Yakup Avsar beyde burun ameliyati olanlarin resimleri?!

Yakup Bey burun estetiği konusunda çok başarılı. Ben de en ufak bir şikayet duymadım, okumadım. Sadece benim burnum çok içime sinmedi. Albüm oluşturucam resimlerimi koyucam. Albümleri görebilmen için en az 25 cevap yazman gerekiyor. Mutlaka albümüme bak. Sana fikir verecektir. İnşallah sonuç en sonunda istediğim gibi olur. Çok sağol destek olduğun için.

Merak edenler için bir albüm oluşturdum. Burnumun önceki hali ve sonraki hali var resimlerde. Fikir verebilir. Özel albüm oluşturdum sadece arkadaş olduklarım görebiliyor. Albümümün adı leona :) Burnum 4 haftalık olacak.

En zor zamanı atlatmışsın, bence şimdi keyifle bekle sonucu :) Mesaj sayım dolar dolmaz bakacağım fotoğraflarına. Darısı başıma :)

arkadaşlar ben de bu yaz ameliyat olmayı düşünüyorum
başlıktaki ameliyat olan arkadaşların fotoğraflarını da çok merak ediyorum cidden ve ekledim sizleri = )
kabul ederseniz sevinirim = )

Herkes senin düşündüğün gibi düşünmek zorunda değil. Burada Dr. kötülemiyor arkadaşım tecrübesini paylaşıyor yani bizim gibi karar aşamasında olan arkadaşlara yardımcı oluyor. Siz Yakup Bey'in nesisiniz ya merak ediyorum bence amacınız burada insanlara yardımcı olmak değil, Yakup Bey'in reklamını yapmak. Öyle olmamış olsaydı bu arkadaşımızın yorumuna böyle tepki vermezdiniz. Biz burada aa hangi doktorun destekçisi koruması çok diye bakmıyorum iyi olan doktoru arıyouz sizde yardımcı olursanız seviniriz...

E siz ameliyat olalı daha 11 gün olmuş. O burnunuzun oturması için daha uzun bir süreciniz var. Foruma girip her mesajınızda doktorunuzu kötülemek biraz ayıp olmuyor mu.??

Herkes senin düşündüğün gibi düşünmek zorunda değil. Burada Dr. kötülemiyor arkadaşım tecrübesini paylaşıyor yani bizim gibi karar aşamasında olan arkadaşlara yardımcı oluyor. Siz Yakup Bey'in nesisiniz ya merak ediyorum bence amacınız burada insanlara yardımcı olmak değil, Yakup Bey'in reklamını yapmak. Öyle olmamış olsaydı bu arkadaşımızın yorumuna böyle tepki vermezdiniz. Biz burada aa hangi doktorun destekçisi koruması çok diye bakmıyorum iyi olan doktoru arıyouz sizde yardımcı olursanız seviniriz...

üfffffff leonaaa kafam cok karisik bende amliyat olmayi düsünüyorum ama doktor konusunda karar veremedim ya :S aratirmalaira göre cok dogal bi burun yapio bide cok sislik olmuyormus güya senin düsün ne ??? yarddddim et

üfffffff leonaaa kafam cok karisik bende amliyat olmayi düsünüyorum ama doktor konusunda karar veremedim ya :S aratirmalaira göre cok dogal bi burun yapio bide cok sislik olmuyormus güya senin düsün ne ??? yarddddim et

Canım merhaba. Kusura bakma erken cevap yazamadım. Yoğun iş temposuna kaptırdık gene kendimizi :)) Canım ben şöyle düşünüyorum. Nefes sorunun varsa bu çok ciddi bir problem mutlaka deviasyon ol derim. Artık ameliyatlar çok kolay oluyor. Şekil konusunda da ciddi şekil bozuklukları varsa bence estetik yapılmalı. Küçük problemleri dert etmemek gerekiyor.

Kolay bir ameliyat değil. İlk hafta acayip sıkıntılar yaşanıyor. Yemek yiyemiyorsun çiğneyemiyorsun. Suratın anormal şekilde şiş oluyor. O kadar kötü görünüyorsun ki aynalara bakıp salya sümük ağlamaya başlıyorsun. Burun yıkama diye bir şey var. Burun deliğine hortum yerleştirip serumu basıyorlar burnundan ağzından kan pıhtıları geliyor. Kusacak gibi oluyorsun ağzından kedi ciğeri gibi kan pıhtıları geliyor. İnsan onları görünce korkuyor. Aynı işlemi bir daha yaptırmak istemiyorsun. İşkence gibi.

Yakup Bey'in teknikleri diğerlerine göre daha başarılı. Çünkü bu süreci biz diğerlerinden daha kısa sürede atlatmış olduk. Çekiçle burun kırmak korkunç bir şey. Doktor bey mikromotor tekniğini kullanıyor. Klinikte burnunu yaptırmış kişiler vardı kontrole geliyorlardı. Onların burnu çok güzel olmuştu. Kliniğe gidip gelme sırasında insanların burunlarını canlı olarak görebiliyorsunuz. Hepsi güzeldi. Sadece bir gün gittiğimde bir kız görmüştüm onun burnunu hiç beğendim. İnşallah benim burnum onunki gibi olmaz dedim :)) Piyango bana vurdu :)) Aynen o kızın burun şekline benzedi burnum. Çok minik ve hafif kalkık oldu. Tipik estetikli burun. Bence burun doğal çalışılmalı.

Bir de bana mı öyle geliyor bilemiyorum ama doktor bey mikro aşındırıcılar kullanıyor ve bu yüzden yaptığı burunlar minik oluyor. Hastalarında genelde aynı tip burun oluyor. Minik düzgün simetrik nefes alma fonksiyonları başarılı olan bazıları kalkık bazıları normal olan burunlar yapıyor :)) Benim izlenimim bu. Album oluşturdum. Leona adında. Orda benim önceki burnum ve aşama aşama yeni burnum yer alıyor. Bence mutlaka bir göz atın derim.

Eskisinden iyi oldu. Kendimi hiç üzmüyorum. Yeni burnuma da alışmaya başladım. Bir daha operasyon geçirmek mi aslaaaa :)) Allah korusun. Bu burun zarar görmesin yeter. Dikkat etmeye çalışıyorum. Mükemmeli aramamak lazım. Eskisine göre şekli daha iyi oldu nefes alabiliyorum diyorum Sormak istediğin herşeyi sorabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…