Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

eline sağlık canım pek güzel olmuş. ben de bitane trabon spor mu yapsamkaydirigubbakcemile3
beceremem ki gelmez elimden

slm kıslar napıyosunuz bakalım
slm komşum iyiyim ben sen nasılsın?

eline sağlık canım pek güzel olmuş. ben de bitane trabon spor mu yapsamkaydirigubbakcemile3
beceremem ki gelmez elimden

sağol canım.
ben çok yetenekli değilim ilk defa yaptım ancak bu kadar oldu.
artık düşünceye emeğe bakıcak güzelliğine dğl:)

bende iyiyim komşum yastığını beğendim cnm güzel olmuş çileğin dediği gibi bişeyler daha yapabilsen boş durmuş sanki biraz

canım ne bilim bende öyle sade olsun die düşündüm aklıma bişey gelmedi ki.
burda çok yağmur yağyor ya net gidebilir heran

zeyno şu köşelerine siyah beyaz top işlesen kaydirigubbakcemile3
veya nisanınki gibi çerçeve köşelerine motif yapsan

kalp olmaz cnm ya nisanın konularından baksana motifine onun gibi işle işte yerimseniben

dene bakalım yapınca koyarsın resmini ben kasımda yapıcam yastığımı yıldönümünde yapıcam siyah beyaz atkıyla birlikte

zeynepp ancak gelebildimmmm,çok güzel olmuş hele bir yapılsın o bak nasıl olacak emeğine ellerine kollarına sağlık canım nişanlın çok sevinecek... kaynananda çatlasınzemuszemus

selam kızlar napıosunuz bakalım
zeynepçim güzel olmuş yastık emeğine sağlık

zeynepp ancak gelebildimmmm,çok güzel olmuş hele bir yapılsın o bak nasıl olacak emeğine ellerine kollarına sağlık canım nişanlın çok sevinecek... kaynananda çatlasınzemuszemus
kaydirigubbakcemile3 valla çatlar bu kez:)
sağol kuşum çok teşk. ederim beğendiğine sevindim.
evet yapılınca daha hoş olur yarım yantalak bişey şimdi.
kalp denicem başka br yere eğer olursa iki kenarına yaparım olmazsa yapmam kalsın böyle önemli olan düşünüp emek vermek.

zeynepcim eline sağlık güzel olmuş

teşk. ederim canım çok sağollopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…