Kızlar bi de size şey soracağım şimdi önümüzdeki ay tanışma yıldönümümüz varda bende güzel bir sürpriz planlamak istiyorum tabii ki küçük maliyetleÖnerileriniz nelerdir şimdi bakın ben sayayım yapacaklarımı fıstıklar:
önce saat.12 civarlarında nişanlımın işyerine bir kargo gidecek ve içeririsinde benim ona geçen sene doğum günü hediyesi için pcden hazırladığım günlükler var (işte o gün naptığı o şu arkadaşıyla gezerken ben onu nasıl düşündüğüm gibi mesela o yemek yerken bile aklım ondaydı gibiİçerisinde o günün anlamına uygun alıntı yazılar, günlükler o günkü varsa mesajlar (40 yılda bi mesajlaşıyoruzda ) ve tabiii kide son buluşmamızdan shoplanmış fotolar:) ) Neyse iştek bunu kitap haline bastırmayı düşünüyorum ama kızlar mümkün mü böyle bişey yani hani lisede yıllıklar oluyorya aynı onun gibi öyle kitapa çevirmek mümkün mü bir de fiyatı nedir sizce??? O paket gidecek. İçerisinde bu kitap olacak ve el yazısıyla yazılmış mektup ve en altında not: tanıştığımız saatte tanıştığımız yerde seni bekliyorum diye (tabii orda tanıştığımız masa boşsa süper olacak:) Hatta kızlar ilk tanıştığımız gün üzerimde ne varsa onları giymeyi düşünüyordum ama o tişörtü daha geçen giydim bide o botlar çok eskidi artık
HH iştek bunları yapmayı düşünüyorum fıstıklar tabii ki akşam içinde güzel bir yerde yer ayırtmayı bide. A sormayın iyice para baycak bana ya
fikirlerinizide bekliyoruma.s.
A canım olmuş bayağı görmeyeli yaİyi de hayatım sorması ayıp neyen bu kadar süre var 1buçuk sene olmuş ya K. validenede çok çok geçmiş olur (inş( canım o kadar zor ki hastane köşeleri Allah kimseyi oralara düşürmez (inş).
Bende yeni kalktım bu arakaydirigubbakcemile3 herkese iyi öğlenler fıstıklar iyisiniz değil mi?j
Oow ne hoş tanışma olmuş sizin stadda mı tanıştınız biz tanıdık aracılığıyla filmden fırlamış gibi olcak ama pastanede tanıştışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ay sorma skandal resmen bide arada soruyo millet siz nasıl tanıştınız diye kayınvalide hemen atlıyor işin içinden çıkmak için karnım ağrıyor yaw.
Sevindim annem sizinkileri göreceğin içina.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?