çilek canım nişanlın tez günde gidip tez günde gelsin hayırlısıyla.
em saati çok beğendimmm.
güle güle kullan cnm.tepsinde öyle hoş.
kızlar çok gzl tepsiler var ama bende eskiden yengem yapmıştı ahşaptan boyama tepsiler boy boy var ayrıca ben aldım 2 tane de gümüş tepsim var
çok seviyorum ben tepsi ne hikmetse:) görünce dayanamıyrm ama daha alırsam annem eve sokmazz.
hg ereğli nasılsın cnm
işyerinden nikah çıkışyla tazminatımı alıcam cnm daha sonra çalışırmıyım bilmiyorum
çıkışımı almak istememin sebebi tazminat alıpta çıkabilmek işimden çok memnun deilim vardiyalar sürekli değişiyo bekarken bile ayak uydurmakta zorlanıyorum evliyken dahada zor olucak ben şuanda evde iş yapıyorum diyemem yeni bi düzene alışmak zor olucak benim için evde oturamam zaten sıkılırım çalışmaya alıştım
canım ya çok güzel bir noktaya temas ettin
bu tazminatın gerekleri nedir, hem işciler hem memurlar için geçerli değil mi ?
ve ille nikah olduğu haftamı istifa etmek gerek
3 ay 5 ay sonra olsa olmuyomu mesela
canım ya çok güzel bir noktaya temas ettin
bu tazminatın gerekleri nedir, hem işciler hem memurlar için geçerli değil mi ?
ve ille nikah olduğu haftamı istifa etmek gerek
3 ay 5 ay sonra olsa olmuyomu mesela
ank canım onun on ayı var:gitme::gitme:
Ay bir an önce uyumak uyanmak istiyorum bi an önce sabah olsun olsun ki ablama sürpriz yapabileyimZaten bugünlerde sürpriz damarım coştukaydirigubbakcemile3 tanışma yıl dönümümüzde sayın nişanlımada yapcem:lepi:
Allah kavuştursun kızlar :Saruboceq:benimkide ağustosda gitmek istiyor
Allah askerlerimizi sağlıkla yolculamayı sağlıkla karşılamayı nasip etsin
ben de easker yolu beklicem ghatta grace ile aynı vakit gidecek benim nişanlımda
bnm 8 milyar kıdem tazminat hakkım vartam olarak bilmiyorum cnm ama çalıştığım fabrikadan nikah çıkışıyla çıkan var bildiğim kadarıyla hemen çıkıyosun bende öyle yapmayı düşünüyorum daha sonra işten ayrılırsam tazminatımı alamam çalıştığım seneye yazık olur 3 sene bitti
çileğim nikah çıkışıyla kıdem tazminatını alabiliyomusun?
bildiğim kadarıyla kıdem tazminatını vermiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?