Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

eğer yetiştirebilirsem 2 kasımda vericem ben yastığı yıldönümünde atkıda örücem atkıya başladım ama bitermi orasını bilmiyoruminş yetişir yetişmezse sadece atkıyı vericem

esra 8608 başlarda öyle oluyor evet canım ister istemez ciddi duruş oluyor insanda ama zamanla geçiyor seninde geçmeye başlamış hep böyle devam edecektir bence insanlar birbirine alışıyor ve aile seni bağrına bastıkça sendende mükemmel yansımalarını göreceklerdir herhal:)

Kızlar abuk bir soru olacak ama yastık olayı nedirkaydirigubbakcemile3

evet cnm daha önce ailecek tanışmaya gelmişlerdi ailecek şimdi sadece bayanlar gelicek
sıkılmamam için ellerinden geleni yapıyolar zaten belkide ondan rahatladım bu kadar
yastık olayına gelince nisan nişanlışına kaneviçe üzerine işleme yapmıştı taraftar amblem, bjk gs gibi

Son düzenleme:
evet çileğim sadece bayanlar gelicek söz nişan tarihi falan konuşulucak
isteme ne zaman olacak benneyaptımki
çileğim nasılsın canım
görüşemiyoruz pek
iyiyim canım ya sende iyisin inşallah
kötüyüm aslında ya 2 maaşım içerde patron sabah geldi mercedesi satıp jeep alıcakmış onun evraklarını hazırladım ve şok oldum :sinifsinif:

nisancım teşekkürler canım,inşallah beğenir oda..
çilek sende hoşgelmişsin..
hoşbulduk canım
iyiyim nisanım hafta sonunu bekliyorum kendime hayret ediyorum artık normalde ailesinle biyere gidiceğim zaman bile stres yaparken şimdi rahatım inş böyle devam eder bundan sonrada
esra bende öle hissediyodum da
gelmelerine yakın heyecan basıyodu görürüm seni pazar sabahı sırnaşık şey

ereğli merhaba
bende kaçırdım malesef lepinin resimlerini :sm_confused:

konuşucaz çileğim ekimde olucak onu biliyorum sadece
pazar günü konuşmaya gelicekleri için stres yapmayabilirimde istemede napıcam bilmiyorum:kedi:

iyiyim nisanım hafta sonunu bekliyorum kendime hayret ediyorum artık normalde ailesinle biyere gidiceğim zaman bile stres yaparken şimdi rahatım inş böyle devam eder bundan sonrada

cnm başlarda bişey anlamıyon ama yaklaştıkça insan heyecandan ölüyo.ki düşün ben nişanlımla çocukluk arkdşıydım vede yıllardır aile dostluğumuz vardı yani..kaydirigubbakcemile3

eğer yetiştirebilirsem 2 kasımda vericem ben yastığı yıldönümünde atkıda örücem atkıya başladım ama bitermi orasını bilmiyoruminş yetişir yetişmezse sadece atkıyı vericem

anladım cnm. atkı diyince bak aklıma geldi. ben cmrtsi ip aldım. nişanlıma süveter örüyorum.asker yeşili aldım. bi ara demiştiki içime giymeye süveter gibi bişe örebilirmisn demişti. bende renk ayrımı olmasın rahat giysin diye asker yeşili aldım. isterse giyer.istemezse günlük öle gömlekle falan giysin artık.ve 1 kasıma kadar bitirmem lazım.
ip ince biraz.bebek yünümü ne diyolarya,öle yelek falan yapılıyo hani. yani çok kalın değil.4 numarayla. annem yetiştiremezsin dedi ama ben hırs yaptım ve 4te biri bitti 2günde :lepi:

Kızlar abuk bir soru olacak ama yastık olayı nedirkaydirigubbakcemile3

cnm yastık olayı bu
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/277923-sozlume-dogum-gunu-hediyem-6.html
ben yaptım ve hoşuna gitti arkdşların.onlarada örnek çıkarttım. onlarda yapacaklardı.onu soruyorum.

