bizimde nişan olcaktı ama ertelendi askerlik var önümüzde koskoca 15 aygidip gelsin bitanem hayırlısıyla takıcaz yüzüklerimizi:)
bizimde nişan olcaktı ama ertelendi askerlik var önümüzde koskoca 15 aygidip gelsin bitanem hayırlısıyla takıcaz yüzüklerimizi:)
ya kızlar neler almışssınz öle.. akannehir nekadar detay war ya çeyizde:gitme:
bunları witrindemi muhafaza etmeyi düşünüosunuz?? ya ben böle detaya girmicem sanırım, kadeh wiski bardağı falan alırımda böle takım halinde olmaz sanırım, bilmiomki yaa karıştım bak şimdii kafamçokkarıştı.. kullnışlı oluomu bunlar kızlar bileniniz warmıki??
bide ben witrin kullanmıcam ewimde, yemek odasını witrinsiz olarak alıcam, tw ünitesi kullanıcam onun raflarınıda ufak şeylerle hareketelendiricem..
hayırlısıyla gecer canım vakıt sız üzmeyın kendınızı yeter ki:teselli:
burda da asker bekleyen arkadaslarımı var birbirinize de destek olursunz
benimkide yakında başlar turkbayragi
ya kızlar neler almışssınz öle.. akannehir nekadar detay war ya çeyizde:gitme:
bunları witrindemi muhafaza etmeyi düşünüosunuz?? ya ben böle detaya girmicem sanırım, kadeh wiski bardağı falan alırımda böle takım halinde olmaz sanırım, bilmiomki yaa karıştım bak şimdii kafamçokkarıştı.. kullnışlı oluomu bunlar kızlar bileniniz warmıki??
bide ben witrin kullanmıcam ewimde, yemek odasını witrinsiz olarak alıcam, tw ünitesi kullanıcam onun raflarınıda ufak şeylerle hareketelendiricem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?