eyazgulsah çok doğru söylemişsin, maalesef estetik deyince aklımıza özel doktorlar geliyor. Benim eski iş yerinden iki arkadaş burunları Kartal Araştırma Hastanesi'nde yaptırmış. Hem gayet güzel, hemde yıllar geçmiş hala sağlam. Unutmamak lazım ki özellikle Araştırma hastanelerinde veya devlet hastanelerinde çok sağlam doktorlar var. Benim doktor peşinde koşacak ne gücüm nede vaktim var. Çok düşündüm gideyim Kartal Araştırma'ya bulayım bir doktor bedavaya yaptırayım dedim. Arkadaşlara sordum doktorun ismini bile hatırlamıyorlar. O kadar durumu aşmışlar yani. Sonuçta bu özel doktorlarda devletin hastanesinde çalışıp, tecrübesini aldıktan sonra özele dönüyorlar. Parası olmayan arkaaşlara benimde tavsiyem kesinlikle devlet hastanelerinde ki iyi doktorların peşine düşmeleri. Ancakkkkkk dikkat edilmesi gereken, tecrübesiz bir kulak burun boğazcı olmaması. Özenle seçilmesi lazım doktorun. Ben Aykup Avşar'dan vazgeçmek zorunda kaldım. 8.500 verip bir sene bu para için çalışamam. Emre ılhan'a 19 Şubatta oluyorum. Bakalım nasıl olacak. Allah sonumu hayır etsin