kızlar nişanım çok güzel oldu
darısı tüm bekleyenlere inş.
herşey süperdii, tam isteidğim gibiydi.
resimleri en kısa zamanda eklerm bi başlıkta

Nisancım ooow bu ne maheret kız tebrik ederim orjinal vede güzell bir hediye olmuş. Benim orjinal hediye deyince bir tek atkı örmek gelirdi aklıma normalde
Canlarım şey dicem çeyiz için elişi falan vardır herhalde değilmi zulanızda:) Ben aslında hiç ama hiç sevmem normalde tığ işini böğhh olurdum hatta nişanlanmadan önce ama gelgelelim göreneklerimiz, adetlerimiz teker teker tükeniyor sırf bu duygulardan ötürü aldım elime tığı torun torbalara miras bırakacak 2- 3 parça edindim:) Ayrıca benim gibi 7/24 evde duran biri için kafayı yememesi içinde engelleyici güzel bir seçenek Kısmet olurda evlenirsem bir süre serili tutacağım sonra kaldırıp saklayacağımmmm :kedi: sizlerde durum nasıl fıstıklar

çok saol canım. beğenmene sevindim.
geçen yıl atkı ve baya kalınca bi ceket ördüm nişanlıma.ve uzun süre sülalede konuşuldu.pek beğenmişler.şimdide süveter örüyorum.
dantel olayını bende pek kullanamayacağımı düşünerek anneme yaptırmadım. zoraki her oda için 1er takım dantelim var.illaki yapıcam dedi annem.
ama o havlu kenarı ve tepsi örtülerim çok fazla. hep kndm yaptım.bikaçını hazır aldı annem.
bide oturma odası dantel takımını kndm yaptım.
meraklıyım el işlerine. dantel örgü dedinmi içine düşerim yanee kaydirigubbakcemile3
elinde örneği olan varsa eklesin kızlar.bu kış yine tam gaz örgüye devam.
anneme şal örücem.
nişanlıma kazak,ceket,yelek vs ne yapabilirsem.
kardşm fular şeklinde atkı istiyo.gitmeden 1tane gri ördüm.devamınıda yapıcam.
görümcemede örücem.
aklımda bunlar var. kimbilir daha neler çıkacak.kaydirigubbakcemile3
ben evde olsam, sanırım ev örgü dantel falan dolardı sıkıntıdan.kaydirigubbakcemile3

herkes öle diyo.
bide mutfak oalyında merakım var.
değişik ikramlar yapmayı çok seviyorum ve kk da bu konuda en büyük yardımcım.
bisürü tarif edindim burdan.çok güsel lezzetler çıkıyor.
pasta,börek vs.
yada yemek yapayım. servis sırasında tabağı süslemek falan çok seviyorum.
vee asıl güsel şeyse görümcemde bnm gibi. değişik tatlar ortaya çıkarmayı çok seviyo.
ben gittim mi o bişeler yapıyodu,bize geldilermi ben yapıyodum.

sonbaharcım evet ya sırada ben varım inşallah..
sen nasılsın canım...

sağol cnm iyiyim napalım gün geçiriyrz işte.
ne yaptın hazırlıkların nasıl?

Sonbahar 14 peki sen ne zaman nişanlanmıştın canım? Hejar 12 ben nişanlanalı 14 ay falan oldu

cnm benim nişan 13 hazirandaydı 3 ay fln oldu nişanlandığım

kızlar yaztık muhabbeti olmuş yine.
nisanın yardımı ile diyeyim bende yaptım.
nişanlıma bayramda verdim çok beğendi.
çok hoşuna gitti
kayınvaldem kaldırmış hemen kirlenmesin evinize koyarsınız dio.
çabuk bitiyor yapması zevkli ztn 3 günde bitirdim ben.üstelik başka işlerimde vardı tek onla ilgilenince hemen biter

şişit kızlar beni görmek isteyen varsa toplaşsın göremeyenler için gene koyacağım hadi bakem:kedi:

slm Kızlar niişanlı arkadaşları tebrik edrim.allah evlilikleri de göstersin inşallah ağız tadıyla.

nisancım nerden buldun 120 liraya 12 kişilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…