Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

bizimde nişan olcaktı ama ertelendi askerlik var önümüzde koskoca 15 ay gidip gelsin bitanem hayırlısıyla takıcaz yüzüklerimizi:)

ya kızlar neler almışssınz öle.. akannehir nekadar detay war ya çeyizde:gitme:

bunları witrindemi muhafaza etmeyi düşünüosunuz?? ya ben böle detaya girmicem sanırım, kadeh wiski bardağı falan alırımda böle takım halinde olmaz sanırım, bilmiomki yaa karıştım bak şimdii kafamçokkarıştı.. kullnışlı oluomu bunlar kızlar bileniniz warmıki??

bide ben witrin kullanmıcam ewimde, yemek odasını witrinsiz olarak alıcam, tw ünitesi kullanıcam onun raflarınıda ufak şeylerle hareketelendiricem..

bizimde nişan olcaktı ama ertelendi askerlik var önümüzde koskoca 15 ay gidip gelsin bitanem hayırlısıyla takıcaz yüzüklerimizi:)

allah kavustursun janımm

ben gümüşlük almayı düşünüyorum janım bilmem bu takımlar benim cok hosuma gitti açıkçası bende ilk başlarda tek tek alıyım diyordum ama hem öyle daha masraflı oluyor hem de aldıkların birbirine tam uymuyor öle hosuma gitmedi yani bende bunu buldum aldım hemen fiyatı da uygun geldi kaçırmadım:lepi:zemuszemus

teşekkür ederim kızlar kasımda gidicek askere iki ayımız kaldı.nasıl geççek o günler çok üzülüorum.ama inşallah gelince nişan ardından düğün.2011 bekliorum sabırsızlıkla:)

hayırlısıyla gecer canım vakıt sız üzmeyın kendınızı yeter ki:teselli:

burda da asker bekleyen arkadaslarımı var birbirinize de destek olursunz

hayırlısıyla gecer canım vakıt sız üzmeyın kendınızı yeter ki:teselli:

burda da asker bekleyen arkadaslarımı var birbirinize de destek olursunz

biri benimi andı kaydirigubbakcemile3
kulaklarım çınladı sankim:roflol:
şafak 443turkbayragi
bugünde bitti sayılırzemuszemus

benim şafak başlamadı daha ama biran önce gtsin istiyorum.çabuk dönmesi için tabikide.inşallah hayırlısıyla atlatıcaz o günleri.nisan yağmuru senin sevgilin nerde askelik yapıo ben doğuya gtmesinden çok korkuorum.

cnm şuan kastamonuda nişanlım.
bende doğu çıkmasından çok korkuyuorum ve büyük ihtimal doğu çıkacak diyo.
inş çıkmaz..

sorma nisanım maaş bitti etamin ip alamadım yaa
alınca başlıcam bayrama yetiştirmem lazım
benimki lisans mezunu yedek subaylık çıkmazsa kesin kısa dönem turkbayragi
rabbim hakkımızda neresi iyise orayı nasip etsin :Saruboceq:

inşallah doğu çıkmaz nisan yağmuru.
hayırlısıyla biterde kavuşursunuz.

ilknurcum saol canım amin.
çilek hayırlısıyla gidip gelsinler inş da engelimiz kalksın dimizemuszemus

hepinize iyi akşamlar... öpüldünüzopuyorumnanaktan

Ben de almayacağım için vitrin tarzı birşey bilemiyorum öyle gümüşlük içinde konulan süs cam şeylerden filan almayacağım ben ... ama misafirler için normal yemek takımı içinde bardak çeşitleri tamamlayacağım magicim senin gibi düşünüyorum bu konuda..kaydirigubbakcemile5

hayırlsı ile canım... Ben taktım yüzükleri ama daha askere gitmedi ... yılbaşından sonra artık...şutarafagitti

sayılı gün çabuk geçer cnm rabbim hayrlısıyla kazasız belasız gelmesini nasip etsin inşallah turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…