Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

gracekafa hepsi çok gzl
o mavi şey nedir içinde ne var
havlu mu?
ropdöşambr aldın mı kız :jeyyar:

Kız bencede çok güzeller. Güle güle kullanınmirmirmirmir

çok yavaş yükleniyor bu ne yaa insan azap çekiyor resim yüklerken neyse son olarak kayınvalide kayınbaba bohçası geliyor... son halini süslenmiş halini en son koyarım pazar günükaydirigubbakcemile3

havlu kesesi bende koymuştum kayınvaldeme çok beğenmişti.
sonra bulamadım kendime alıcaktım havlularımı öyle koymak için onun ki krem di ben kırmızı aldım. her havluya yetiştiremedim tabi ama olsun bazıları kese içinde oldu.
sözde veriliyormuş onlar aslında bende bohçaya koymuştum kırmızılarda kına da dağıtılıyormuş havlular

evet kuşum röpdeşambr benimkisi istedi napayim bakalım kaç kere giyecek...kaydirigubbakcemile3

Canım sahiden çok hoşmuş. Ben nişanımda o zamanlar merifetsiz olduğum için hazırlayamadım böyle şeyler:gitme: Acaba artıkın öğrendiğime göre nişanı bozup tekrar mı yapsam (tövbe, tövbe)

töbe yaww.

gracem çok güzel olmuş süslü hallerinide bekliyrz bohçanın.

havlu kesesi mi ne orcinal bişeymiş :))
kız nsl sığıyo btn havlular ona peki?
bende 30 tane havlu vardır hangi birini sığdıram :roflol:

oh bee göbeğimm çatladıııı :bbo:

sağolun canlarım bakalım toparlandık işte bişeyler maksat gönül almak maksat adet yerini bulsun .. çok şükür bi eksiğimiz kalmadı ... işte pazar günü bohçalara konulcak sonra da ben çekçekli bavul aldım bizde erkeğe bavulla gider ona koyacağız eşyalrı bavulu işte kırmızı kurdelayla bağlacaz ve süslücez... sonra götüreceğiz bakalım ...

çilek onlar böyle bohçalara konulsun diye teyzem yaptı işte rulo gibi yapıyorsun yüz havlusu işte ona koyuyorsun vs... ama çok hoşuma gittii... sizce eksik var mı kızlar başka detay ne yapabiliirm?

gracekafa bi eksik bişey göremedim ben
iyi bakalım üstünden byk bi yük kalkmıştır bitti ya sonunda
havlu keseleri çok güzelmiş bulursam bende alıcam

bide böle şeyleri görünce çok duygulanıyorum ben :kedi:

Her ne kaa yarım yamalak anlasamda:bbo: kusursuz görünüyorlar bence. Tekrar güle güle kullan şimdiden canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…