Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

sağolun kızlarya. moralim düzeliyo sayenizde. ne bileyim işte, insan kndni bişeye şartlayınca olmadı mı kötü oluyo.
ocean başınz saolsun cnm.

sağolun kızlarya. moralim düzeliyo sayenizde. ne bileyim işte, insan kndni bişeye şartlayınca olmadı mı kötü oluyo.
ocean başınz saolsun cnm.

Allah razı olsun canım.
Rabbim sana da sabır versin, asker beklemek çok zor olsa gerek.

canım benim kardeşimde aydına gitmişti acemi birliğinde söför seçildi ve herkese dagıtıma gelirken o 3 haftalık egitim için bilecik sögüte gitti ve şimdi trabzonda komutan söförü oldu yani korkma içini ferah tut herkes doguya gidecek diye bişey yok ve kardeşim cok memnun söför oldugu için

zor olduğunu biliyordum ama bukadar zor olduğunu inan tahmin etmiyordum. tv askerle ilgili değil haber,film falan komedi bile izleyemiyorum yani...

gerçektenmi. canım bnmya inş bizimkide bukadar rahat olur. içime nsl su serptin anlatamam.:1hug: şöförlükle ilgili hiç iyi anılar duymadım çünkü. nişanlım karadenizi çok istiyor. keşke çıksa.

kardeşimin 5.5 ayı kaldı ve 60 gün sonrada izne gelicek cok rahat her aradıgımızda konuşuyoruz komutanı nereye bizimki oraya bide oranın insanları kendi yavruları gibi koruyup kolluyor komutanı desen şeker gibi insan kardeşim cok memnun

Son düzenleme:
nisancığım cnm ya geçmişe baktım. üzme kendini
doğuya bile gitse her doğuya gidene birşey olmuyor ki sayılı zaman geçip gidiyor.
kuzenim gitmişti zaman nasıl geçti anlamadım döndü.
benim abimde doğuda yaptı onlar orda daha rahat oluyorlar emin ol.

allahım herkesi bukadar rahat yere düşürür inş cnm.azönce yine konuştum.hiç bişey umrumda değil,ailemle konuşuyorum ama hiç böle senle konuştuğum gibi olmuyor,senle konuşurken kötü oluyorum,çok özledim dedi. en fazla yat,kalk,sürün derler,hiç olmadı döverler,hiçbiri önemli değil,düşünmüyorum,tek düşündüğüm sensin çok özledim buna nasıl dayanıcam ben bunu düşünüyorum dedi. nsl kötü oldum anlatamam. kndni tutamadı ağladı,ve tabi bende belli etmemeye çalışsamda ağladım. inş en kötü günümüz böle olur diyorum.daha kötüsünü yaşamayız inş.:Saruboceq::Saruboceq:

öyle canım.doğuymuş batıymış hiç takmıyorum. önemli olan onun iyi,sağlıklı olması.
evet doğuda daha rahat oluyolar bazı yerlerde.mesela bnm kuzenim hakkarideydi. akşamları komutanın pc den msn gibi bişey vardı adını hatırlayamadım ordan bağlanıyodu bizde almıştık o adresten öyle görüşüyoduk akşamları. görüntülü ve sesli konuşuyoduk.
inş nişanlımında böle bi şansı olurda sürekli iletişim halinde oluruz. çok azla düşkün bana.ulaşamdıkça napar bilmiyorum.

iş güç uğraşıyorm canım.nişanlım arada arıyor. ve her defasında dahada iyi. ve bidaha ki molada daha iyi olacağını söyledi. o iyi oldukça bende çok seviniyorum.
sen neler yapıyorsun bakalım..

bende napıyım iş güç bu ara bır yorgunluk var üstümde ve midem cok yanıyor nedense keyfim yok pek:bbo:

slm kıslar napıyosunuz bakalım nisancım üzme kendini asker beklemek zor allah tüm askerlerimizi korusun kadir geceniz mubarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…