Yakup Avsar beyde burun ameliyati olanlarin resimleri?!

BenJademin

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
248
0
296
Avusturya
Selam Bayanlar,

Yakup Avsar beyde ameliyat olan bayanlarin beni arkadas olarak eklemelerini rica ediyorum LÜTFEN. Resimlerinizi gercekden cok merak ediyorum cünki..

Selam Bayanlar,

Yakup Avsar beyde ameliyat olan bayanlarin beni arkadas olarak eklemelerini rica ediyorum LÜTFEN. Resimlerinizi gercekden cok merak ediyorum cünki..

bu gun 15 ci gunum ameliyatolali resimlerim profilimde bakabilirsin ben cok memnunum aldigim en dogru karar oldu boshayallersmile

Ya bilmiyorum bu benim fikrim ama paylaşmak istedim bende 4 ay önce yakup beyle görüşmüştüm doktor arayışındayım fakat dikkatimi çeken şey Yakup bey Kişiye göre burun tasarlamıyor gibi geliyor belli kalıplaşmış burun tiplerini hafif harmanlayıp döndürüp dolaştırıp hastalara sunuyor tabiki bu benim fikrim ben tasarımını gerçekten hiç beğenmediğim için ilk seferde yakup avşarı elemiştim.
Burun kişiye yapısına tipine yüz hatlarına göre düşünülüp sunulmalı tabi bu benim fikrim birde doktor sizinde görüşünüzü almalı.

bende bilmiyorum da ilk on gorusmeye gidince doktorum bana sordu nasil burun isitiyosun diye ben de tam tasarimda ki burnu tarif eder etmez zaten yapip sundu onume bence dialog cok onemli doktorla hasta arasinda yani ne istediyini bileceksin ve soyleyeceksin surasi soyle olsun burasi da boyle ve de kendini o ustanin ellerine birakacksin vallhi ameliyat olan her kez cok mutlu doktorum bitane dir

Son düzenleme:
Baska kimse yokmu Yakup beyde ameliyat olan????? Lütfen resimlerinizi görmek istiyorum bayanlar... beni arkadas listesenize ekleyin lütfen... burnu öncekinden kötü olanda varmi? yakinda istanbula yanina gitcem ama biraz korkuyorum. nede olsa burun suratin tam ortasinda.. insan korkuyor...

resimler ve albumler kisminda yeni eklenen sahranin resimleri var o da yakup avsara ameliyat oldu ustelik revizyon ona da bakabilirsin

Filiz facebookta yakup beyin grubu var. orda birkaç ameliyat olan hastayı gçrebilirsin. ayrıca istersen beni ekle ardaş listene ben sana yardımcı olmak isterim. ben de çok araştıma yaptım ve allah izin verirse yakup avşara haziran ilk haftası gibi ameliyat olucam:))))

aaa cnm hadi hayırlıı olsun haziranada bşy kalmış:):):)

cance burnunu gule gule kullan...hos olmus..aszeynep sanada bise kalmamis caanim hadi hayirlisi..delikafadulden

cance burnunu gule gule kullan...hos olmus..aszeynep sanada bise kalmamis caanim hadi hayirlisi..delikafadulden

cok tsk ederim canim gercekten cok guzel bir duygu dusunuyorum da ben bunun ustune neden daha once dusmemisim cok istiyorum hep te baska seyr cikiyodu hayatimda yapmak sitediyim keske cok onceden yapsaydim ama demek ki her sey zamanini bekliyomus buna emin oldum sukurler olsun allahim sana karsima YAKUP AVSAR guzel kulunu cikardigin icin darisi her kesin basina insallah:hooray:

cance burnun güzel beyendim süper olmusun eski resimlerine bakinca baya büyük bi degisiklik var ve yüzüne farkli bi hafa vermis brun ne kadarda degistiriyo insanin yüzünü güle güle kulan canima.s.

cance burnun güzel beyendim süper olmusun eski resimlerine bakinca baya büyük bi degisiklik var ve yüzüne farkli bi hafa vermis brun ne kadarda degistiriyo insanin yüzünü güle güle kulan canima.s.

diyorum ya simdi aklim neredeymis daha once yapmamisim sadece goruntumu deil yasama bakisim deisti kizlar inanirmisiniz her sabah ben sarkiyla uyaniyorum ve yemnle dogru soyluyorum ve ilk isim aynaya bakiyorum ve ohh sukur ruya deilmis diyorum o benim artik diyorum her gun makjajimi yapiyorum ve cok guzel bir duygu kizlar yemin ediyorum cok guzel bayanssulusmile

iste budur):teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…