- Konu Sahibi BenJademin
-
chrome seni de ekledim fotolarıma bakabilirsiniz.
Kizlar beni de arkadas olarak eklerseniz cok sevinirim, bende burnumu yakup avsarda yapmayi düsünyorum ama nasil burular yaptigni görmek istiyorum önce..
kisa ve ince burun istiyorum, bi defa yaptirdim hic hosuma gidmiyo malesef hala uzun ve kalin
éptt
bende arkadasım gıbı mutsuz olanlardanım. hem emre ilhan hemde yakup avsar hakkında yazılanları okudum ve resımlere bakarak karar aşamasına gelmek istiyorum bana yardımcı olurmusunuz benı de eklersenız cok sevinirim.
Ben yakup beye ameliyat oldum. Yüzüme göre çok küçük ve kalkık bir burun yaptı. Yüzüme hiç yakışmadı. Bence doğal burun yapan birine gidin.
E siz ameliyat olalı daha 11 gün olmuş. O burnunuzun oturması için daha uzun bir süreciniz var. Foruma girip her mesajınızda doktorunuzu kötülemek biraz ayıp olmuyor mu.??
E siz ameliyat olalı daha 11 gün olmuş. O burnunuzun oturması için daha uzun bir süreciniz var. Foruma girip her mesajınızda doktorunuzu kötülemek biraz ayıp olmuyor mu.??
Evet haklısınız galiba. Burnumun ucu aşağı iniyor. Şişlikler de azalmaya başladı. Bugün ilk defa burnumu beğendim. Demek ki iyi sonuç için çok acele ediyoruz. Doktorum çok başarılı biri. Bir iki hafta geçsin renkli fotolarımı burda herkesle paylaşıcam. Burun yeni yeni oturuyor. Ayy ne zor bir süreçmiş...
Merak etmeyin daha çok değişecek. Ben bile ameliyatımdan sonra ilk anda bile memnun olmama rağmen bir dönem neredeyse hergün başka burunla geziyordum Zamanla herşey yerine oturuyor. Çok çok mutlu olmanız dileği ile..
Evet haklısınız galiba. Burnumun ucu aşağı iniyor. Şişlikler de azalmaya başladı. Bugün ilk defa burnumu beğendim. Demek ki iyi sonuç için çok acele ediyoruz. Doktorum çok başarılı biri. Bir iki hafta geçsin renkli fotolarımı burda herkesle paylaşıcam. Burun yeni yeni oturuyor. Ayy ne zor bir süreçmiş...
Leona merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun .Ben de yakın zamanda ameliyat düşünüyorum .Bu yüzden tahmin edersin kafamda bir sürü soru var :18: Ameliyatının kaçıncı günü? Ben işten sadece 1 hafta izin alabileceğim. Bir hafta sonra işe dönmek mümkün olabiliyor mu gerçekten? Nefes alma durumun nasıl? Ameliyattan sonraki süreci paylaşırsan çok sevinirim.
Leona merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun .Ben de yakın zamanda ameliyat düşünüyorum .Bu yüzden tahmin edersin kafamda bir sürü soru var :18: Ameliyatının kaçıncı günü? Ben işten sadece 1 hafta izin alabileceğim. Bir hafta sonra işe dönmek mümkün olabiliyor mu gerçekten? Nefes alma durumun nasıl? Ameliyattan sonraki süreci paylaşırsan çok sevinirim.
Yeni ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun.ben revizyon düşünüyorum aklımda 2 dr vardı çok kararsızım ama bu aralar yakup avşarda daha kararlıyım.ameliyat olan arkadasların resımlerını gorebılırmnıyım.benımde albumum var burnumdakı sorunları gosteren.
Canım merhaba. Burun ameliyatı cidden çok zor bir süreçmiş bunu anladım. Çok kolaymış gibi anlatılıyor. Çok şişlik olmayacak çok morarmayacak aparatlar çıkınca kendini fıstık gibi hissedeceksin gibi şeyler söyleniyor :))) Bu da insanı haliyle büyük bir beklenti içine sokuyor. Yüzüm gözüm felaket morardı. Benim cildim hassasmış. Aparatlar kalktı burun yüzde hiç uyumlu durmuyor günlerce salya sümük ağladım evden dışarı çıkmadım. Bugün benim neredeyse 3.haftam olacak şişler önemli ölçüde indi. Ben hala burnumun kalkıklığına takmış durumdayım. Burnumun ucu günün birinde inecek diye sabırsızlıkla bekliyorum. Ben doktorumdan kalkık burun istememiştim. Öyle ya da böyle burun ucu mutlaka inecek. Kimse tanyeli gibi görünmek istemez. Bu benim psikolojimi acayip bozuyor.
Yakın bir zamanda KBBci bir doktor burnumu muayene etti kameralı cihazlarla. Önceki şikayetimi sordu. Anlattım ne gibi nefes sorunu yaşadığımı ve şekil sorunlarını anlattım. KBBci doktor ameliyatı yapan doktorun yaptığı işi çok beğendi. Mükemmel bir iş çıkarmış dedi. Çünkü burun ameliyatları çok zor ameliyatlar. Özellikle de kapalı teknik çok zor. Doktorum başarılı bir iş çıkardı. Kalkık olan burun ucu da inecek yoksa ben kafayı yerim( Nefes almada hiçbir problemim yok. Bana özelden resimlerini gönderir misin? Çok ciddi bir sıkıntın yoksa bence hiç ameliyat olma derim. Sonuç beklediğin gibi olmadığı zaman dünyan yıkılıyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?