Yakup Avsar beyde burun ameliyati olanlarin resimleri?!

Bende geçen hafta gittim görüşmeye bekleme salonunda burnunu yaptıranlar vardı ve gayet iyi görünüyorlardı, hatta daha 2-3 günlük olduğunu düşündüğüm bandajlı bir bayan vardı ki hiçbir şişik yoktu sadece göz altlarında hafif morkular vardı.
Başarılı yani..

chrome seni de ekledim fotolarıma bakabilirsiniz.

merhaba

bende 2. ameliyatı görmek isteyenlerdenim antalyada oldum ve ilk ameliyattan sonra 3 defa daha local ameliyat yaptı dusunun ve bu doktorda antalyada iyi bir doktor sozde arkadaslar. aszeynep sana bir sorum olacak gercekten yakup avsar sıze gosterdiği tasarımın aynısını mı yaptı??? ve benı eklersen bende bakmak isterım resimlerıne saol

bende arkadasım gıbı mutsuz olanlardanım. hem emre ilhan hemde yakup avsar hakkında yazılanları okudum ve resımlere bakarak karar aşamasına gelmek istiyorum bana yardımcı olurmusunuz benı de eklersenız cok sevinirim.

Ben yakup beye ameliyat oldum. Yüzüme göre çok küçük ve kalkık bir burun yaptı. Yüzüme hiç yakışmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yakup beye ameliyat oldum. Yüzüme göre çok küçük ve kalkık bir burun yaptı. Yüzüme hiç yakışmadı. Bence doğal burun yapan birine gidin.

E siz ameliyat olalı daha 11 gün olmuş. O burnunuzun oturması için daha uzun bir süreciniz var. Foruma girip her mesajınızda doktorunuzu kötülemek biraz ayıp olmuyor mu.??

E siz ameliyat olalı daha 11 gün olmuş. O burnunuzun oturması için daha uzun bir süreciniz var. Foruma girip her mesajınızda doktorunuzu kötülemek biraz ayıp olmuyor mu.??

Kötülemek değil düşüncelerimizi paylaşıyoruz burada. Her düşünce olumlu olacak diye bir kaide yok. Doktorumun yaptığı çalışmalar iyi olabilir ama bendeki sonucu tam bir hüsran. Kimse benim suratıma bakamıyor. Ortada başarılı bir durum olsaydı ne ben kötü ve mutsuz hissederdim ne de insanlar bu durumdan rahatsız olurdu. Burası özgür bir platform herkes düşüncelerini özgürce paylaşabilmeli. Elbette tecrübelerimi başkalarıyla paylaşıcam.

Evet haklısınız galiba. Burnumun ucu aşağı iniyor. Şişlikler de azalmaya başladı. Bugün ilk defa burnumu beğendim. Demek ki iyi sonuç için çok acele ediyoruz. Doktorum çok başarılı biri. Bir iki hafta geçsin renkli fotolarımı burda herkesle paylaşıcam. Burun yeni yeni oturuyor. Ayy ne zor bir süreçmiş...

Merak etmeyin daha çok değişecek. Ben bile ameliyatımdan sonra ilk anda bile memnun olmama rağmen bir dönem neredeyse hergün başka burunla geziyordum Zamanla herşey yerine oturuyor. Çok çok mutlu olmanız dileği ile..

benim yıllar önce bi erkek arkadaşım ameliyat oldu yakup beye,çocuğu ikinci gün gördüğümde inanamamıştım...yana doğru eğr,çok zor bi burnu vardı ama ameliyat sonras burnunda tampon,yüzünde morluk bile yoktu,yatıp dinlenmedi bile...ama şimdi ücretler çok pahalı diolar...hbri olan var mı ortalama ne kadar ameliyatlar?

Teşekkürler :) Konuyu doktorumla da görüştüm. Sağolsun çok ilgilendi. Yaşadığım sıkıntıları anladığını söyledi. Burun çok güzel oldu. Yüze tam oturması için belli bir zamanın geçmesi gerekiyormuş. Bu dönemde rahat olmamı tavsiye etti. Ben her zaman her konuda senin yanındayım dedi. Bu burun 1 sene de geçse 10 sene de geçse benim garantim altında dedi. İçimi rahatlattı. Tatlış doktor :)

Leona merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun .Ben de yakın zamanda ameliyat düşünüyorum .Bu yüzden tahmin edersin kafamda bir sürü soru var :18: Ameliyatının kaçıncı günü? Ben işten sadece 1 hafta izin alabileceğim. Bir hafta sonra işe dönmek mümkün olabiliyor mu gerçekten? Nefes alma durumun nasıl? Ameliyattan sonraki süreci paylaşırsan çok sevinirim.

Yeni ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun.ben revizyon düşünüyorum aklımda 2 dr vardı çok kararsızım ama bu aralar yakup avşarda daha kararlıyım.ameliyat olan arkadasların resımlerını gorebılırmnıyım.benımde albumum var burnumdakı sorunları gosteren.

Ben kendim bir hafta önce Dr. Yakup Avsarla burnum icin görüsmüstüm.
Daha önce bir burun ameliyati gecirdim ama pek memnun kalmadigim icin bir revizyona olmama gerek kaldigina düsünüyorum.

