Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

hayırlısı olsun canım hep bunu derim.İş değil hayırlı iş istiyorum ben hep Allahtan:Saruboceq:
kardeşim şıllık aldı elbiseyi beğenip bolerosu da bendengamyoncuiremsu
kendimi son gösterişim bundan sonra yokkaydirigubbakcemile3

rica ederim cnm vereliniortak

lepi çok güzelsiniz rabbim tamanına erdirsin inşallah :Saruboceq:

amin canım amin cemicümlemiz tez zamanda sevdiklerimize kavuşalım inşallah:Saruboceq:

lepim aranızda boy farkı varmı ayakkabın topuklumu lepim sonunda görebildim resimlerini rastlayamıyodum hiç

Son düzenleme:
canım ben 173 o 187 yani 14 cm var.
ben 7 cm topuk giydim onda da ayakkabı vardı gene aramızda baya fark oldu.

çok fark yok lepim normal gözüküyodu ben o kadar yüksek giyemem alışmam lazım biraz ama benimki maşallah bi hayli uzun 192 bende 165

çok fark yok lepim normal gözüküyodu ben o kadar yüksek giyemem alışmam lazım biraz ama benimki maşallah bi hayli uzun 192 bende 165

uu evet baya fark varmış sizin heakannehir
benim giydiğimin ön kısmı da vardı şu platform mu diolar ne diolar öe gibi bişey rahattaı giydim canım ben de normalde ben de pek topuklıu giyemem ma nişanlımın yanında kısa kalmiyim die giydim

sağol canım sen de ölesin

taşakürler canımopuyorumnanaktan

kızlar ben çıkıyorum benim için hayır duası edin iki kelime yarın güzel bir gün olsun ilk gün ki gibi olsun yoksa giderek soğicam ordanbenneyaptımki

bugün ayakkabı aldım istemede giymek için biraz yüksek aldım ama topuğu ince deil biraz kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…