- Konu Sahibi BenJademin
-
Selam Bayanlar,
Yakup Avsar beyde ameliyat olan bayanlarin beni arkadas olarak eklemelerini rica ediyorum LÜTFEN. Resimlerinizi gercekden cok merak ediyorum cünki..
Ya bilmiyorum bu benim fikrim ama paylaşmak istedim bende 4 ay önce yakup beyle görüşmüştüm doktor arayışındayım fakat dikkatimi çeken şey Yakup bey Kişiye göre burun tasarlamıyor gibi geliyor belli kalıplaşmış burun tiplerini hafif harmanlayıp döndürüp dolaştırıp hastalara sunuyor tabiki bu benim fikrim ben tasarımını gerçekten hiç beğenmediğim için ilk seferde yakup avşarı elemiştim.
Burun kişiye yapısına tipine yüz hatlarına göre düşünülüp sunulmalı tabi bu benim fikrim birde doktor sizinde görüşünüzü almalı.
cok güzel dogal olmus burnun, senin adina cok sevindim.
önden görünüsündede memnunmusun canim.
Baska kimse yokmu Yakup beyde ameliyat olan????? Lütfen resimlerinizi görmek istiyorum bayanlar... beni arkadas listesenize ekleyin lütfen... burnu öncekinden kötü olanda varmi? yakinda istanbula yanina gitcem ama biraz korkuyorum. nede olsa burun suratin tam ortasinda.. insan korkuyor...
Filiz facebookta yakup beyin grubu var. orda birkaç ameliyat olan hastayı gçrebilirsin. ayrıca istersen beni ekle ardaş listene ben sana yardımcı olmak isterim. ben de çok araştıma yaptım ve allah izin verirse yakup avşara haziran ilk haftası gibi ameliyat olucam:))))
cance burnunu gule gule kullan...hos olmus..aszeynep sanada bise kalmamis caanim hadi hayirlisi..delikafadulden
cance burnunu gule gule kullan...hos olmus..aszeynep sanada bise kalmamis caanim hadi hayirlisi..delikafadulden
cance burnun güzel beyendim süper olmusun eski resimlerine bakinca baya büyük bi degisiklik var ve yüzüne farkli bi hafa vermis brun ne kadarda degistiriyo insanin yüzünü güle güle kulan canima.s.
diyorum ya simdi aklim neredeymis daha once yapmamisim sadece goruntumu deil yasama bakisim deisti kizlar inanirmisiniz her sabah ben sarkiyla uyaniyorum ve yemnle dogru soyluyorum ve ilk isim aynaya bakiyorum ve ohh sukur ruya deilmis diyorum o benim artik diyorum her gun makjajimi yapiyorum ve cok guzel bir duygu kizlar yemin ediyorum cok guzel bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?