Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

anladım cnm bende bugün aldım 700 ml şampuana karıştırdım azcık kullanmıştım şampuandan yarısını ekledim şişenin bakalım faydası olur inş

olur canım birde ben hafta bir kez bakım yapıyrm saçıma.
zeytinyağı yumurtanın akı ve badem yağını karıştır 1 saat bekliyrm.
bu arada yumt. sarısınıda uçlara sür. akının biraz kalanını da yüzüme sürüyrm :):)
sonra terebentinli şamp ile yıkıyrm çok güzel oluyor.
saçını yıkamadan 2 saat önce de yine terebentin sür kuşum

hazırlıklar nasıl gidiyo cnm

iyi cok sukur janım evin tadilatıyla mobilyalar kaldı sadece bakalım su ramazan bitince yavas yavas baslanır sanırım

yeşilim bayramlaşmaya oğlan evi gelmezmi
önce sizmi gittiniz
bide şimdi bana kimse gel kıyafet bakalım demiyo
alcaklarmı bilmiomda
ben napcam nişanlıma alcam mı???

öyle oğlan evi gelir normalde ama nişanlım tek başına gelmişti bize bizimkilerde beni tek yollamadıkları için bizde ailecek gittik bayramlaşmaya...
bana da kımse gel kıyafet bakalım dememişti janım nişanlım kendi alıp getirmişti bende ona gömlek tshirt bişeyler almıştım hediye amaçlı bayramlık olarak düşünmedim ben nişanlıma alırken.... ama bizim tarafın adetlerinde normalde erkeğe birşey alınmaz genelde kıza bayramlık ve takı alınır ama heryerin adeti bir olmuyor

tesekkur ederım zeynepcim begenmene sevindimopuyorumnanaktan
ben nişanlımın sadece kendi ewlerine gittiğim için giderken tatlı falan almıştık bir de nişanlıma hediye almıştım ama biz öyle halasına dayısına falan gitmeyiz hiç

buda netteki örnek

zeynepcim bence cok sık durur yastıgında cok güzel olmuş ellerine sağlık bende yapmak istemiştim ama benim askım takım tutmuyor ne yapsam bilemedim

bu arada herkese günaydın bayanlarkaydirigubbakcemile5

günaydınn kızlarr.
kimseler yok yine topic boş
yeşil canım sağol.
yaptım akşam hemen.
sende isimlerinizi yazabilirsin kalplerle süsleyip.
biz dayısına halasına gidicez çünkü çok seviyorlar beni gitmezsem ayıp olur şimdi.
birde evlerine çok yakın oturuyrlar 5 dk mesafe için gitmemezlik yapmayım dedim.

yastığın cidden cok güzel durmuş janım ellerine sağlık:kedi:

bizim bi kısmı memleketlerinde bi kısmı burda ama benim ailem göndermez gerci öyle bir istekte gelmedi gitmek içinlaelaelaelaelae

sağol canım teşk. ederim beğenmene sevindimm.
anladım cnm.
ben kendim demiştim gidelim die.
heves ettim nişanlımla kol kola akraba gezmesini:)):
birde yakın olmaları etken oldu.
uzak olsa bende gidemezdim.
t.dağ dan ist.a gidiyrm birde orda zaman harcıyamazdım açıkcası.

hayırlı olsun janım hazırlıklar ne alemde az kalmış? ne giyceksin napjan nerde oljak nişan?

teşekkür ederim canım a.s.
büük bi tören düşünmüyoruz, evde yapıcaz.
kıyafetim de daha hazır değil ama sade bişey giyicem.

sağol bebişim:asigim:
yaa hiç bi şey belli değildi, şimdi düğün tarihini bile konuşuyoruz.
inanamıyorum hala..
Rabbim büyük, bir anda ol deyiverdi oldu vallazemuszemus

ocean hayırlı olsun canım. sevindim senin adına.
az kalmış nişana.

ocean hayırlı olsun cnmm a.s.

çok teşekkür ederim kızlar.
darısı bekleyen, isteyenlerin başına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…