Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

havlu kesesi mi ne orcinal bişeymiş :))
kız nsl sığıyo btn havlular ona peki?
bende 30 tane havlu vardır hangi birini sığdıram :roflol:

yok ben tek tek aldım. paket satılıyor içinde 50 tane oluyormuş.
hepsine koymadım ya dolaba koyucağım için en üste 3 tane koyucam kırmızı kese içinde
şık dursun die dolap açıldığında.
içine katlanıp iki yanında öyle konuşuyor tek havlu
gracem güzel olmuş eksik yok gibi benim gördüğüm

oyyy saat ç.ok geç olmuşş canlarımm hepinize iyi geceler.... mirmirmirmir

kendi nişanım geldi aklıma :asigim:
kızlar ben kaçıyrm erken yatım yarın nişanlıma güzel gözükeyim.
hadi iyi geceler hepinizeee

günaydın kızlar anjak okudum gecmişi işimi bitirp gracecm bi tek havlu keseni gördüm ama cok hosuma gitti eminim diğerleri de cok hostur...

bu arada nikah günümüz alındı kızlar 13 aralık 2009 14:30 da kartal nikah salonunda hepinizi beklerimmmm
ayyyy cok heyecanlıyımkaydirigubbakcemile2

ay cnm benimya.okuyunca tüylerim diken diken oldu.opuyorumnanaktan
nasıl mutlu oldum anlatamam.zemuszemus hayırlısı olsun canım.
allah o heyecanı bizlerede tattırsın inş.canım.:Saruboceq:

ay cnm benimya.okuyunca tüylerim diken diken oldu.opuyorumnanaktan
nasıl mutlu oldum anlatamam.zemuszemus hayırlısı olsun canım.
allah o heyecanı bizlerede tattırsın inş.canım.:Saruboceq:

amin janım inş hayırlısıyla sizinde günleriniz gecer

bizim iş biraz cetrefilli ve zor olmuştu ailemi ikna etmek falan ve sürekli düğün günü uzuyordu birden böyle gün kesinleşince kendimi cok garip hissettim bir diyorum daha 2 ay var bir diyorum göz açıp kapayıncaya gecer hazırlıklar falan derken anlamam kafam karıştı ya cok güzel bir duygu bir de nişanlım dün tuttu salonu tam bir yıl önce olmuştu sözümüz sözden bir yıl sonra nikah tarihimizde belli oldu böle garip bir haldeyim ayyykafamçokkarıştılaelaelaelaelaedelikafadulden

negüselya. inan öyle mutlu oldumki ne diyeceğimi bilemiyorum. bu kadar zmn geçmiş. bu 2 ayda en güsel şekilde geçer inş cnm.

günaydın kızlar. kalktım çay demleninceye kadar yerleri gırgırladım süpürdüm ev arakadaşım da kalkınca sildi yerleri. kahvaltı yaptım oturuyom şimdi

sonbahar çok sevindim adına kimbilir ne kadar güzel bi gün geçireceksin. benimkinin de 16 ekimde eğitimi çıkabilir. o zaman görüşcez galiba :Saruboceq:

grace ya göremedim ben . kırk yılın başı msn de aşkımla konuştum onda da sen bohça koymuşsun yine koy ya ya da albümüne ekle bari senağlama

inş janım ama bi sürü telaşımız olacak daha mobılyalr begenılcek ewın tadılatı var halılar perdeler gelinlik
oyy oyyy

Yemyeşilll çok sevindim sanın adına annem onlar tatlı telaş yaw ayyy ne güsel :dance:

kızlar alakasız ama karınca yumurtası yağı kullanan var mıkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…