Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

anammm bir saatte çeneniz düşmüş yine vallaa bir saat çıkıyorum geliyorum oku oku bimiyor aferinnnn hep böyle olsun şenlikli bu topic kaydirigubbakcemile3

macigim üzülme kuşum bir sonrakinde girerisn her işte bir hayır vardır...a.s.

güzelimm,çok güzel bir evlilik teklifi maşallahh allah daim etsin sevginiz bir ömür boyu...

lepim anam yer yok bizim evde kardeşim koca bir odayı kaplıyor odasına zor gireriz zaten ee salonda koyacak yer yok benim odam desen kuş kdr yer zaten artık napim koli koli aldıkça sıralayacağım mecbur gözle görüelcekler koliler yok yer koyacak dolap filan:sm_confused:

elisa ve yemyeshil azcık kaldı kızlar şurda evliliğinizeee ayy ne heyecanlı işlerr valla ama siz gayet relaxsınız sanki :uhm:ev filan belli oldu mu ancak döşenir temizlenir çeyiz gider ufak ufak...

kızz arı kafaaa nasıl son durum enişte ne diyorklava:

:lepi: geldim gençlik.
YAzdıklarınızı okudum katılıyorum hepsine bende sinirlendim.
Dİyoki ben senden o kadar uzaak kalırmıyım hiç diyo :sm_confused:
Benimle kafamı buluyo nedir :mymeka:
Bende dedim ki eğer böyle düşünyorsan bu kadar uzatacaksan ben yokum dedim :dilcikar:
Şİmdiden bitsin dökülüp saçılmayalım dedim akannehir
hayır kesinlikle olmaz dedi :dilcikar:
Şİmdilik tavır yapıyorum.
Dersi bahane edip beni sinir etmesin klava:
anası gelio hemen yapalım diyoda buna noluyo anlamadım :dilcikar:
Neyse sonuç olarak dediğime geldi.
bayram sonu gelecek herkes :icecream:

ohhhhh işte budur otursun ders çalşsıın anası da istiyormuş o hiç konuşmasın ohhh nişan varr nişannnnkaydirigubbakcemile2:teytey::dance:hihoyyyt

26 eylül-Lepi
Eylül-Ocean
eylül-diloom.
eylül-heJar12
Ekim-esra8608
19 aralık-bebik yüzlü

aslında böyle düşünmesine bi yorum getiiyorum ama kendi söylemiyo tabi.
Ben işten ayrılmayı düşünüyorum.Nişanıda kız tarafı yapıyo ya d,yorum beni mi düşünüyo hiç.bilmiyorum valla
aslında aklı basındadır ama beynimi sulandı acaba -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Eee ben şimdi ne giysem acaba :roflol::roflol:

ayyy neysee kuşummm hatice değil netice önemlikaydirigubbakcemile3

biz nişana odaklanalım bakalımmm ne giyeceksin kuşum bu birinci sorun ..
nişan dışarda mı olacaktı ? kalabalık mı olacak? nişan alışverişine gidilecek mi*

hepsine evet ,:))))
ben dışarda istiyorum ama bizimkiler ne der bilmiyorum sositososito

kızları ne derse onu derler onlarda ne olcak... kuzum hemen araştırmaya başlaman lazım ozaman dışarda istiyorsun şimdi herkes düğünleri nişanları bayramdan sonraya bıraktı yoğun bi dönm olcak bayram sonrası benden demesi....en önce ailenle kararlaştır sevgülünle de tabiikii ... çok iş var çok kıyafet var eksikler tamamlanacak ooooooo

Aman bir günlük işi var :))))
Fazla stres yapmamak lazım :) heyecandan ölme vakti değil akannehir
Ama annem sen ne dersen onu yaparız demişti.
polis lokalinde yapabilirim hihoyyyt

tabii canım görücem seni bir günlük mü işi varmışş şimdi böyle demeis kolay...lmaz:

sonbaharım aldıklarını gördüm çeyiz toipğinde tuzluklarımız aynı kaydirigubbakcemile3 güle gğle kullan cicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…