Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

çok güzel çıkmışsınız canım. ben de çok özledim yav. belki kurbana nikah yapıcaz biz. o zaman görüşürüz ya da öncesin de bilmiyorum yaniiii offfffff:gitme:

çok güzel çıkmışsınız canım. ben de çok özledim yav. belki kurbana nikah yapıcaz biz. o zaman görüşürüz ya da öncesin de bilmiyorum yaniiii offfffff:gitme:

teşk. ederim canım.
sizde en kısa zamanda görüşürsünüz inş.
ya bakıyrm siteue orda olanların hepsi var benim aldığım yok.
indirimdeydi ondan mı koymadılar acaba

resmini çekersin canım daha sonra kaça aldın ne renk aldın. ben almıştım kahverengili inşallah uyar

hb. komşum iyidir sen nasılsın?
ben anlaım nie yok burda aksesuvarlar tek tek var sitede oysaki benim aldığım 4lü setti birde klozet için aldım ayrıca sanırım set olduğu için başka bir yerdedir ben bulamıyrm:)
neyse bi ara çekerim fotosunu

bende iyiyim komşum
kızlar tepsiyi havluyu aldık evde dantel varmış onu dikicez tül çiçek boncuk vs süslerini aldık kendimiz süslicez

resmini çekersin canım daha sonra kaça aldın ne renk aldın. ben almıştım kahverengili inşallah uyar

bende kahverengili kremli bişey aldım kendi krem rengi kahve tonlarında çiçekler var üstünde.
klozet fırçası 29 kusurdu takımıda öle bişeydi 48 mi ne tuttu cnm yanlış söylemim ama yinede bu aralar bişey toplam 48 tuttu işte

annem 2 gün kala yapıcak cnm o zaman koyucam kendi resimlerimizle birlikte
kızlar bişi sorucam toplu alıntıyı nasıl yapıyosunuz

Son düzenleme:
Sağ ol canım. Moralim sinirli, dün bide bugün nişanlımla görüştük elimin içinde yara vardı görünce ıııy dedi Abartıyor muyum ama?j Ben bişey demedim sonra

günaydın kızlar. nasılsınz bakalım.
ben yorgun ve uykulu. dün halılar vardı onları yıkadım.
çok yorulmuşum.üstüne eve süpürge falan yaptım.temizlik olayı yani.
baya bi yorgunum.

günaydınn
ayy cnm yaa boşver anam ne halısı ver yıkamaya gıtsın hem daha az su gıder hem sudan tasarruf:lepi:
benı özlednız mı
aşkımın yanında kaldım:jeyyar:sarıldk yattık :asigim:

hiiç kimsler gelmemiş kiii

geldik de gelip konuşan olmadıki

lepicim ne güzel bakar durursun artık çiçeğine. zeynepcim neler aldın

zeynep gelde resim ekliyem

hee bakıp duruyorum kokluyorum:kedi:

evet çok şeker benim aşkım Allah bozmasınopuyorumnanaktan
sizde ilerde aldıklarınızı güle güle kullanın canım.
kolyeni de güzel günlerde tak inşallah

Sağ ol canım. Moralim sinirli, dün bide bugün nişanlımla görüştük elimin içinde yara vardı görünce ıııy dedi Abartıyor muyum ama?j Ben bişey demedim sonra

niye böyle yaptıki belki şaka yapmıştır kuzum ya:teselli:

günaydın kızlar. nasılsınz bakalım.
ben yorgun ve uykulu. dün halılar vardı onları yıkadım.
çok yorulmuşum.üstüne eve süpürge falan yaptım.temizlik olayı yani.
baya bi yorgunum.

vay ev kızlığı yani:hulya:
hamarat gelin nolcakkaydirigubbakcemile2

günaydınn
ayy cnm yaa boşver anam ne halısı ver yıkamaya gıtsın hem daha az su gıder hem sudan tasarruf:lepi:
benı özlednız mı

özlemedim böcük-tatlicadiarzu-
olum sevgilinin yanında ne işin var senin:mymeka:
nan şu saadet bana nasip olamadı ya henüz kıskandım nan gözüm görmesin seni:mymeka:

günaydınn
benı özlednız mı

günaydın cnm..
ay ne güsel ya. naptınız nerdeydiniz.. bnmkinin gelmesine 18 gün kaldı.
zaman çabucak geçsinde bende sarılıp uyuyayım inş.
cnm halılar yıkamaya verilecek kadar değildi. ince halılardan.bide 3 paspas yıkadım.
onları her sene kndm yıkıyorum. yıkmaya vereceğim halılar ayrı.onlarıda 15-20güne veririm herhalde.
annem hep para vermeyelim elde yıkarım diyip dururdu.bende asıl verdiğin suparası ve emeğine yazık dedim işe başladığım sene. arıyorum yıkmacıyı ve gelip alıyor.
mis gibi geliyo halılar. bide yıkayan kadın annemin çocukluk arkdşı.daha rahat veriyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…