esra 8608 başlarda öyle oluyor evet canım ister istemez ciddi duruş oluyor insanda ama zamanla geçiyor seninde geçmeye başlamış hep böyle devam edecektir bence insanlar birbirine alışıyor ve aile seni bağrına bastıkça sendende mükemmel yansımalarını göreceklerdir herhal:)
isteme ne zaman olacak benneyaptımkievet çileğim sadece bayanlar gelicek söz nişan tarihi falan konuşulucak
iyiyim canım ya sende iyisin inşallahçileğim nasılsın canım
görüşemiyoruz pek
hoşbulduk canımnisancım teşekkürler canım,inşallah beğenir oda..
çilek sende hoşgelmişsin..
esra bende öle hissediyodum daiyiyim nisanım hafta sonunu bekliyorum kendime hayret ediyorum artık normalde ailesinle biyere gidiceğim zaman bile stres yaparken şimdi rahatım inş böyle devam eder bundan sonrada
iyiyim nisanım hafta sonunu bekliyorum kendime hayret ediyorum artık normalde ailesinle biyere gidiceğim zaman bile stres yaparken şimdi rahatım inş böyle devam eder bundan sonrada
eğer yetiştirebilirsem 2 kasımda vericem ben yastığı yıldönümünde atkıda örücem atkıya başladım ama bitermi orasını bilmiyoruminş yetişir yetişmezse sadece atkıyı vericem
Kızlar abuk bir soru olacak ama yastık olayı nedirkaydirigubbakcemile3
sonbaharcım evet ya sırada ben varım inşallah..
sen nasılsın canım...
Sonbahar 14 peki sen ne zaman nişanlanmıştın canım? Hejar 12 ben nişanlanalı 14 ay falan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?