Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

kızlar sözlüm nişan gününe kadar nişanlığımı görmeyecek
nişan günü görecek,sürpriz olsun istedik,bakalım beğenecek mi

Sonbahar 14 peki sen ne zaman nişanlanmıştın canım? Hejar 12 ben nişanlanalı 14 ay falan oldu

istanbulda bi restoranda yapıcaz canım..
seninde hayırlı olsun 14 ay geçmiş ama:)
idare et artık:)

Alıştım ben hatta pek bi özelliğide yok bence artık:) Benim düğün haziranda olacaktı kardeşim askere gitti olamadı eylülde olacaktı annem hastalandı gene feragat etmek zorunda kaldık. Nasip olmadı bir türlü mühim olanda gerçekten sağlık diye caz yapmıyorlar. Nişanlımın ailesi çok anlayışlı sağ olsunlar. Derken bir yerden birşey çıkmazsa seneye mayıs artıkın son kararımız:d
Kıyafet olayında sürpriz olması çok hoşş bence hejar 12 .

ayy canım yaa çok üzüldüm ama dediğin gibi önemli olan sağlık
birde nişanlın ve aileside anlayışla karşılıyor bu da önemli..
herşey gönlünüzce olur inşallah..
valla bakalım birde beğenmiyormuş nişanlığı:)))
ama başta söyledi senin beğendiğini bende beğenirim diye:)

E öyleyse kıyafet olayında istediğin gibi free takılabilirsin. Ayrıca eminim beğenirde canım..

ya zaten tesettürlü olduğum için dekolte falanda olmayacağına göre:))

kızlar selam nasılsınız bakalım?
lepi tebrik ederimvereliniortak
olur böyle sıkıntılar aksilikler sen kendini üzme ve tadını çıkarmaya bak Şeniz
esra hadi hayırlısı canım. bayanlar mı geliyo
bizde de ilk hafta bayanlar gelmişti 4. hafta nişanı halletmiştik :) anaam 2 ayı geçmiş maşallah :)
life_city senide tebrik ederim ama gelmemişsin daha sanırımvereliniortak
nisanım ne güzel hasret gidermişsinizdir opuyorumnanaktan

kızlar sözlüm nişan gününe kadar nişanlığımı görmeyecek
nişan günü görecek,sürpriz olsun istedik,bakalım beğenecek mi

beğenmezmi cnmya. gerçekten makyaj,şık bi elbise,güsel bi saç falan.mutlaka beğenir diye düşünüyorum. süpriz olayı çok hoş bence.

cnm bnm geç olsun güç olmasın demişler. herkes iyi olsun sağlıklı olsun,gönüller bir olsunda varsın geç olsun. bizimde hiç aklımızda yoktu.bi akşam aradılar oturmaya gelcez diye.biz her zmnki akşam oturması zannederken uygun bizmn isteme töreni yapalm dediler.kader kısmet işi bunlar.bu gün deriz yarın olur. 3yıl deriz 3ay olur.
en önemli hayırlı olması.

slm kıslar nasılsınız bugün nişanlanan ark tekrar tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin

iyiym cnm sen nslsın
neler yapıyosun..

esra8608 hayırlı olsun şimdiden canım bizim buaralardada aynen böyle oluyor önce bayanlar gidiyorlar tanışıp aileyi görüp hatta söz nişan vs konuşuluyor. Çilek merhaba
Nisan yağmuru merhaba ver birde çok çok haklısın canım sağlık olsun hepimiz için geçerli yeter ki ağız tadıyla olsun herşey

Son düzenleme:
ayy ne güsel esracımya. herşey gönlüne göre olur inş.

kızlar bu arada sizin yastıklar ne alemde. vazgeçtiniz sanırsamCADIARZU

nisancım teşekkürler canım,inşallah beğenir oda..
çilek sende hoşgelmişsin..

iyiyim nisanım hafta sonunu bekliyorum kendime hayret ediyorum artık normalde ailesinle biyere gidiceğim zaman bile stres yaparken şimdi rahatım inş böyle devam eder bundan sonrada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…