Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

vay ev kızlığı yani:hulya:
hamarat gelin nolcakkaydirigubbakcemile2

eh işte. evde bu işleri yapacak tek insan ben kaldığm için.
birazda mecburiyetten yapıyorum. bahaneyle evliliğe hazırlık oluyo.kaydirigubbakcemile3
sen neler yapıyorsun. herşey yolundadır inş.
görüşemiyoruz ne zamandır...
kızlar bu arada kardşme ördüğüm ceketin bi kolları ve yakası kaldı.:hulya::hulya:
sanırım en geç 3-4 güne biter.

hımm bayadır görüşmediğimize göre benim işsiz kaldığımı da bilmiyorsundurkaydirigubbakcemile3
cuma itibariyle sadece bir master öğrencisiyim-tatlicadiarzu-
bana da örsene apla ya örenim yok giydirenim yoksenağlama

özlemedim böcük-tatlicadiarzu-
olum sevgilinin yanında ne işin var senin:mymeka:
nan şu saadet bana nasip olamadı ya henüz kıskandım nan gözüm görmesin seni:mymeka:

nasıl özlemezsın nan :sinifsinif: öle olsun
ayy ona sarılıp uymak onunla uyanmak süper
hiç uymadım he

az kalmış cnm delikafaduldenmasallah hepsı bıter gecer zaten
evt su enerjı o bu derken aynı paar artı
sularımızı tuketmemelıyız bızden sonrakı nesıllere bırakmalıyız

kızlar nasıl gectı haftasonunuz

böcük oh ne güzel sevdiğinle uyuyp uyanmışsın benımde en cok hayalını kurdugum seydır bu

sorun yaşadığını biliyormda.işsizlik olayını hatırlamıyorum.
hayırlısı olsn cnmya.inş daha iyisini bulursun.
yazık sana kıyamam. öreyim kız nolcek...

devir tasarruf devri. bu aralar herşeyden kısıyorum.
uygun fiyatlar arayışına girdim herşeyde.
kayınvalidemde çok tutumludur. annem diyoki kaynanana çektin 2ayda.
çektim valla.napiyim okadar çalışıyoruz.insan kıyamıyo harcamaya valla.

Böcük hanım evet çok hoş bi duygu o bi keresinde deniz kenarında arabada uyumuştuk bizde. Ayağıma kramp girdi, üşüdüm, çişim geldi ve sabaha kadar tutmak zorunda kaldım bunları saymazsak hele çok daha güzeldiklava::lepi:
Nisancık annem rahatsızlanınca ihale aynı senin gibi bana kalmıştı kız evet evlilik öncesi iyi antreman oluyor. Ev ekonomisi vs bayağı birşey öğreniyor insan aga:hulya:.

lepi : niye böyle yaptıki belki şaka yapmıştır kuzum ya
sağ ol canım bende anlamadım saka değildi ama:bbo::uhm:

Yeşilcim ya bence ceviz tonları modelin özelliğini acayip hafifletiyor. Bende ceviz tonu hariç wenge ya da beyaz düşünüyorum.

Mesela şekil1a koyu olsa ya da beyazlı olsa ne kaa güzel olurdu gerçi zevkler göreceli ama -tatlicadiarzu-

Şununda aynasız hali

açık renk çok güzel duruyor.:lepi: çok hoşuma gidiyor bnm.
ereğli aynen öle canım.öle gidip bi marketten alışveriş yapmıyorum mesela. önce bi tur atıyorum yada varsa indirim broşürleri ki genelde broşürlerden yola çıkarak evde ne eksikse onu gidip alıyorum.
mesela bu akşam babamla pehlivanoğluna gidicez.baya bi üründe indirim var.eksikleri alıp gelelim diyorum.
haftasonu kndm çıkacaktım ama okadar torbayla eve dönmeyi göze alamadım tek başıma.
babamda ne gerekvar akşama gidelim dedi.belki annemde gelir,hava alır biraz bahaneyle.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
- 17 Ekim - esra8608 - isteme -
- 17 Ekim - cybernuran - isteme -
- 18 Ekim - heJar12 - nişan -
- 18 Ekim - cybernuran - nişan -
opuyorumnanaktan - 22 Kasım - life_city - düğün - opuyorumnanaktan
- 6 Aralık - esra8608 - nişan -
opuyorumnanaktan - 13 Aralık - yemyeshill - düğün - opuyorumnanaktan
- 19 Aralık - bebikyüzlü - nişan -
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan​

yokmu isteme,nişan,düğün başka..
liste uzasın azcık dahazemuszemus

-Açık tarih-eregli-düğünklava::dance:kaydirigubbakcemile3

Bu arada nisan anneni götürecektin hastaneye iyi geçmiştir inş canım sorun yok değil mi?j

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…