- Konu Sahibi BenJademin
-
pink7 canım albüm yaptım çok net değil fotolar gerçeği tam yansıtmıyor cep ten çektim şimdi ama bu haliylede yorumlarını belkiyorum.
ben daha karar vermedim hangisinde ameliyat olacagima,
ya emre ilhan yada yakup avsar..
emre ilhanda iyi yapiyormus onun ücretin daha uygunmus..
pink 7 albümü gördüysen yorumunu bekliyorumm...
Canım koyduğun 2 resimde burnun uzun durmuyorrr şaşırdımmm nasıldıki uzadı diyosun ameliyat olmadan önceki burnun kısamıydıı kafam karıştı resimlerde kalkık da duruyo burun alla alla
tatlım eski halini gösteren bir fotograf bulunca eklicem. 5 yıl oldu ameliyat olalı bilg. eski fotograf yokevet biraz kaldırdı doğru daha kısa ve daha düşüktü ama hemen hemen aynıy dı bir fark yoktu diyebilirim.zaten nefes problemi olmasa böyle kalsın derdim.fakat nefes alırken korkunç bir ses çıkıyor ...
cnm burnuna nasıl bir kusur var ben anlamadım :) benim albumum herkese açık git benim ilk olduğum ameliyatları ve kalan kemerimi gör :)
diyorum ya şekil evet idare eder fakat benim asıl sorunum nefes alamamak. muayene olmuştum bir kbb'ciye yüzde 25 nefes yolum açıkmış.
Anladım canımm ne blim 2 resimde bi kusur göremedmden eski halinide görmedim ya yorum yapamadım çok sağlıklı benm doktorda benm burun cuma çok müdehle etmemişki ben daha kısa istiyodum bakalım iyileşmeye çalışıyorum gene kafama takarsam yakup avşar a teslim olcamm çünkü içimde kaldı istediğim burunn takarım bennn kafamaa hem yakup bey burun içine tamponmuş silikonmuş bişey koymuyor birde kemik bozulmazsa ondanda memnunum sadece burnumun ucunda hayal kırıklıı var şuan beğenen ark oldu ama ben taktım kaafama
sen kime ameliyat olmusdun 5 yil önce cnm? ve burun ucu ameliyatida yapmismiydi doktorun? yoksa sirf kemerini alip burnumu kaldirmisdi?
pink7 cim ben şimdi baktım fotograflarına ben kusur göremedim gerçekten güzel ama seni iyi anlıyorum ameliyat olup o kadar eziyet çekmişken biraz daha küçük olabilirdi diyorsun sanırım ben de aynı şeyleri hissetmiştim. fakat inan 6 ay filan değil 1 yılda inanılmaz oturuyor ve değişiyor burun. bence karar vermen için çook erken. o burun daha incelip küçülecek.. bekle gör:)
pink7 cim ben şimdi baktım fotograflarına ben kusur göremedim gerçekten güzel ama seni iyi anlıyorum ameliyat olup o kadar eziyet çekmişken biraz daha küçük olabilirdi diyorsun sanırım ben de aynı şeyleri hissetmiştim. fakat inan 6 ay filan değil 1 yılda inanılmaz oturuyor ve değişiyor burun. bence karar vermen için çook erken. o burun daha incelip küçülecek.. bekle gör:)
sen kime ameliyat olmusdun 5 yil önce cnm? ve burun ucu ameliyatida yapmismiydi doktorun? yoksa sirf kemerini alip burnumu kaldirmisdi?
Yaa burnun kısalacağını sanmıyorum ama ben benm doktor zaten demişti çok burun ucunla oynamadım diye düzelttim okdr demişti bende daha kısa istiyodum açıkcası hüsran şuan dahada alışamadım 4 ayı bitirdim ama alışamadım işteeama şuan sağlığa çok önem veriyorum sağlık olduktan sonra gerisine çare var diye düşünüyorum zaten yakup beyde dedii seni bekleticem daha çok yeni olmuşun diyee :) dayanamayıp gidip görüşmüştümde ben levent egepolde oldum ameliyatı
canım ben teoman doğana oldum.biraz küçük kalkık minik bir burun istiyordum.nefes problemim ve burnumda kemerim yoktu zaten.ameliyat öncesinden tek farkı kanatlar çok az daraldı ve yine belli belirsiz kaldırmış. fakat ciddi anlamda nefes alamıyorum ben . hiç tavsiye etmem.ameliyat sonrası hiç ilgilenmedi benim doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?