- Konu Sahibi BenJademin
-
Leona, sıkılmadan anlattığın için çok teşekkür ederim mesaj sayım bununla birlikte iki olacağı için :) henüz özelden mesaj atamıyorum sanırım. Ama kemerli ve büyük bir burnum varBen uzun zamandır ameliyat sonrası durumlarını okuyorum insanların , anladığım kadarıyla 3 hafta moral bozmak için çok kısa bir süre. Söylemesi kolay diyeceksin ama birazcık daha sabret, eminim gün geçtikçe daha iyi hissedeceksin kendini. Yakup Avşar'ın hastalarından henüz sonuçtan memnun değilim diyeni okumadım, ilk sende gördüğüm için hemen atladım zaten meraktan :) İnşallah sonuç beklediğinden de güzel olur ve bana hadi durma hemen yaptır dersin :)
Yakup Bey burun estetiği konusunda çok başarılı. Ben de en ufak bir şikayet duymadım, okumadım. Sadece benim burnum çok içime sinmedi. Albüm oluşturucam resimlerimi koyucam. Albümleri görebilmen için en az 25 cevap yazman gerekiyor. Mutlaka albümüme bak. Sana fikir verecektir. İnşallah sonuç en sonunda istediğim gibi olur. Çok sağol destek olduğun için.
Merak edenler için bir albüm oluşturdum. Burnumun önceki hali ve sonraki hali var resimlerde. Fikir verebilir. Özel albüm oluşturdum sadece arkadaş olduklarım görebiliyor. Albümümün adı leona :) Burnum 4 haftalık olacak.
aaa cnm hadi hayırlıı olsun haziranada bşy kalmış:):):)
E siz ameliyat olalı daha 11 gün olmuş. O burnunuzun oturması için daha uzun bir süreciniz var. Foruma girip her mesajınızda doktorunuzu kötülemek biraz ayıp olmuyor mu.??
Özelden cevap yazabilmem için en az 100 tane mesajım olmalıymış :)) Cevap yazamadım kusura bakma. 3 mesaj yazdıktan sonra da albüm oluşturabilecekmişim. Albüm için de toplam 25 mesaj gerekiyor. Senin albümünü de göremiyorum. Kısa bir süre sonra albüm oluşturacam. Resimlere bakarsın fikir verir. Bence bu iş biraz şans işi gibi.
esraaaaaaaaa sendemi karar veremedin benim gibi:s
üfffffff leonaaakafam cok karisik bende amliyat olmayi düsünüyorum ama doktor konusunda karar veremedim ya :S aratirmalaira göre cok dogal bi burun yapio bide cok sislik olmuyormus güya senin düsün ne ??? yarddddim et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?