- Konu Sahibi BenJademin
-
cance burnun güzel beyendim süper olmusun eski resimlerine bakinca baya büyük bi degisiklik var ve yüzüne farkli bi hafa vermis brun ne kadarda degistiriyo insanin yüzünü güle güle kulan canima.s.
yeni resimlerim profilmde kizlarboshayallersmile
cance çok hoş olmuş burnun. nazar değmesin inşallah.
vala bende merak ettım yakup avşar nasıl yapıyo olan varmı
öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim :) biraz pahalıymış ama en iyisi diyorlar.. benim aklımdaki tek isim yakup avşar zaten.. para biriktirmeye dvm.. geçtiğimiz aralık ayında 5000 tl diyorlardı tam biriktirdim olmuş 9000 :) neyse o kaçar ben kovalarım artık .. görüşmek üzere ..özelden msj atamıyorum henüz yeni olduğumdan
Yakup bey e bende 2009 agustos gibi gitmiştim 5000 di şimdi revizyon için görüşmeye gittiğimde tek hastaneyle anlaşmalı oldukları için fiyatlar sabitlenmiş orda olursan şukadar burda olursan bukadar kalkmış ne yazıkkiii
keske bende yakup beye olabilsem ah ah
Ayyy bilmiyorumda umarım yanılmıyorumdur yakup avşar burna önem veriyor kasap değil diye biliyorum valla revizyon olmaya karar verirsem burnu yakup beye emanet edebilirim umarım yanılmıyorumdurr çünkü okadar doktorla görüştümm burun içindeki kıkırdakların elmas değerinde olduğundan bahseden tek doktor yakup beydii artı günde 1 ameliyat alıp sadece tek hastasıyla ilgilenmesi güzel birşey çoğu doktor günde kaç ameliyata koşuyor bence buda önemli
keske bende yakup beye olabilsem ah ah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?