Bizim paketimiz var müşterinin görselinde hatta içinden çıkan straforlar falan da var ki müşterinin gösterdiği hiçbir ürün bizim paketteki strafora sığmaz.kargo teslimatı da iki paket halinde bizim gönderdiğimiz şekilde.Diğer paketi de açmış onun da paketi gözüküyor fotoğrafta.Hata olması da imkansız o pakete sığmaz yani.Öyle paketleme alanında paketteki barkoda zoom yapacak bir kamera sistemimiz yok kamera var ancak pakete zoom yapacak şekilde değil tek tek elle çekmek de imkansız o kadar paketiBen müşteri yalan söylüyor diyemem çünkü zamanında hiç sipariş etmediğim çıkışı dahi görünmeyen ürünler elime geldi. Başıma bela oldular. Gökten gelmiş gibi tepeme düştüler kime ulaştıysam bilgimiz yok kod yok şu bu dediler. Yani kargoda hata olabiliyor. Şöyleydi böyleydi diyemezsiniz kanıtınız var mı? Kameraya vs çekmiyor musunuz?
Ki bir de saçma sapan kargo muhabbeti yaşanmasın diye platformdaki en pahalı kargo firmasıyla çalışıyoruz kod verilmeden de teslimat yapılmıyor paketin çıkış teslim ediliş desileri belliBen müşteri yalan söylüyor diyemem çünkü zamanında hiç sipariş etmediğim çıkışı dahi görünmeyen ürünler elime geldi. Başıma bela oldular. Gökten gelmiş gibi tepeme düştüler kime ulaştıysam bilgimiz yok kod yok şu bu dediler. Yani kargoda hata olabiliyor. Şöyleydi böyleydi diyemezsiniz kanıtınız var mı? Kameraya vs çekmiyor musunuz?
E o şikayet etmeden siz hakem heyetine şikayet edin kesin eminseniz. Hatta bunu müşteriye de bildirin ve eğer haksız taraf oysa geri adım atar illa ki..Merhabalar.Bir E-ticaret platformunda satıcıyım.cok saçma insanlar gördüm ama bazı insanlar var ki insanı gercekten çileden çıkarıyor.Bir müşteri parçalı set olan bir sipariş olusturuyor.gönderimi yapılıyor müşteri daha sonra bizim paketi açıyor yanına bize ait olmayan başka bir parçalı seti koyuyor bizim ürünleri ortadan yok ediyor.Bana bunu göndermişsiniz söyle söyle para verdim diye yazıyor.Bizim paketimiz kendi ürünlerimizin sığacağı şekilde özel boyutlarda parçalar halinde tasarlanmış durumda.baska bir ürün konma ihtimali yok.Cünkü ürün ve paketler içine geçmeli şekilde yani başka set ürünlerinin sıgma ihtimali hiçbir şekilde yok.müşteri ısrar ediyor ki siz bana bunları göndermişsiniz ama attığı görselde de bizim paketler mevcut.Bizim paketin yanına başka uygun fiyatlı ürün koymuş ürün kategorisi aynı ama hiçbir parçanın benzerliği yok.Gösterdiği ürünler zaten bizde olan bir şey değil.bunun mümkün olmayacağını rencide etmeden anlattım ancak yüzsüzlüğü inatla devam ettiriyor müşteri.Siz bana bunları göndermişsiniz diyor aklınca bize saçma sapan uygun fiyatlı olan bize ait olmayan şeyleri gönderecek bizim ürünler onda kalacak.Birkac kez bu tarz müşteriyle karşılaştım ama inatla böyle sürdüreni ilk kez görüyorum.Gün içerisinde çokça kargo çıkışı sağlıyoruz alıştım bu tarz sacmalıklara ama kadın bizi utanmadan bir de tüketici hakem heyetine şikayet edeceğini söylüyor.gerçekten bıktım bu tarz insanlarla uğraşmaktan ne kul hakkından haberleri var ne başka bir şeyden.Allaha havale etmekten başka yapabileceğim bir şey var mı
sabah geri adım attı kargo şirketi güya yanlış paket teslim etmiş müsteridekini de geri almış ne hikmetse de kargo şirketi aynı kategoride paket karıştırmışE o şikayet etmeden siz hakem heyetine şikayet edin kesin eminseniz. Hatta bunu müşteriye de bildirin ve eğer haksız taraf oysa geri adım atar illa ki..
