Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

günaydın
yenı bır ay yenı bbır telaş
ben ıyyım cok şükür sızler
lıfe he işte cnm bundan ne kadara aldın
arkadasımda kırmızı almış bende kırmızı ıstıyom
onunkı bernardo idi

dün yatak odası yemek odası ve oturma odası takımı beğendım opuyorumnanaktan
benımkı ınş bugun ızınlıdır bakarız
almaya baslasak ıyı olur

Canım eğer gideceği yerde mutlu olacağına inaıyorsan etrafındaki münasebetsiz insanları önemseme sana moral verecekleri yerde söyledikleriyle zaten hassas dönemde seni ve tabiiki aileni üzdüklerinin farkında değiller belkide farkındalar.Şöyle ki anneciğinin karşı sokağında oturup mutsuz bir evlilik sürdüreceğine uzak ol ama mutlu ol....İnanın anneler sadece kızlarının mutlu olmasını isterler kim ne derse desin....Uzakta olsanız bize bir telefon kadar yakınsınız inanın....Anneler siz ne kadar belli etmediğinizi düşünsenizde telefondaki nefesinizden bile mutlu olup olmadığınızı anlarlar...Evlenmeniz demek bu evin ferdi olmaktan çıkışınız demek değil ki....yine bu evin kızısınız sadece hayata karşı dahasağlam durmanız için yanınıza bir erkek dahil oluyor....Ben kız evlendirmek konusunda böyle düşünüyorum...Kızını evlendirme arifesinde bir anne olarak.....

nerden baktın böcüğüm nasıl modeller merak ettim?

günaydın bayanlarrrzemuszemus

bızım orda cnm mahallamıızn karsısındakı mağazadan adı yuvam
maskodada yerı var ama bızım orda daha uygun oluyo
cok beğendım yaa
yatak odası yemek odası aynı bambu
oturma grubu kahve krem tam ıstedığım gıbı :1rolleyes:
benımkıde beğensede alsak
gercı aılem bu ay sonu falan gelırse beraber bakarız başlarız takstlere süper olur :hulya:

ay nekadar güsel ya.
allahım böle eşya baktığımz günleri bizede göstersin inş:Saruboceq:

ben daha tek basıma baktım bakalım bey ne dıycek kaydirigubbakcemile3
yatak odası süperdı yemek odası ust kattayıdı cıkmadım zaten kapanmak uzereydı
5 katlı süper bı yer nasılsa yakın her sıkıldığımda gıderım
adamda hemşo
niğde koyunlu
evımede artık koyunlu halı alırım dıom:royalla bırlıkte
yatak odasının komıdını tek cekmecelıydı
cekme kolu farklı
gardırop sürgülü acıldığı an ısık yanıyo
gözler cok kullanıslı ve kapı otomatık kapanıyodu
yatak baslarındada aynı ısıktan vardı
yatak gömme tarzıydı bı tek onu değiştrcem bazalı olması lazım yoksa nevresımlerı nereye koycam
ama cok süperıd ya
askım bugun yada yarın ızınlı ınş bakarız

koyunlu halıları harika cnmya.
k.annemin annesi geçtiğimz yaz niğdeye akrabalarına gitti.
gelirken halı almışlar kndlerine,k.anneme falan. bayıldım resmen.
hatta salon baya bi büyük onun. soradan 1 tane daha sipariş verdiler 5tl kargo ücreti ödediler bi.
çok ucuz hem.fabrikası niğdedeymiş.ordan aldılar.
yengem diyoki içeri girdiğimde aklım gitti. hangine bakacağımı şaşırdım,hepsi birbirinden güzel diyodu.

ehh artık hemsolarım ne ederse güzel eder
bende gıdersem ordan alırım olmazsa bu mobılyacı abiden alırız
nasılsa hemsoyuz kıyak yapar:jeyyar:

k.annemin halısı bundan. alt rengi aynısı ama o daireler falan varya onlar lila yeşil falan.
çok canlı bir renk. bnmçok hoşuma gitti.şimdi annemde istiyo bakalım.burdaki fiyata göre ordan ucuza geliyo.
[/URL][/IMG]

k annem kım laa:bbo:
k valıdem desen:roflol:
cok hoş yaa gercekten
ee kımler yapmış demı yakaydirigubbakcemile5

annadımda acep dıom k valıdesının adı k ıle mı baslıyo:roflol:
k valıdemı cok merak edıym hıc görmedım ve amelıyat olcak
kendı annemıde 1,5 yıldır gormedım cok özledım bu ay sonu kasım bası gelcekler babamla ınş

A canım olmuş bayağı görmeyeli ya ıyi de hayatım sorması ayıp neyen bu kadar süre var 1buçuk sene olmuş ya K. validenede çok çok geçmiş olur (inş( canım o kadar zor ki hastane köşeleri Allah kimseyi oralara düşürmez (inş).
Bende yeni kalktım bu arakaydirigubbakcemile3 herkese iyi öğlenler fıstıklar iyisiniz değil mi?j

Kızlar bi de size şey soracağım şimdi önümüzdeki ay tanışma yıldönümümüz varda bende güzel bir sürpriz planlamak istiyorum tabii ki küçük maliyetle Önerileriniz nelerdir şimdi bakın ben sayayım yapacaklarımı fıstıklar:
önce saat.12 civarlarında nişanlımın işyerine bir kargo gidecek ve içeririsinde benim ona geçen sene doğum günü hediyesi için pcden hazırladığım günlükler var (işte o gün naptığı o şu arkadaşıyla gezerken ben onu nasıl düşündüğüm gibi mesela o yemek yerken bile aklım ondaydı gibi ıçerisinde o günün anlamına uygun alıntı yazılar, günlükler o günkü varsa mesajlar (40 yılda bi mesajlaşıyoruzda) ve tabiii kide son buluşmamızdan shoplanmış fotolar:) ) Neyse iştek bunu kitap haline bastırmayı düşünüyorum ama kızlar mümkün mü böyle bişey yani hani lisede yıllıklar oluyorya aynı onun gibi öyle kitapa çevirmek mümkün mü bir de fiyatı nedir sizce??? O paket gidecek. ıçerisinde bu kitap olacak ve el yazısıyla yazılmış mektup ve en altında not: tanıştığımız saatte tanıştığımız yerde seni bekliyorum diye (tabii orda tanıştığımız masa boşsa süper olacak:) Hatta kızlar ilk tanıştığımız gün üzerimde ne varsa onları giymeyi düşünüyordum ama o tişörtü daha geçen giydim bide o botlar çok eskidi artık
HH iştek bunları yapmayı düşünüyorum fıstıklar tabii ki akşam içinde güzel bir yerde yer ayırtmayı bide. A sormayın iyice para baycak bana ya
fikirlerinizide bekliyoruma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…