Yakup Avşar'a ameliyat olmak isteyip pahalı bulanlar buraya

Benim ilk ameliyatı yapan doktor burnumu mahvetti.yakup bey' e revizyon olmayı düşünüyorum. Evet fiyat yüksek ama revizyonu iyi yapan çok az doktor var. Bir yıldır plastik cerrahlarla görüşüyorum,en iyilerinden olduğunu düşünüyorum

Benim ilk ameliyatı yapan doktor burnumu mahvetti.yakup bey' e revizyon olmayı düşünüyorum. Evet fiyat yüksek ama revizyonu iyi yapan çok az doktor var. Bir yıldır plastik cerrahlarla görüşüyorum,en iyilerinden olduğunu düşünüyorum

kesinkle sana katiliyorum cnm hocam revizyonda cok basarili sahra diye bir arkadasimiz vardi onun resimlerine bakabilirisin cok sahane bir burun yapti ona doktorum eyer ki kararini verirsen aldigin en dogru karar olacak opuyorumnanaktan

Merhaba doluanay, bende yakup avsara oldum ameliyatimi ve cok memnunum iykide ona yaptirmisim diye soylenip duruyorum:) Ben ameliyatimin ilk ve son olsun diye kendisini tercih ettim ve cok sukur simdilik hersey yolunda. Burda o kadar cok arkadas varki ne yazik revizyon olmayi dusunen cok uzuluyorum. Iyi bir doktor seciminin burda ne kadar onemli oldugunu gorsteriyor.
Fiyat konusuna gelince evet diger doktorlara ragmen pahali ama kesinlikle digerlerinlen karsilastirilcak bir doktor degil yakup avsar (onun kullandigi teknigi baska bir doktor kullanmiyor), banada pahali geldi ve imkanlarimi zorlayip ona olmaya karar verdim cunku bu saglik ve yuzunun ortasi yani hicbirseylen kiyaslanmaz. Verdigim ucret helali hos olsun son kurusuna kadar hak etti kendisi.

Fiyatini pahali bulupta kendisine farkli alakasiz yorumlar yapan arkadaslara katilmiyorum, yakup avsarin ben bugune kadar cirkin bir burun yaptigini gormedim ve gorduklerimde birbirlerine benzemeyen burunlardi. Hem burda gordum, klinikte canli ve yaptigi burunlari resimlerde de gordum. Yakup Avsar hastasina nasil davranicagini ve isini cok iyi bilen bir doktor ne mutlu bana kendislen tanistigima darisi olmak isteyen arkadaslara:)

Arkadasim bence sende arastirmani tamamla ve sence hangisi senin burnunu guzel yapicagina inaniyorsan o kisiye yaptir, insallah bu sefer hersey istedigin gibi olur bu cok onemli:)) Kolay gelsin

Yakup Bey cidden başarılı
yaptığı burunlar cidden çok güzel
fiyatı daha uygun olsa
daha çok güzel burunlu kıslar olsa ne güzel olur :)

xxGONOXX BURNUN MUHTESEM TEK KELIMEYLE BAYILDIM YAA TAM ISTEDGM GIBI AMA FATIH DAGDELEN AHHKINDA YAPILAN KOTU YORUMLAR VAR ELEMISTIM DOKTOR LISTEMDEN OFF SUREKLI AKLIM KARISIO YAAAA

yakup bey bana 9 milyar hesap yapti benim burnumda kemer yok bisey yok emre bey 5000 dedi bence okadar baratacak para vermeye gerek yok ben emre beye yada naci beye düsünüyorum gelecek yaza insallah.

