Erkek İnfertilitesi Yaktın bizi Morfoloji:!!!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

merhaba, öncelikle geçmiş olsun. umarım olumlu sonuç alırzınız. Aynı problemi biz de yaşıyoruz. morfoloji%0-1 çıkıyor. 2 aşılama geçti malesef ben olumlu sonuç alamadım. doktorunuz için : Eşimin sperm değerlerine baktı,bir problem yok güzel dedi,morfolojiyi sorduk,klomenle yüzde 1 morfolojide gebe kalan hastalarım var,kafanıza takmayın dedi morfolojiyi. bizim doktorumuzda aynısını söylüyor. zaten bu yüzden aşılama yaptırdık. doktorunuz kim hangi merkeze gidiyorsunuz merak ettim. sanki aynı doktora gidiyoruz.

Dirtyblue arkadasım kac gundur yazmadin merak ettim hersey yolunda mı?

Canım dün 13.30 da aşılamamı oldum, doktor iyi geçti dedi ama fazla umutlanmada dedi, yüzde 15 ile 18 arası şans var dedi, inşallah tutar:)bizdede morfoloji yüzde 4 olduğu için, fazla umutlu değilim aslında diğer değerler iyi gibi,160 milyon sperm vardı, yıkama sonrası 98 milyon kaldı, yüzde 90 ı ileri hareketli, 3 yumurtam gelişmişti, birisi 21 mm, diğerleride 18 mm, tek kafama takılan dostinex kullandım prolaktin için,inşallah düşmüştür birde morfoloji,doktorum yeterli normal dedi ama keşke biraz daha fazla olsaydı,hayırlısı olsun yinede,Allah izin verirse olur zaten, izin vermezse ne kadar uğraşırsak uğraşalım olmaz,tevekkül edelim:)

canım ben ankarada yaptırmadım tatil nedeniyle ankarada değilim,sen yaptırdınmı aşılama?

canim hayirlisi olsun oncelikle. bol bol dinlen kendini yorma. Sayı ve hereketlilik ve yumurta degerleri cok iyi bence. olumlu sonuc alacaksin diye umuyorum, pozitif dusunelim.

ne zaman test yapacaksin?

hadi hayirlisi insallah canim,,

peki canin acidi mi asilamada nasil oldu anlatsana:)

yok canım acı olmadı, doktora bağlı açıkçası, 5 dk sürdü aşılamam, sonra 30 dk dinlendim, sonrada eve gidip uzandım, doktor normal hayatınıza devam edebilirsiniz dedi, ama bilmiyorum işte, riske girmemek için uzanıyorum,birde aşılamadan sonraki gün beraber olun tekrar dedi...
hayırlısı olsun canım,inşallah üçüde tutar:))

aaaa bir de öyle bir ihtimal var değil mi? ben ikizden bile korkuyorum canim ya ucuzu hic dusunemiyorum:)

allah gonlune gore versin canim. ben de regl olmayı bekliyorum asilama icin..

aaaa bir de öyle bir ihtimal var değil mi? ben ikizden bile korkuyorum canim ya ucuzu hic dusunemiyorum:)

allah gonlune gore versin canim. ben de regl olmayı bekliyorum asilama icin..

amin canım inşallah olur ikimizinde,bu arada ikinci gün beyaz ve sarı akıntı vardı,bu yumurtlama sonrası folikülden yumurta ayrılınca sarı cisim oluşuyormuş,bu da rahmi hamilelik için hazırlayan progestoron hormonunu salgılıyormuş,o sanırım demekki dün yumurtlama olmuş tam zamanında aşılama olmuşum

mrb aşılama yaptınız için size bişey sorucam. bende aşılama için ilaç kullanmaya başladım şimdilik klomen verdi beş gün içip kontrole gidicem sizin dediğiniz ilaçları ne zaman kullandınız siz ..veya sizdemi klomenle başladınız aşamalarını yazarmısınız lütfen ..bu arada inş. hayırlısıyla bebişinizi kucaklarsınız

ay super cok sevindim bu habere, zaman gecmez simdi hadi hayirlisi
ben de dort gozle regl olmayı bekliyorum ya hic aklima gelmezdi regl olmak isteyecegim:)))

canım önceki sayfalara bakarsan hepsini detaylı yazmıştım, okursan sevinirim ordan...uzun bir süreç çünkü

merhaba arkadaşlar. bende pko eşimde de sperm problemleri var. sayı 11 milyon civarı harketlilik ve morfoloji de düşük.
1 aşılama 2 tüp denedik olmadı
eşim ara ara keçi boynuzu kürü içti. şimdi ermiş aktardan aldığımız ginseng ve böğürtlen suyu na devam ediyor. ayrıca klomen, evicap ve zinco-c kullanıyor. ben keçi boynuzunu da yapalım diyorum ama aynı anda hepsini içmek istemiyor. vücuda zararı olur mu acaba?
3 ay sonra bir aşılama daha yaptırıp olmazsa şubatta 3. tüp tedavimi başlatacağım...

canım c vitamini benim eşimde sayı ve hareketliliğin artmasında faydalı oldu,günde bir tane 1000 mg alıyor

kızlar eşimde morfoloji sorunu vardı 8 yıldır neler denedik tüp bebek aşılama ama hep hüsrandı sonra yine burdan kaan aydosu önerdiler pek umut olmadan gittik açıkçası, hatta evlat edinmeye bile başvurduk doktor 6 aylık tedavi verdi bugün 4. ayımızdayken test yaptım ve hamileyim hala inanamıyorum herşeyi denedik keşke ilk önce ona gitseydik. sizleri en iyi anlayan bir kişi olarak gerçekten her yolu deniyoruz onuda denemenizi tavsiye ederim denemekten zarar çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…