Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

evet yeni idi.
ama iki günde beni yiyip bitirdiler

lepicim önce geçmiş olsun ben de sinir oluyorum böle durumlara. özelde çalışıyosun galiba. gerçi devlette de oluyo böle problemler. mesela ben devletteyim ama okulumda erkek ağırlıklı. müdürümüz erkek öğretmenlere daha iyi davranıyor. ve bana yeni gelir gelmez 1.sınıf verdi. 38 kişi ve acayip kötü seviyeleri. neler çektim 1 yıl ve hala çekiyorum.bi de üstüne üstük müdürden laf yiyiyorum sürekli kontrole gelinio sınıfıma daha neler

evet çaışma hayatının stresleri. takma kafana lepicim ne mühendisiydin

lepi neden üzülüyosun
böyle kalitesiz insanlarla çalışmaktansa hiiç çalışmam daha iyi
seni üzüyolar, hakkını yiyolar, çekemiyolar, afra tafra yapıyolar
valla bilmiyorum ama
hayatta hiçbirşeyin seni üzmesine izin verme
zaten uzun yıllar emek vermemişsin o işyerine
bu kdr kendini yıpratma
haksızlığa gelemiyosun ama en azından üzülme bize dediğin gibi
hayırlısı de
bu arada elisa nsl hakkını aramazsın anlamadım
mahkeme başvursaydın söke söke alırdın

tmm kızlar geliyor resimler de image geç yüklüyor.
em hayırlı olsun cnm normal beyaz mı alıcaksınız

geçen nişanlın geldiydi o zaman mı çekildiniz zeynepcim. çok güzel maşallah. çelik inoxlardan alıcaz canım. kullanışlı olur mu bilmiyorum artık ama eskiden beri gözüm onlardaydı. alalım da düğüne kadar bitirelim taksitleri dedik

zeynepcim bu arada nişanlın çok iyi birine benzio ben insanların yüz ifadelerine çok dikkat ederim senin de öle. içiniz de kötülük yok güven verici tipiniz ikinizin de. inşallah hep böyle olur

yok cnm ben ist. gittiğimde eltimle tanışmaya gitmiştim o zaman çektirdik sağol ama pek gzl çıkmadım aslında güzel çıkarım ftolarda fkt bu kez sanırım yorgundum.
anladım cnm hayırlısı olsun.

zeynepcim bu arada nişanlın çok iyi birine benzio ben insanların yüz ifadelerine çok dikkat ederim senin de öle. içiniz de kötülük yok güven verici tipiniz ikinizin de. inşallah hep böyle olur

ayy sağol canım
evet öyledir nişanlım çok temiz kalplidir.
melek gibi desem yeri var.
amin canım

kızlar resimler büyük çıktı paintte küçültmeye çalıştım bu kadar oldu albümede boyutu nedeniyle yüklenmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…