Selam arkadaşlar geçen hafta Yakup Bey'in yerine gittim.Randevum saat 17.30 olmasına rağmen 19.00'da bile sıra gelmedi.ıçerisi çok karışıktı.En sonunda Dilek Hanım'la görüştürdüler beni.61 kilo ve 1.67 boyundayım.Karın bölgemdeki yağlar için gitmiştim.Dilek hanım yuzume bakarak basenlerimdeki yağlarıda alabileceklerini belirtti.Bu arada basenimde yağdan eser yoktur.Emin misiniz deyince lafı değiştirdi.Sonra bana yağ aldırma için direk olarak 8.500 TL fiyat verdi.Bu çok pahalı değilmi deyincede yeni sistemden falan bahsettiler.Görüşmeyi kesip çıktım.Ertesi haftalarda 4 kere aradılar.Yüzümün asık ve sinirli gitmemden üzülmüşler.Bana tamamen ticarethane gibi geldi. Sanırım bu mantıkla orada asla ameliyat olmam

bende yakup avşarla görüşmeyi düşünüyordum.eğerki fiyat uygun olsaydı gözü kapalı olmayı düşünüyordum.ama sizn yazılarınızdan sonra vazgeçtim.çünkü yağ aldırma 1.si okdar pahalı bi ameliyat değil.2.si kilo ve boy orantınız çok iyi.doğru bir doktor asla size bunu önermezdi.

sana kesinlikle katılıyorum free , bende yakup avsara amelyat olmak istiyorum ama fiyatlar gercekten cok pahalı, yorumları okuyorum 5000tlden assasina yapmiyomus randevuya bile gidemedim bu yuzden cunku ben ogrenciyim amelyat parami kendim biriktircem ve bu para beni fazlasiyla asiyor :( eger bu fiyat konusunda tasarladigin biseyler varsa herzaman yanindayim cunku bende fazlasiyla istekliyim..

Arkadaşlar bende 2008 yılında yakup beye amelıyat oldum cok tesadüfen tanıstım kenısıyle yuzlerce dr bakmıstım aılemden 5 kışı burnunu yaptırdı ve hepsı problem yasadı ve sekıllerı hıc ıclerıne sınmedı bende onlardan bırıne olcaktım kı her zamanki gibi şansım döndü ve tanıstık cok surmedı 2 ay sonrada gun aldım o zman bıle cok yogundu bır kere fiyatın yuksek olmasını dert etmekte haklısınz cunku her birimiz aıle destegını belkı almadan bunun gerceklerstmek ıstyoruz valla bende annme gune yollamıstım ordan toplu bır para gelmıstı bıraz da pırımımı eklemıstım olmustum :)) ben levent cerahhı hast olmustum orasıda A plus hızmet veren bır hast sız ve yakınlarınzla cok ılgılıyıdı sımdı hastane değiştı ekıp buydu halıyle rakamlar buna göre yukseldı ama emın olun dr guvenmek cok onemlı ben amelıyattan 6. gun sonra işe dondum ve yuzumde ne morluk ne baska bırsey sızınle ozel olarak ılgılenyorlar sureklı ırtıbat halındesınz yakub bey cok baskadır bır cok kısyı onermısımdır arkadaslarımda onda amelıyat oldu eşi dilek hanımda çok insancıl cok candandır elınden gelenı hep yapmıştır yapacaktırda

Bir arkadaımız yorum yaparken ben marka canta almıyorum kı demıs cok yanlıs

Bunu soyle dusunun bır marka alırken ayakkabı ,canta , kıyafet marka aldgınızda onunla ılgılı gerı bıldırmde bulunursunz sıkayetınızı anlatacagınız bır yer vardır cozum onerısı sunar bırde ucuza alırsınz gıttıgı yere kadar ne olcak dersınz arada kı fark tam burda yuzuuznde yaptracagınz bır ıslemın maalesef donusu yok gızlyemezsınızkı kapatamazsınz ayyakabı canta kıyafet degıl dıkkat cekersınz bakıslardan rahatsız olursunz sonra basta cok dedıgınz bu paraya 2. kez amelıyat olup duzelttirmek ıcın emek ,para zman ayrırısınz bunu yasayan pısman olan cok kısı gordum yazık kolay kazanılmıyor ıster kızın ıster dınleyın anlattıklarımı ama bır daha dusunun mutsuz bır yuzle aynaya bakcagınıza bıraz daha bırıkım yapıp oyle ıstedıgınız emın oldugunuz kısıye yaptırın bunu adı Yakup Avsar olmak zorunda degıl Baskasıda olur oyle farklı degıl yaptıgı amelıyatlar aman demeyın bır acı cekerek yuzunuz gozunuz sııserek amelıyat olmak var bırde uykudan uyanıp eve gdırıp sonra dıasrı cıkabılme durumu var ben kuzenlerımden bılyorum kızın yuzunu bırakın kullağına kadar mordu sonra saradı yesıllendı oyle gectı o yuzden dr secerken bir daha dikkat edin ben yakup beye amelıyat oldugum ıcın yakınlarım oldugu ıcın cok memnunz inşallah sızlerde aynı mutlulugu yasarsınz.

