Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

nasılsınız canlarım ... nasıl gidiyor durumlar önümüz bayram malum ... şuan işlerim çok yoğun sabahın köründe kalkıyorum akşam zor geliyorum eve.... napıyorsunuz sizler....

kızlar size birşey sorucam. yarın gece kadir gecesi
kadir gecesi kandil olarak mı geçiyor.
kayınvaldeyi aramak gerekir mi acaba kadir die.
bilemedim hiç sizler arıyormusunuz büyüklerinizi

şekerim ben hiç aramayı dşünmüyorum off sıkıntı bastı zaten bi kaç gün sonra gidicez bayramlaşmaya

günaydın kızlar.zeynocum sormuşsun kadir gecesi aranırmı diye.
tabiki aranır.nekadar kırgında olsan aramak istemesende aranır.
dier kandillerde aranırda asıl önemli günde aranmazmı
kadir gecesi tüm müslümanlar için çok önemli bi gece
bence mutlaka aranmalı

günaydın kızlar.
ben aradım k.babamı.kandili kutladım. akşam aramayı düşünüyordum işten çıkmadan önce ama nişanlım aradı izin çıkmadığı gibi dağıtımda çıkmamış. bizim bayram,yemin töreni vs hepsi yalan oldu. ağlıyordu telefonda. ne diyeceğimi bilemedim. 3hafta sora söğüte gidiyormuş.ordada 3hafta kaldıktan sonra %100 doğuya gidecekmiş. çok moralim bozuldu.bütün tadım kaçtı.:gitme:

bu arada hepinizin kandili mübarek olsun ...

nisancım hayırlı teskereler olsun inşallah üzme kendini, inşallah çabucak geçecek vakit sağ salim kavuşacaksınız tatlım

amin canım inş. gerçekten çok kötü oldum ya. bukadarınıda beklemiyorduk. ihtimal vardı ama ne bileyim olmaz diyorduk.o öyle ağlarken burdan bişey yapamamak çok kötü.

hayır cnm kastamonuda. şöför seçildi. komutanlar hep gözünü boyadılar orda. doğu çıkmaz etmez diye. ama şimdi doğuya gidecek. niye kandırırlarki. tüm aile hep dedik sakın şöför olma diye ama dinlemedi. çok kolay sandı. ve şimdi üzülecek diye biz sana dedikte diyemiyorum.:gitme:

canım benm ya hayırlısını nasip etsin Allahım

benim nişanlımda bilecikte asker biizmde % 90 doğu diyolar ama bakalım hep dua ediyorum cuma günü yemin töreni var

yok canım mesleği var amam meslekçi seçilmedi jandarma olarak yapıyor

komanda seçildi ama bu hafta kesin acıklıycak son muayeneden sonra

yok canım mesleği var amam meslekçi seçilmedi jandarma olarak yapıyor

komanda seçildi ama bu hafta kesin acıklıycak son muayeneden sonra

bnmkide jandarma olarak gitti canım. ama komando değil. knd içinde buşekilde ayrılıyormuş sanırım jandarma.allah hayırlısıyla teskereyi alıp gelmek nasip etsin inş.

ooo nisancım erkek adam ağlar mı yaa. gidip aslanlar gibi yapıp gelecek. benim kuzenlerim, abim hepsi doğuda ve güneydoğuda yaptı geldi. ama ben bi ağlama görmedim anacım. yapacak vatan borcu. ağlamak yerine dua etse bu mubarek günde.
sende üzülme lütfen hep dua et. en son bnm bi komşum hakkaride yaptı askerliğini. yapıp geldi. yiğenim tunceli hozatta bordo bereli komando hep dağlarda. allahım korusun onu ve diğer askerlerimizi :Saruboceq:üzülmeyin o kadar sıkılacak tabi ama geçecek.
benimkide gidecek askerde ne bilim rabbim hakkında neresi hayırlıysa oraya düşürsün inşallah :Saruboceq:
mecbur yapıcak zamanında gitseydi keşke :mymeka:

merhaba kızlar.
kadir geceniz mübarek olsun.

benim söz işim de ertelenecek galiba.
sevdiceğimin anneannesi vefat etmiş evvelki gece.
pazar günü de sözümüz olacaktı, sanırım bu durumda gelemezler.

canım Allah büyük.
doğuda çok rahat yerler de var.
oralar olabilir, bol bol dua edin.
inşallah iyi bi yer çıkar, rahatça yapar gelir.

kadir geceniz mübarek olsun kızlar

nisancım üzülme sen daha kesin birşey yok rabbim bir yerden kapı açar inş.

ağlaması beni özlemesinden. ben gelmeyecek diye üzülüp ağlarsam diye.
biliyo çok hassasım,çok çabuk ağlıyorum. çok dayanıklı bi insan değilim.
annemin hastalığı,kardşmin okulu,onun askerliği zor bi dönemdeyim biliyor.
buyüzden korkmuş. ama sakinleştirdim birazda olsa. bide komutanlar hep kesin konuştular,doğu olmaz,çok rahat olcanız die..beklemeyince şaşırdık.
bnmde 7tane erkek kuzenim var. 5i gitti geldi, doğudada yapan oldu. ve 6.yı göndermek üzreyiz.
allah hayırlısıyla askerliği bitirmek nasip etsin. doğusu batısı hiç önemli değil.
ama işte doğu kelimesi herzmn için daha soğuk geliyo insana. o üzüntüde buyüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…