- Konu Sahibi BenJademin
-
selam kiz özel mesajimi yanitlamadin ? neden?akannehir
Haklisiniz kizlar,
biliyorum ...bende genc yasimda büyük acilar cektim (Allah beterinden saklasin)....
korkum acidan felan asla degil...canlarim...korkum sonra ki olacak sonucdan...suratin ortasi...bide iyi olmazsa depresyona girmek var...
Artik sizi sIkmIcam cezaretsizligimle fistiklar....öpüyorum
kaydirigubbakcemile2
Kizlar beni de arkadas olarak eklerseniz cok sevinirim, bende burnumu yakup avsarda yapmayi düsünyorum ama nasil burular yaptigni görmek istiyorum önce..
kisa ve ince burun istiyorum, bi defa yaptirdim hic hosuma gidmiyo malesef hala uzun ve kalin
éptt
Yakup beyin hastaları beni de eklerse sevinirim. Ona yaptırmak istiyorum mail attım bir ay oldu hala tasarım yapıp göndermedi :çok üzgünüm:
chrome cnm ekledim seni sen kendini hic uzme hocam yurt disindayid ondan gec kalmis olabilir en kisa zamanda tasarimin sende olur
Kizlar beni de arkadas olarak eklerseniz cok sevinirim, bende burnumu yakup avsarda yapmayi düsünyorum ama nasil burular yaptigni görmek istiyorum önce..
kisa ve ince burun istiyorum, bi defa yaptirdim hic hosuma gidmiyo malesef hala uzun ve kalin
éptt
Yakup beyin hastaları beni de eklerse sevinirim. Ona yaptırmak istiyorum mail attım bir ay oldu hala tasarım yapıp göndermedi :çok üzgünüm:
Teşekkürler cevapladığın için, çok merak ediyodum çünkü.
Cance ve Melide beni eklemişsiniz mesaj sayım yeterli olmadığı için profilinizden yazamadım ama çok doğal görünüyor ikinizinde...İnşallah benimde güzel olur eylül sonu ekim başı gibi olmak istiyorum...
éptt
Rica ederim cnm, begendine sevindim. Sormak istedigin birseyler olursa cekinmeden sorabilirsin. Zamanlaman cok guzel burun ameliyati icin bence sicaklar gittikten sonra iylesme surecin daha cabuk ve iyi gecer... Ben cok Yakup Avsar burnu gordum bu gune kadar hem burda hem kendisi de gosterdi ve inan bana hepsi cok guzel ve dogal gorunuyorlardi. Ben dogal olmasina cok onem vermistim:) Insallah seninki de istedigin gibi olur cnm, gorusuruz tekrar:)
arkadaşlar yakup beye ameliyat olanlar sanki hep birbirine mi benziyor ne :) bu kadar abartmayın yaa sanki tek cerrah o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?