bencede canım yakup bey bu konuda bi dahi bence...ona ameliyat olupda memnun kalmayan bir kişiye bile rastlamadım..harika bi cerrah bence..sonra benım gibi o kadar para veremem deyip estetiğin e sinden anlamayan adamlara ameliyat olursan o kadar acıyı çektiğinle kalırsın

selam,
aslında ben birini gayet yakından tanıyorum. ablam..yaptığı burun ameliyatından sonra nefes alıp vrmekte hiçbir sıkıntı yaşamayan ablamın sol tarafı tamamen tıkandı ve son 2 yıldır hiçbir şekilde nefes alıp veremiyor. bu arada ablam doğumdan sonra lipo ve meme dikleştirme ameliyatlarını da ona olmuştu yani eski hastası. galiba estetik işi, kimse için %100 en iyisidir diyemiyeceğimiz bir durum. her operasyon hertürlü riske de gebe aynı zamanda. ama mesela ücretler konusunda ki tüm serzenişlere katılmamak mümkün değil. üstelik eski hastası olmanız da hiçbir şekilde yakup avşar için fark yaratmıyor. şüphesiz her emeğin bir karşılığı var ama alacağınız ücret konusunda bunca köşeli olmanız toplamda bir hekim olarak sadece banka hesabınızı arttırır.

selam,
aslında ben birini gayet yakından tanıyorum. ablam..yaptığı burun ameliyatından sonra nefes alıp vrmekte hiçbir sıkıntı yaşamayan ablamın sol tarafı tamamen tıkandı ve son 2 yıldır hiçbir şekilde nefes alıp veremiyor. bu arada ablam doğumdan sonra lipo ve meme dikleştirme ameliyatlarını da ona olmuştu yani eski hastası. galiba estetik işi, kimse için %100 en iyisidir diyemiyeceğimiz bir durum. her operasyon hertürlü riske de gebe aynı zamanda. ama mesela ücretler konusunda ki tüm serzenişlere katılmamak mümkün değil. üstelik eski hastası olmanız da hiçbir şekilde yakup avşar için fark yaratmıyor. şüphesiz her emeğin bir karşılığı var ama alacağınız ücret konusunda bunca köşeli olmanız toplamda bir hekim olarak sadece banka hesabınızı arttırır.

merhaba;bende yakup avşarda burun ameliyatı düşünüyorum yalnız sizin yazınız beni düşündürdü,ablanız burnun şeklindendemi memnun kalmadı peki nefes almama gibi bir problemi olunca yakup bey bunun için bir girişimde bulunmadı mı?cevaplarsanız sevinirim