Bu konuyu Dr. Yakup Avsarla görüsmek istetim ve kliniginde bir randevu aldim.
Size acicka söyleyim, kendisinden elektrik alamadım.
Cevaplari cok kisaydi, hic böyle beklememiztim kendisini. Fiyatlar konusunda zaten ayri bir sorun yasadim. Fiyatlar Dr. yakup beyle degil, Dr. Dilek hanimla konusmak zorundasin.
Indigimde benim revizyonum icin nerdeyse 18 000TL istediler, ben sok oldum vallah ve orda nediyecegimi bilmedim.
Dr. Yakup Avsarin teknigi nerdeyse her doktorun kullandigi Rhinoplastik kapali teknigidir. Ama sadece ici degisteren Dr. Yakup beyin aletleri micro halinde yapildigi icin, kendiside adini micro cerrahi koymus.
Orda hastalarin önce ve sonraki resimlerinide görüm, Cogu bir birine benziyordu, sanki Dr. Yakup bey bir sekhilde calisiyor.
Benim tasarimim öyle yapti, diyer resimlerdeki olan burunlara benzetmeye calisti - benim istegim bu degil.

Ben daha önce Dr. Hasan Findiklada görüstüm ve kendisi bir melek gibi davrandi. Herseyi insan gibi cevapladi, ameliyati nasil yapar neler kullanir hepsini tek tek anlati.
Ve en önemlisi, resimler üzeri calismiyor - bence güzel bir yetenek. Neden diyorsaniz, doktorun degini söyleyim size - bir baska kisinin burnu zaten ne benim nede baska bir kisinin yüzüne ayni sekhilde yakismasi zaten imkansiz.
Herkezin yüz sekli ayridir ve senin yüzüne bakarak bir buruna beraber karar veriyorsunuz Dr. Hasan Findik beyle.
Ayreten diyer calisanlar cok hanim ve cok cana yakin insanlardi, mesela resepsiyonda calisan Gül hanim cok iyi!!

Ben kararimi Dr. Hasan Findik beye verdim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım merhaba. Burun ameliyatı cidden çok zor bir süreçmiş bunu anladım. Çok kolaymış gibi anlatılıyor. Çok şişlik olmayacak çok morarmayacak aparatlar çıkınca kendini fıstık gibi hissedeceksin gibi şeyler söyleniyor :))) Bu da insanı haliyle büyük bir beklenti içine sokuyor. Yüzüm gözüm felaket morardı. Benim cildim hassasmış. Aparatlar kalktı burun yüzde hiç uyumlu durmuyor günlerce salya sümük ağladım evden dışarı çıkmadım. Bugün benim neredeyse 3.haftam olacak şişler önemli ölçüde indi. Ben hala burnumun kalkıklığına takmış durumdayım. Burnumun ucu günün birinde inecek diye sabırsızlıkla bekliyorum. Ben doktorumdan kalkık burun istememiştim. Öyle ya da böyle burun ucu mutlaka inecek. Kimse tanyeli gibi görünmek istemez. Bu benim psikolojimi acayip bozuyor.

Yakın bir zamanda KBBci bir doktor burnumu muayene etti kameralı cihazlarla. Önceki şikayetimi sordu. Anlattım ne gibi nefes sorunu yaşadığımı ve şekil sorunlarını anlattım. KBBci doktor ameliyatı yapan doktorun yaptığı işi çok beğendi. Mükemmel bir iş çıkarmış dedi. Çünkü burun ameliyatları çok zor ameliyatlar. Özellikle de kapalı teknik çok zor. Doktorum başarılı bir iş çıkardı. Kalkık olan burun ucu da inecek yoksa ben kafayı yerim ( Nefes almada hiçbir problemim yok. Bana özelden resimlerini gönderir misin? Çok ciddi bir sıkıntın yoksa bence hiç ameliyat olma derim. Sonuç beklediğin gibi olmadığı zaman dünyan yıkılıyor çünkü.

Bu arada geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim

Özelden cevap yazabilmem için en az 100 tane mesajım olmalıymış :)) Cevap yazamadım kusura bakma. 3 mesaj yazdıktan sonra da albüm oluşturabilecekmişim. Albüm için de toplam 25 mesaj gerekiyor. Senin albümünü de göremiyorum. Kısa bir süre sonra albüm oluşturacam. Resimlere bakarsın fikir verir. Bence bu iş biraz şans işi gibi.

Leona, sıkılmadan anlattığın için çok teşekkür ederim mesaj sayım bununla birlikte iki olacağı için :) henüz özelden mesaj atamıyorum sanırım. Ama kemerli ve büyük bir burnum var Ben uzun zamandır ameliyat sonrası durumlarını okuyorum insanların , anladığım kadarıyla 3 hafta moral bozmak için çok kısa bir süre. Söylemesi kolay diyeceksin ama birazcık daha sabret, eminim gün geçtikçe daha iyi hissedeceksin kendini. Yakup Avşar'ın hastalarından henüz sonuçtan memnun değilim diyeni okumadım, ilk sende gördüğüm için hemen atladım zaten meraktan :) İnşallah sonuç beklediğinden de güzel olur ve bana hadi durma hemen yaptır dersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…