yalakamı olmalı insan???

valla bunca yıldır çalışıyorum..hiç gerçekçi insanı seven patron görmedim

canım vala genellikle öle oluyor ama insan kendini değiştirmeye çalışınca dahada sarpa sarar bence...olduğun gibi davran bu saatten sonra değişmenin sana bi yararı olmaz yapamazsın zaten kişiliğine sığdıramadığın bişeyi...

O zaman gercekten icinizdekileri söyleyin.
Yani siz olun, hissettiklerinizi söyleyin.
" ben elimden geldigi kadar görevimi yapmaya calisiyorum, isler aksar dendigi zaman iznimi bile iptal ediyorum. Yanlis anlamayin, isimden memnunun ve severek calisiyorum. Sadece bu olayin nedenini bilmek istiyorum. Ögrendigimden beri cok büyük üzüntü icindeyim, bana güvenmiyorsunuz desem tüm hesaplar, kartlar elimin altinda. Peki bu davranisin sebebi nedir. Kusura bakmayin bunu sizi sorgulamak icin sormuyorum, gercekten merak ediyorum neden bana böyle davranildigini bilmek istiyorum" gibi bir konusma yapsaniz mesela.
Faydasi olurmu?

yok canım..beceremem zaten..
benim derdim sadece haksızlık..

hımmm.. aslında evet buna benzer bişekilde sormaya çalıştım ama cevap alamadım..
işimi severek kendi işim gibi yaptığımı biliyor..
sorduğumda duymamış gibi yapıyor yada konu değiştiriyor..
mesela bugün bişe oldu bana gelince kimse bişey yapmaz dedim duymadı güya

Hayat cok acimasiz oyloe degilmi? ama bos ver, inadina gulumse arkadasim:)

Gercekten yardim etmek istersim ama calisma ortami, patronunuzla olan samimiyetinizin derecesi gibi seyleri en iyi siz bilirsiniz.
Yani oturup sakince düsünün, sesinizi duyurmanin elbette bir yolu vardir.
Üzgünüm anlattiklariniz ve anlayabildigim kadari ile ancak bu kadar yardimci olabilecegim

Hayat cok acimasiz oyloe degilmi? ama bos ver, inadina gulumse arkadasim:)

bu arada ayni zamanda hakini kimseye, is yerinde, cevrende hata kiz kardesin/ ailene bile yedirme:) herkez keske bu kadar yaman olsa kimse esemez:) senin baslikda bence gucluler ve zayiflar olmaliydi:) neyse icimizde birazda gurur varsa iste ozaman olanlari kendimise kolay kolay yedirmeyiz...

çok bile yardımcı oldun arkadasım çok sağol gerçekten
patronla ne çok samimi ne çok soğugum normal yani..
uzun süredirde aynı ortamda olunca alışıyor insan zaten..
dilerim duyurabilirim sesimi

çok bile yardımcı oldun arkadasım çok sağol gerçekten
patronla ne çok samimi ne çok soğugum normal yani..
uzun süredirde aynı ortamda olunca alışıyor insan zaten..
dilerim duyurabilirim sesimi

sağol canım..
ezdirmemeye çalışıyorum ama mecburiyetler var işte..
masaya yumruğu vurup madem sizz böyle haksızlık yapıyorsunuz hadi bana
eyvallah deyip çekip gelmek var ama olmuyor
içine ata ata patlıyor insan bbenim gibi

çok haklısın canım
yalakalığı yüzünden haketmediği koltuğa ikinci kez müdür olarak atanan şahıs
ki bu şahsın müdür olabilmesi imkansız ama kız yalakalığı sayesinde ikinci kez koltuğu devraldı
bunu yaşamadan önce asla inanmazdım yalakalığın işe yaradığını
ama gördümkü baya işe yarıyormuş....

Konuyla alakasız gibi gözükse de aslında çok alakalı birşey söyleyeceğim; kullanıcı adını acilen değiştirmelisin ve bir daha asla kendine buna benzer sıfatlar yakıştırmamalısın.

Sen kendini nasıl görüyorsan hayatın da bu doğruultuda şekilleniyor; sen de oturup neden bütün terslikler beni buluyor, neden bu kadar talihsizim diye düşünüyorsun.

iyi anlamda siyaset denilen bir şey var her insan ilgiden hoşlanır insanlara daha çok kalbini açabilsen daha çok sevgi ve değer versen (abartmadan) tabi ki de sana olan davranışları değişecektir bunu denemekte fayda var:)

Bence de yalakalıktan değil de...

Bir söz vardır : Ağlamayana meme vermezler...

Sen güçlü görünüyorsan,daha kapalı bir kişiliğin varsa,"nasılsa herşeyle başeder" izlenimi veriyorsundur.

Bence de yalakalıktan değil de...

Bir söz vardır : Ağlamayana meme vermezler...

Sen güçlü görünüyorsan,daha kapalı bir kişiliğin varsa,"nasılsa herşeyle başeder" izlenimi veriyorsundur.

öylemi dersiniz..
oysaki yeterince ağladığımı düşünüyorum..
ama belki derdimi tam anlatamıyorum

öylemi dersiniz..
oysaki yeterince ağladığımı düşünüyorum..
ama belki derdimi tam anlatamıyorum

Canım mesela sen iş dışındaki birşey için ekstra borç istiyorsun sanırım. Bu senin özel hayatınla ilgili, birazcık olsada patronununda özel hayatını bilmen, onun sorunlarını dinlemen kendi sorunlarını da laf arasına sıkıştırman gerekiyor. Aynı şey mutlu haberler vs. içinde geçerli, mesela çocuğu karısı varsa bil arada sırada hatrını sor. Yalakalık değil ki böyle şeyler, evet hayatta başarılı olmak için iletişiminin güçlü olması gerekiyor malesef, ama başkalarının hatalarına rağmen sen cezalandırılıyorsan da yine hakkını araman problem olduğunda içinde tutmak yerine anında söylemen gerek bence.

canım olay ekstra borç değğil sadece ..basından beri okuduysan haksızlık diye düşünüyorum..
zaten demiştim anlamlandıramadım diye belki ben aanlatamıyorum derdimi..
patron öyle özelini anlatmaz eşiyle bikaç kere görüştüm..o kadar
ee nasıl kalkıpta derdimi anlatayımki.. yada nasıl sorayım özelini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…