Eee ambalaj ürün uyumsuzluguna nasıl bir açıklama getirmiş müşteri:)))sabah geri adım attı kargo şirketi güya yanlış paket teslim etmiş müsteridekini de geri almış ne hikmetse de kargo şirketi aynı kategoride paket karıştırmış
Ona açıklama yok müşteriye kamera kaydımız mevcut dediğim icin sanırım kılıf uydurmak durumunda kaldıEee ambalaj ürün uyumsuzluguna nasıl bir açıklama getirmiş müşteri:)))
Çapraz kargolama durumları da olabiliyor nadiren ama bu bambaşka düpedüz yalan olduğu belli olan bir durumdu paket bizim paketimizdi görselde zatendaha önce dolap uygulamasından mont satın almıştım pahalı bir markanın bana gelen ürün lekeli bir çocuk ceketiydi satıcıya yazdım satıcı ben göndermedim diyor ısrarla kavga ettik baya hatta meğer benim kargomun üzerine başka bir şehre gidecek kargonun etiketini yapıştırıp bana göndermişler . Kargo şirketi çözdü sonra buldular benim kargomu ana depodaymış bana geleni de gelip teslim aldılar benden
Bazen bizd3n ürün videosu istiyorlar ya .sizde ben ürünü gönderdim açarken videosunu talep ediyorum deseniz uygun olmaz mıMerhabalar.Bir E-ticaret platformunda satıcıyım.cok saçma insanlar gördüm ama bazı insanlar var ki insanı gercekten çileden çıkarıyor.Bir müşteri parçalı set olan bir sipariş olusturuyor.gönderimi yapılıyor müşteri daha sonra bizim paketi açıyor yanına bize ait olmayan başka bir parçalı seti koyuyor bizim ürünleri ortadan yok ediyor.Bana bunu göndermişsiniz söyle söyle para verdim diye yazıyor.Bizim paketimiz kendi ürünlerimizin sığacağı şekilde özel boyutlarda parçalar halinde tasarlanmış durumda.baska bir ürün konma ihtimali yok.Cünkü ürün ve paketler içine geçmeli şekilde yani başka set ürünlerinin sıgma ihtimali hiçbir şekilde yok.müşteri ısrar ediyor ki siz bana bunları göndermişsiniz ama attığı görselde de bizim paketler mevcut.Bizim paketin yanına başka uygun fiyatlı ürün koymuş ürün kategorisi aynı ama hiçbir parçanın benzerliği yok.Gösterdiği ürünler zaten bizde olan bir şey değil.bunun mümkün olmayacağını rencide etmeden anlattım ancak yüzsüzlüğü inatla devam ettiriyor müşteri.Siz bana bunları göndermişsiniz diyor aklınca bize saçma sapan uygun fiyatlı olan bize ait olmayan şeyleri gönderecek bizim ürünler onda kalacak.Birkac kez bu tarz müşteriyle karşılaştım ama inatla böyle sürdüreni ilk kez görüyorum.Gün içerisinde çokça kargo çıkışı sağlıyoruz alıştım bu tarz sacmalıklara ama kadın bizi utanmadan bir de tüketici hakem heyetine şikayet edeceğini söylüyor.gerçekten bıktım bu tarz insanlarla uğraşmaktan ne kul hakkından haberleri var ne başka bir şeyden.Allaha havale etmekten başka yapabileceğim bir şey var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?