süper haber, bize de umut oldunuz. allah tamamına erdirsin, bizlere de kısmet etsin.
kızlar eşimde morfoloji sorunu vardı 8 yıldır neler denedik tüp bebek aşılama ama hep hüsrandı sonra yine burdan kaan aydosu önerdiler pek umut olmadan gittik açıkçası, hatta evlat edinmeye bile başvurduk doktor 6 aylık tedavi verdi bugün 4. ayımızdayken test yaptım ve hamileyim hala inanamıyorum herşeyi denedik keşke ilk önce ona gitseydik. sizleri en iyi anlayan bir kişi olarak gerçekten her yolu deniyoruz onuda denemenizi tavsiye ederim denemekten zarar çıkmaz.
arkadaşlar dün tüp bebek merkezine gittim doktor morfoloji önmeli değil artık o internet bilgisi dedi.........
hangi merkez dedi onu ?bize de sürekli morfolojiniz çok kötü deniyor.2 aşılama 3 mikro denememiz oldu.sizin sorun neydi?denemeleriniz var mı hamiilelik yolunda,neler denediniz?
zuhale tebrikler.
8 yıl dile kolay.biz de %0 morfolojiyle 4 yıldır mücadele ediyoruz.2 aşılama 3 tüp denemem var.kendim hamile kalmış kadar sevindim canım.karar verdik senden sonra biz de kaan aydosa gideceğiz.darısı bebek bekleyen tüm adayların başına.
sizin mofoloji de %o mıydı hep?bizim sorunpinhead( iğnebaş) sperm.sizin neydi canım?
sağol canım geçen sene sıfırdı 4 ay önce kaan aydosun orda %2 çıktı ama farklı yerlerde olduğu için hangisi doğru bilemiyorum.baş anomisi problemliydi bizim canım.
mrb bizim morfoloji de sıfır......tüp bebek merkezi dedi dün .....bizim bir kere aşılamamız var tutmadı....bende şaşırdım ama ilginç neyden olmuyor diye düşündüm bilmiyorum işte.........ben direk tüp bebek düşünüyordum doktor rahim filmine göre aşılama da yapabiliriz dedi.......
bizim de morfoloji 1 sayıda bir sorun yok.dr kesinlikle aşılama olmaz dedi.direk tüp bebek denicez.yani morfolojide sorun varsa neden aşılama diyorlar size.ben 3 dra sordum üçüde aşılama olmaz dedi..
inan anlamadım bende doktor morfoloji internet bilgisi dedi.........anlamadım yani......rahim filmi sorunsuz olursa aşılama yapalım dedi ama ben istemiyorum her seferinde ilaç kullanmak hayırlısı.........:97:
canım bizimde morfoloji %0 dı ama 3 ay tedavi aldıktan sonra kaan hocanın hastanede ank üni. %10 normal morfoloji %62 baş anomalisi denmiş. acaba gerçekten ilerleme oldu mu? ama ben de kronik bir rahim ağzı yarası var aşılamada bile doktor o ince katetarı zor yerleştirdi. yani normal spermin kolay kolay geçebileceğini sanmıyorum.allahım hayırlısını versin. bu ay tüp bebeğe başlıyoruz. bana da dua eder misin?
kızlar morfoloji nasıl önemli olmaz anlamıyorum nasıl ki bizde gelişen yumurta kalitesiz olunca ya kimyasal gebelik ya düşük oluysa aynısı kalitesiz sperm içinde geçerli...benim önceden gittiğim dr. aşılma da şansın düşük olmasının sebebini de dna hasarı olanlar da normal görülüp seçilebiliyor sonuçta bir makine değil insan bakıp seçiyo demişti bana da tüp bebek yap döllenmiş embiryoyu takip ediyolar böylece anlaşılıyo hasarlı spermmi değilmi diye demişti
canım bizimde morfoloji %0 dı ama 3 ay tedavi aldıktan sonra kaan hocanın hastanede ank üni. %10 normal morfoloji %62 baş anomalisi denmiş. acaba gerçekten ilerleme oldu mu? ama ben de kronik bir rahim ağzı yarası var aşılamada bile doktor o ince katetarı zor yerleştirdi. yani normal spermin kolay kolay geçebileceğini sanmıyorum.allahım hayırlısını versin. bu ay tüp bebeğe başlıyoruz. bana da dua eder misin?
kızlar morfoloji nasıl önemli olmaz anlamıyorum nasıl ki bizde gelişen yumurta kalitesiz olunca ya kimyasal gebelik ya düşük oluysa aynısı kalitesiz sperm içinde geçerli...benim önceden gittiğim dr. aşılma da şansın düşük olmasının sebebini de dna hasarı olanlar da normal görülüp seçilebiliyor sonuçta bir makine değil insan bakıp seçiyo demişti bana da tüp bebek yap döllenmiş embiryoyu takip ediyolar böylece anlaşılıyo hasarlı spermmi değilmi diye demişti
of bitanem ya inşallah bebeşin seninledir. inşallah. ama değilse de çok yaklaştığını bil. eşin tedaviyi aman aksatmasın, herşeyde bir hayır vardır inşallah bebeğin seninledir.
dirtyblue aşılama sonucunu dun ogrenecektin sonuc ne oldu cok merak ediyorum ama:)
canım sonuç negatif,moralim bozuktu,3 tanede kistim olmuş,o yüzden aşılama yaptırmıcam bir daha,eşim kaan beye gidicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?