Merhaba doluanay, bende yakup avsara oldum ameliyatimi ve cok memnunum iykide ona yaptirmisim diye soylenip duruyorum:) Ben ameliyatimin ilk ve son olsun diye kendisini tercih ettim ve cok sukur simdilik hersey yolunda. Burda o kadar cok arkadas varki ne yazik revizyon olmayi dusunen cok uzuluyorum. Iyi bir doktor seciminin burda ne kadar onemli oldugunu gorsteriyor.
Fiyat konusuna gelince evet diger doktorlara ragmen pahali ama kesinlikle digerlerinlen karsilastirilcak bir doktor degil yakup avsar (onun kullandigi teknigi baska bir doktor kullanmiyor), banada pahali geldi ve imkanlarimi zorlayip ona olmaya karar verdim cunku bu saglik ve yuzunun ortasi yani hicbirseylen kiyaslanmaz. Verdigim ucret helali hos olsun son kurusuna kadar hak etti kendisi.
Fiyatini pahali bulupta kendisine farkli alakasiz yorumlar yapan arkadaslara katilmiyorum, yakup avsarin ben bugune kadar cirkin bir burun yaptigini gormedim ve gorduklerimde birbirlerine benzemeyen burunlardi. Hem burda gordum, klinikte canli ve yaptigi burunlari resimlerde de gordum. Yakup Avsar hastasina nasil davranicagini ve isini cok iyi bilen bir doktor ne mutlu bana kendislen tanistigima darisi olmak isteyen arkadaslara:)
Arkadasim bence sende arastirmani tamamla ve sence hangisi senin burnunu guzel yapicagina inaniyorsan o kisiye yaptir, insallah bu sefer hersey istedigin gibi olur bu cok onemli:)) Kolay gelsin