Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

peki çilek diyelimki evlilik yüzünden ayrıldık tazminatıda aldık
ama başka yerde çalışmak istersek bunun bir bağlayıcılığı yokmu
yani kardeşim sen bi önceki firmandan evlendin diye ayrıldın şimdi gene işe girmek istiyosun falan gibi bişi olurmu mesela ssk ya girişin yapılırken?

yok cnm onlar sgk dan çıkışı yapıyolar hemen.
işe de girersin ister 2 ay istersen 4 ay sonra.
fakat işsizlik maaşın varsa yeni bir işe girince kesilir.

sağol canım. aslında her yerde 5 lira ama özdilekten aldım 2 lira. 5 lik de vardı daha büyük

Em saate bayıldım. Güle güle kullan.

sağol canım

teşekkürler. ben de 1 tane ahşap gibi aldım. bi tane gümüş işte misafirlik bi de bu. başka yok yete dimi yar

pınar canım ben konu olarak görmüştüm.
nikahın ilk haftası çıkman gerek die biliyrm.
emin olmak için bakıcam yine kitaba.
em canım bence yeter ama o gösterdiğin plastik cinsi bişey mi.
eve lazım olabilir ucuzcularda satılıyor ben 1 tane alıcam öyle gündelik kullanmaya.

1475 sayılı kanuna göre hizmet akitlerinin ( iş sözleşmesi) kadının evlendiği tarihten itibaren 1 yıl içinde kendi arzusu ile erdirilirse kıdem tazminatı kazanmış oluyor.
kitaptan yazdım kızlar.

1475 sayılı kanuna göre hizmet akitlerinin ( iş sözleşmesi) kadının evlendiği tarihten itibaren 1 yıl içinde kendi arzusu ile erdirilirse kıdem tazminatı kazanmış oluyor.
kitaptan yazdım kızlar.

yani nekadar çalışmışsan onun üzerinden birikmiş paranı alıyorsun son 1 yılın değil dimi,
valla benim konuma parmak basmışsınız kızlar bu akşam bende böyle bişiy yapmayı düşünüyorum

evet cnm ne kadar çalıştıysan o gün ve yıl ücret hesabı yapılıypr.
bu yeni kitap o yüzden tam doğru bir bilgidir.

hesaplama:
kıdem tazminatı = çalışma süresi yıl olarak çarpı günlük ücret çarpı 30

( klavyem zayıf çarpıları idare edin )

evet canım plastik. aslında hep 5 lira bunlar 2 lira görünce aldım valla. plastiği de kalın dayanıklı bişi. kocamın çayı benim çayım ve şekerlik için tam :) çok severiz de çayı

evet cnm ne kadar çalıştıysan o gün ve yıl ücret hesabı yapılıypr.
bu yeni kitap o yüzden tam doğru bir bilgidir.

aa ben mart ayında evlenirsem ve o ay çıkış yaparsam bi sene az alıcam kıdem tazminatını o zaman
işe girişim 20/04/2005 çünkü . di mi .
pofff

Günaydın kızlaropuyorumnanaktan

evet canım sabrediyorum.ama dün ne oldu bilmiyorum.
çok duygusallaştım. ama bak 5gün sora kavuşuyorumhihoyyyt
1-2 güne dağıtıma nereye gideceği belli olur.
inş hayırlı bi yer çıkar allahım:Saruboceq:

evet ya sizlerde gönderinde yalnız kalmiyim benkaydirigubbakcemile3
bi ben asker yolu beliyom:gitme:

Günaydın!!! Ve de en iyilerinden çabucak geçen bi haftada diliyorumm beybixsler hihoyyyt

Nisancımm senin güçlü olman lazım ki çucuka telde pozitif şeyler katabilesin. Sıkma kendini hepsi geçecek hatta bi kaç sene sonra bu durumun için şükredebilirsin bile eşin olacak kişinin en zor anlarında bile yanında olduğun için ömür boyu level5 e çıkmış olarak görecek seni. :)

yok canım nişanlıma bişe belli etmiyorum.
daima şenşakrak mutlu açıyorum tlfnu.
ve çok net bişekilde bunun ona iyi geldiğini görebiliyorum.

evet canım az kaldı.annem bu cuma son terapisini alacak. onun yanında olamayacağım.
çok kötü denk geldi bu.annemin yanında bi ananem olacak. ananemde öle biraz gamsızdır.
bi gün yemek pişse ertesi gün pişmesede olur, kahvaltılık yensin zihniyetinde bi insan.
annemde hergün yeni yemek olmalı sofrada der.
ya kadın hasta her yemeği yiyemiyo.değişik bişeler yapılması lasım.evde herşey var.
e bende çalışıyorum.yetişemiyorum.geçenkinde ona güvendim yemek yapar diye. annem yapmıyo dedi.
hep aynı çorbayı yapmış durmuş.bu defada hem nişanlıma hem anneme nasıl yeticem bilmiyorm.
plan yapıyorum şimdi.haftalık yemek listesi yapıyorum.ona göre malzemeleri evde hazır tutucam.
sabah 7demi olur 8demi olurkalkıp yaparım yemeği.annemle anneannemede kahvaltıyı hazırlar çıkarım.
nişanlım sabah evden çıkacak,gece yatmaya döneceksin diyo-tatlicadiarzu-
bu bünye bu koşuşturmaya nsl dyanır bilmiyorum:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…