ocean cım basınız sağolsun herseyın hayırlısı
sağolun kızlarya. moralim düzeliyo sayenizde. ne bileyim işte, insan kndni bişeye şartlayınca olmadı mı kötü oluyo.
ocean başınz saolsun cnm.
hayır cnm kastamonuda. şöför seçildi. komutanlar hep gözünü boyadılar orda. doğu çıkmaz etmez diye. ama şimdi doğuya gidecek. niye kandırırlarki. tüm aile hep dedik sakın şöför olma diye ama dinlemedi. çok kolay sandı. ve şimdi üzülecek diye biz sana dedikte diyemiyorum.:gitme:
canım benim kardeşimde aydına gitmişti acemi birliğinde söför seçildi ve herkese dagıtıma gelirken o 3 haftalık egitim için bilecik sögüte gitti ve şimdi trabzonda komutan söförü oldu yani korkma içini ferah tut herkes doguya gidecek diye bişey yok ve kardeşim cok memnun söför oldugu için
gerçektenmi. canım bnmya inş bizimkide bukadar rahat olur. içime nsl su serptin anlatamam.:1hug: şöförlükle ilgili hiç iyi anılar duymadım çünkü. nişanlım karadenizi çok istiyor. keşke çıksa.
kardeşimin 5.5 ayı kaldı ve 60 gün sonrada izne gelicek cok rahat her aradıgımızda konuşuyoruz komutanı nereye bizimki oraya bide oranın insanları kendi yavruları gibi koruyup kolluyor komutanı desen şeker gibi insan kardeşim cok memnun
nisancığım cnm ya geçmişe baktım. üzme kendini
doğuya bile gitse her doğuya gidene birşey olmuyor ki sayılı zaman geçip gidiyor.
kuzenim gitmişti zaman nasıl geçti anlamadım döndü.
benim abimde doğuda yaptı onlar orda daha rahat oluyorlar emin ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?