arkdslarr ben tam bır ay öncee amelıyat oldummm bunun olmadan öncee tam bır seene arastırdımm benım için doktorunn nekdr güzel yerde ofısıı yadaa çok ıkna edıcıı veegüzel konusmasıda degıl benım için yaptıgııı iş önemlıı ee tabı bu da resımlerde olucak seylerde degıl resımde görüdügümm burunlarr nekdr güzel olsaada benı etkılemezz tabı bu arastırmamı yaptıgımda bı bayanla kofuade tanıstık ınanılmaz güzel bır burunn dogal vee ektılıcıdııı ona sordugummmda bana zübeyir örter kendısıı kocaeli izmit devlet hastasınıı plastık cehredıı tabı gıttımm muhannesıne ama bazı nedenlerden dolayı olamadımm o sıradaa bayan arkdslaa görüsmemm mukun olmadıı daha sonra gene ararsılaraa geçtımm ama bır süree sonraa genee zübeyirr beyın bı hastasıla denk geldım izmit bıraz küçük bırsey oldunda arkdslar ınanılmaz bı burunn bukdr güzel olmazz sonra gene bırıne denk geldımm hemsıre oda siddetlee önerdıı ee utnaa sıkılaa gıttımm çünkü olucagım tarıhte olamdıgdan bazı nedenlerden dolayı kendısıle görsmemm yaptımm ve söyledıgıı tek sey dogalıkk dedııı vee kendısıı devlet hastesınde doktoruu oldugunda orda yaptırmak iştedim neden kalıcagım bırgun sonuçta bosubosunaa fazla ücret vermk iştemedımm ama hastaneeye girdigimde berıı ınanılmazz iyi karsılandımm sonuçtaa önemlı olann doktorr vee zatennn oraya gıttgımdee gayettte hersey ıı geçtıı amelıyatttan sonra bir kaç ilgin sey olduu hiç şişkinlik olmadıı morarmadaa olmadıııı hemde hiççç tanpomlarıda cıkarladıgıı günddeee acı felanda olmadıı sadece çok hafıf bır sızı okdrr vee sonuçmuu ınanlımazz güzel bı burunn size tek tavsıyem ne resımlere bakın nedenn ünlü olmasınaa sade ve sadece ellınden gelıyorsaa yaptıgıı kişilerıı bakın yanı onlarlaa görüsünnn bakın ıncelıyınn karar verıın ve burdaa ınnamazz büyük paralarr geçıyorr ben bunun yarısıı kadr dan bılee az yaptrdımm bukdrr büyük paralarr çok vee doktorumaa okdr ıyımıkıı vee bugun tam bır ay olduu çok ta mutluyum suan burda yeıyım ama resımlerıı koymarı ögrendımdee sizler eşkisini ve yenısıı paylamakk işterimm

devlet hastanelerindede böyle güzel örneklerin olması ne güzel,yeni burnunuz hayırlı olsun

eyazgulsah çok doğru söylemişsin, maalesef estetik deyince aklımıza özel doktorlar geliyor. Benim eski iş yerinden iki arkadaş burunları Kartal Araştırma Hastanesi'nde yaptırmış. Hem gayet güzel, hemde yıllar geçmiş hala sağlam. Unutmamak lazım ki özellikle Araştırma hastanelerinde veya devlet hastanelerinde çok sağlam doktorlar var. Benim doktor peşinde koşacak ne gücüm nede vaktim var. Çok düşündüm gideyim Kartal Araştırma'ya bulayım bir doktor bedavaya yaptırayım dedim. Arkadaşlara sordum doktorun ismini bile hatırlamıyorlar. O kadar durumu aşmışlar yani. Sonuçta bu özel doktorlarda devletin hastanesinde çalışıp, tecrübesini aldıktan sonra özele dönüyorlar. Parası olmayan arkaaşlara benimde tavsiyem kesinlikle devlet hastanelerinde ki iyi doktorların peşine düşmeleri. Ancakkkkkk dikkat edilmesi gereken, tecrübesiz bir kulak burun boğazcı olmaması. Özenle seçilmesi lazım doktorun. Ben Aykup Avşar'dan vazgeçmek zorunda kaldım. 8.500 verip bir sene bu para için çalışamam. Emre ılhan'a 19 Şubatta oluyorum. Bakalım nasıl olacak. Allah sonumu hayır etsin

merhaba;ameliyanız nasıl geçti neler yaşadınız paylaşırmısınız ve burnunuzdan memnunmusunz?

Back
X