksiklerim:sinifsinif:
mesela
bıçak setim
cezve takımım
gündelik yemek takımı ile çatal kaşık bıçak takımım hala yok akannehir

evlenion kızım ne eksiği tamala şunlarıkaydirigubbakcemile

Selam kızlar ya gerçekten al al bitmiyor özellikle mutfa eşyası çok fazla ıvır zıvır var.bizim kiler doldu şimdi oturma odasında oturmuyoruz diye bi köşeye yığmaya başladık.kaydirigubbakcemile3

çeyizden önce ve çeyizden sonra evin hali fotolarını görsek şoklanırız vallakaydirigubbakcemile3

Kızlar merhaba kolay gelsin hazırlıklarınız.Nişanlınız size evlenme teklifi etti mi yoksa nişanlandıktan sonra mı etti evlililiğe karar verdiniz?

nayır sözden önce teklifi aldım yüzükümlen birlikte.
hernekadar evlenme niyetli olsak da aramızda konuşsak da ben teklifsiz evlenmezdim
hala evlenemdim hoş ama olsınakannehir

amin canım hepimizie:Saruboceq:
çok azmış kuzum ya neyse vardır bir hayır diyip çalış gene elden ne gelirkibenneyaptımki

sen almican da ben mi alcam 3 aya evleniyorsun ayolakannehir

evet baya organize bir tekşlif olmuş opuyorumnanaktan

scarce cok hos janım teklifin biz hep ewlenme niyetiyle konuştuğumuz için en baştan beri malesef teklif falan olmadı:sinifsinif:

ay çok güsel opuyorumnanaktan

mecig necmim napıyon kıs

amin canım hepimizie:Saruboceq:
çok azmış kuzum ya neyse vardır bir hayır diyip çalış gene elden ne gelirkibenneyaptımki
öle cnm ya hayırlısı olsun diorum elden gelen bişe yokk (

Kızlar bu nasıl

kuzum güzel bence , ama siyah üzerine gümüş olanlar war onlar süper ötesi oluo yaa, bide sanki daha ağır duruo.. ama buda hoşyerimseniben

ya bidaha baktımda kenarları tüylü müylü çok kokoş yaws hoşuma gitti :)))

allahın kokoşu seni :mymeka::roflol::roflol:
yeşilim içim gidiyo koyma nan :roflol::roflol:

sus laa çilak suratlı insan :mymeka: kaydirigubbakcemile3

napıon bakem?? dilomun endisine kıl oldum abi, wersinler elime saçlrını cımbızla tek tek çekimm yaa:mymeka:

şu çok hoşuma gidiooo yaa kendimi böle safaride zebraların arasında hissederimkaydirigubbakcemile3

macig neçmim ya bende renklı olanları sewiyorum ama beyaz her zaman daha ön planda benım için cok hos saf temiz duruyor:kedi:

gerçekten çok hoş duruyo magic. ama ben odamda öle koyu renkler görmek istemiyorum. daha canlı,renkli bişeler olsun istiyorum.koltuk,örtü,halı vs. en azından siyah yoğunluğu istemiyorum.
tabi bunlar zevk meselesi.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…